nisanlimla ayrilma noktasındayiz lutfen yardim edin

DilaraGkhnn

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
14
0
16
Kocaeli
Merhaba
Nasil baslasam nerden anlatsam bilemiyorum.nisanlimla 8 yildir birlikteyiz. Bayadirda nişanlıyiz. Bir kac ay sonra dugunumuz var. Lakin cok buyuk bir sorunla karsi karsiyayim. Çalıştığı yerde evli yasca bizden kucuk bir kadinla dedikodusu çıktı. Dedikodu daha cok kiz üstüne kuruluydu.nisanlimdan hoşlandigi onu sevdiği peşinden ayrılmadigi nisanlimin ise ondan kactigi felan söylendi.bunu bana nisanlim anlatti baska yerden duyma boyle bir dedikodu cikti ve bu yalan diye.o an inandim.sonra ates olmayan yerden duman cikmaz dedim ve delirdim.tum ailesini arayip anlattım olay büyüdü. Nisanlim bana guvenemdin diye bana rest cekti.neyse zar zor baristik. Bu sirada calistigi yerdeki insanlarla konuştum. Hepsi nisanlimi savundu.kizi kötüledi ama kimse gozumle gordum demedi.ole dediler oyle duyduk oleymis hep mis mus. Nisanlimla baristik konuştuk. Keske bana gelseydi boyle birsey yoktu kizdada yoktu dedikodumuzu yaptilar.kizin bisey hissedip hissetmedigini bilemem hic o sekilde yaklasmadim dedi.kiz bu arada bu konudan degil ama baska bir mevzu yuzunden isten kovuldu.neyse bir kac ay o konu birdaha acilmamak uzere kapandi.taaki iki gün onceye kadar. Nisanlimla telefonlari degismistik. watsapi telefonda yönlendirilmis kalmis.tik mj nasilsin müsaitim yazan kim o evli kadin.bozmadim konuşmaya devam ettim. Kac kac calisiyorsun canim felan bir kac kez mjlarda canim kullanarak konustu.dayanamdim kizi aradim.evli barkli kadinsin utanmiyonmu dedim.
Bn bisey yapmıyorum o benim abim kardesim herkes arkamdan konusurken o bana sahip cikti burda yanlizim ondan Allah Razi olsun aramizda ole bisey yok. istersen yuz yuze konuşuruz dedi. Dedikoduları kocan biliyormu dedim.biliyor. sizi yemeğe davet etmek istiyorum.seninle arkadas olmak istiyorum dedi.tabi ben pes dedim.nisanlimla konuştum. Benim yuzumden isten atildi vicdanim rahatsiz numarasini isten aldim ayrildigi gun arayip nasil olduğunu sordum.numarami kaydetmis arada yaziyor bende kendimi suçlu hissettigim icin arada halini hatrini soruyorum. Evli bir kadina asla bakmam işim olmaz dedi. Aldatmasa bile bni ezip kizacagimi bile bile görüşmesine cok kizdim.ne yapmalıyım cok çaresiz kaldim lutfen yardim

Nişanlının yaptığı çok yanlış aralarında birşey olmasa bile böyle çirkin dedikodular çıkmış ve o hala o kadınla konuşmaya yazışmaya devam ediyor.

Kadın işten çıkmış işte iş arkadaşlıkları da sona ermiş , daha neden kadınla muhabbete giriyor,bunun altında iyi şeyler yatmıyor gibi,dedikodularda

doğruluk payı olabilir.

Merhaba
Nasil baslasam nerden anlatsam bilemiyorum.nisanlimla 8 yildir birlikteyiz. Bayadirda nişanlıyiz. Bir kac ay sonra dugunumuz var. Lakin cok buyuk bir sorunla karsi karsiyayim. Çalıştığı yerde evli yasca bizden kucuk bir kadinla dedikodusu çıktı. Dedikodu daha cok kiz üstüne kuruluydu.nisanlimdan hoşlandigi onu sevdiği peşinden ayrılmadigi nisanlimin ise ondan kactigi felan söylendi.bunu bana nisanlim anlatti baska yerden duyma boyle bir dedikodu cikti ve bu yalan diye.o an inandim.sonra ates olmayan yerden duman cikmaz dedim ve delirdim.tum ailesini arayip anlattım olay büyüdü. Nisanlim bana guvenemdin diye bana rest cekti.neyse zar zor baristik. Bu sirada calistigi yerdeki insanlarla konuştum. Hepsi nisanlimi savundu.kizi kötüledi ama kimse gozumle gordum demedi.ole dediler oyle duyduk oleymis hep mis mus. Nisanlimla baristik konuştuk. Keske bana gelseydi boyle birsey yoktu kizdada yoktu dedikodumuzu yaptilar.kizin bisey hissedip hissetmedigini bilemem hic o sekilde yaklasmadim dedi.kiz bu arada bu konudan degil ama baska bir mevzu yuzunden isten kovuldu.neyse bir kac ay o konu birdaha acilmamak uzere kapandi.taaki iki gün onceye kadar. Nisanlimla telefonlari degismistik. watsapi telefonda yönlendirilmis kalmis.tik mj nasilsin müsaitim yazan kim o evli kadin.bozmadim konuşmaya devam ettim. Kac kac calisiyorsun canim felan bir kac kez mjlarda canim kullanarak konustu.dayanamdim kizi aradim.evli barkli kadinsin utanmiyonmu dedim.
Bn bisey yapmıyorum o benim abim kardesim herkes arkamdan konusurken o bana sahip cikti burda yanlizim ondan Allah Razi olsun aramizda ole bisey yok. istersen yuz yuze konuşuruz dedi. Dedikoduları kocan biliyormu dedim.biliyor. sizi yemeğe davet etmek istiyorum.seninle arkadas olmak istiyorum dedi.tabi ben pes dedim.nisanlimla konuştum. Benim yuzumden isten atildi vicdanim rahatsiz numarasini isten aldim ayrildigi gun arayip nasil olduğunu sordum.numarami kaydetmis arada yaziyor bende kendimi suçlu hissettigim icin arada halini hatrini soruyorum. Evli bir kadina asla bakmam işim olmaz dedi. Aldatmasa bile bni ezip kizacagimi bile bile görüşmesine cok kizdim.ne yapmalıyım cok çaresiz kaldim lutfen yardim
msjın ilk başında sana kızdım sana anlatmış adam başka yerden duyupda yanlış anlama diye ne gerek var büyütüyosun diyicektim ama sona gelince zaten dedikodunuz çıkmış ne diye ordan burdan konuşursun ki hem masumsan işden ayrılmasını neden vicdan yapasın ki gaz vermek istemem ama bana da bişey var gibi geldi tlfn kayıtlarını falan çıkart bak bence işden çıkmadan öncede konumuş mu falan kadının palavralarına da inanma evli barklı öle bişe varsada evet var dyicek değil ya

hiç düşünme ayrıl gitsin.bir kere kurt düştümü insanın içine bitirine kadar kemirir.belki evlenirsiniz belki nişanlın gerçekten o kadınla birdaha hiç görüşmez ama o kurt varya seni hep kışkırtır.adam gerçekten geç kalsa eve sen hep acaba dersin.evli değilsin nişanlısın ne ilk sen olursun nede son at nişanı gitsin.sakın çok aşığım felan diye düşünme 1-3 gün ağlarsın susarsın 2-aşk karın doyurmuyo huzurda vermiyo 3-kahrından kendini yiyip ölceğine aşkından öl daha iyi.benden sana abla kardeş arkadaş ne dersen nacizane fikrim.

Bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Neden o işyerindeki diğer erkeklerle adı anılmamış da nişanlınızla anılmış :ssz:

Birde işten çıktığı halde o bayanla görüşmesi ve bayanın "canım"lı konuşması hiç doğru değil. Demek ki nişanlın o tavizi yakınlığı vermiş.Birde arsızca yemeğe davet etmesi tuhaf..

Resmen sizin gözünün önünde olmasını istiyor. :26:

Sen de bu abi-kardes masalina inandin mi sekerim? Resman hikaye yazmis sana, inanma bence.

Evli barkli kadin neden elin herifiyle canimli cicimli konussun Allah askina, ac gozunu. Birine gercekten abi gozuyle bakip saygi duyuyorsan mesafeli ve saygili davranirsin, canim cicim diyip ya.samazsin kardes.

Bir de utanmadan sizi yemege mi davet edecekmis, yemin ediyorum insanlar iyice yoldan cikmis. Isyerinde dedikodun cikan adami ve nisanlisini yemege davet etmek nasil bir genis mezhepliliktir?

Ne bu kadin ne da nisanliniz saglam pabuc degil kardes, geciniz bence.

Merhaba
bak herkes aynı kanıda tecrübe düşün bence :)

Nişanlınız neden bu kadar dert etmiş evli barklı kadınıda hal hatır sarmaya kadar vardırmış.
Eğer sadece başta ki yazdıklarınızla sınırlı kalsaydı olaylar size haklı derdim ama.Nişanlınız son satırlarda çok hatalı.

Son düzenleme:
Canım ???
Kaç evli kadın iş yerinde dedikodusunun çıktığı biriyle canım diye konuşur
Birde evine davet edecekmiş , nişanlında vicdan yapmış ne ala memleket
Çember daralınca bana güvenmiyorsun, klasik rest kartı da çekilmiş.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşım ,
Hiç inandırıcı değil, en azından flört durumları olmuş bence

Allah hepinizden razi olsun. Bende sizler gibi dusunuyorum aslında. Kör olmak lazım gormemek icin.

Asıl mesele bundan sonra ne yapacağın canım.
8 senedir berabermişsiniz, her türlü inkar edeceklerdir.
Ayrılsanızda devam da etseniz şüphe tohumu ekilmiş bir kere
Sancılı bir süreç sizi bekliyor
Allah yardımcınız olsun. :31:

Nişanlın belli ki yüz vermiş kadında evli barklı ama dünya umrunda değil gibi görünüyor müsaitim ne demek anlamadım demek ki müsait olduğu zamanlarda sürekli konuşuyorlar ben burdan bunu çıkarıyorum... Yolun başındasınız iyi düşünün

Kadinlara karsi zaafi oldugunj soyleyemem.yok yani. Evet 8 yil zor olacak ama yapacagimda bisey kalmadi.dugunume iki ay var herseyim alindi evim döşendi.gelinligim alındi.tam bir fiyasko

Kadinlara karsi zaafi oldugunj soyleyemem.yok yani. Evet 8 yil zor olacak ama yapacagimda bisey kalmadi.dugunume iki ay var herseyim alindi evim döşendi.gelinligim alındi.tam bir fiyasko

bir arkadaş vardı böyle uzun sürelik bir birliktelik ve uzun süreli nişanlılık sonunda iş yerinden bir kızla adı çıkmıştı.olayın aslı adamın canı flört etmek istemiş neyse iş yerinden ayrıldı felan sonra evlendiler sonunda yine böyle bir vaka ve bu sefer aldatma hem de kendi yatagında sonunda bosşandılar felan.sizin ilişkide heyecan bitmiş nişanlın heyecan arıyor olabilir mi

Son düzenleme:
Evli kadina bakmam demis ama evli kadinla tlde iletisimde kurulmaz.
Helede kadinin canimli konusmasi, ne münasebet yani..
Demekki sizli bizli deyil baya canimli olana kadar yakinlik kurulmus:50:

kadının iletisim kurma çabası, canımlı cicimli mesajlasması hoş degil.
fakat ben cok safım herhalde, nişanlınızın gercekten vicdanen onu terslememeye calıstıgı ihtimali gercek olabilir...

bir daha bu kadınla gorusmeni istemiyorum dediginde savunmaya mı geciyor yoksa hicbir sey senden onemli degil seklinde yaklasıyor buna bakardım (gerci yalan da soyleyebilir ama inanıp inanmamayı secmek de bir tercih)
ve bu konuyu unutup unutamayacagım da onemli olurdu.
adam uzun sure hicbir sey yapmasa bile baska konularda kızdıgınızda ısıtıp ısıtıp bu konuyu önüne koyacaksanız bosuna zorlamayın ilişkiyi.

ortada artık bir güven problemi var her zaman kafanızı kurcalayacak ve şüphe duyacaksınız
yok oyum alındı buyum alındı o hazır bu tamam bunları hiç dert etmeyin gerekirse düğün tarihini uzatın yada vazgeçin hayra alamet şeylere benzemiyor yaşanılanlar tabikide kimsenin günahına girmemek gerek

Back
X