nisanlimla ayrilma noktasındayiz lutfen yardim edin

nişanlınızla kızın arasında bir ilişki olduğu aşikar. nişanlında konu sana gelmeden sana söylemiş ki bak ben dürüstüm gibilerinden. sıkışınca köşeyede rest çekmiş hemen.
Allah da size bunu göstermiş.evlenip de kendinizi yakma sakın.
elbette üzülürsünüz ama inan çok daha hayırlısı karşınıza çıkar.
güven ruh gibidir, bir kere çıktımı daha da geri gelmez. bunlar acabalar hep içinde olacak.
şüphe ile asla yaşanmaz.

Daha evlenmeden böyle bir sorun yaşayıp aranızda güvensizlik oluşuyor. Evli bir kadının başka bir erkekle canımlı cicimli konuşmasını geçtim, o erkekle whatsapp üzerinden konuşması bile garip geliyor insana. ayrıca iş yerinde yersiz dedikoduları çıkan insanlar bu denli konuşmaya utanmıyorlar mı? söylediğiniz gibi ateş olmayan yerden duman çıkmaz. öylesine dedikodu çıkaracak değiller ya evli bayan için. kendini fazla yıpratmadan ve daha kötü sorunlar yaşamadan yoluna bak derim. zorlarsan içindeki şüphe seni sürekli kemirecek ve yine bir yerde patlayacaktır ilişkiniz.

Canım yazmasa mesajda inanırım.

Ama insan abi-kardeş gördüğü bir kimseye canım demez.

Ben şahit olmadım en azından.

Nişanlınıza resti çekin eğer görüşmeye devam edersen biter diye.

Kadına da niyetin ne olursa olsun nişanlımla görüşmeni istemiyorum de.

Ben olsam böyle yapardım.

canım ne ya evli barklı bir kadın nişanli bir adama nasıl canım der geçsin abi kardeş ayaklarını kimse kimseye canım kaç kaç çalışıyon diye sormaz nişanlının da ona yazması çok saçma çıkarıldıysa işten çıkarıldı ona ne ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz :ssz:

Moralinizi bozmak istemem ama güven problemi girdimi bi kere evlilik cekilmez hale geliyo ve nisanlinin yaptigisey cok sacma bole bi bahane yok cok dua et iyi düşün evlilik bu!! Tabiki yapmadim dicek normal olarak.konusmayi uzatsaydin anlardin aslinda :26:

Bisey daha musaitim yazmis yani kocam ortaliklarda diil yazisabiliriz anlamina geliyo apacik hani kocan biliyodu.bide bilmiste olsa elin herifiyle konusmana nasil izin veriyo?

Güven bi kere sarsıldımı bi daha kolay yerine gelmiyor ve bu şüphe içinizi hep kemireceğine iyice düşünün evliliği ve kararınızı verin. Ben de arkadaşlara katılıyorum açıkçası ateş olmayan yerden duman çıkmaz neden çıksın ki durduk yere böyle bir dedikodu? içinize kurt düşmüş bir kere.. bu şekilde ilişkinizi hiçbirşey olmamış gibi devam ettirseniz de o şüphe hep sizi rahatsız edecek güveniniz gitmiş bi kere çünkü...

Son düzenleme:
Insanlarda mide kalmamis diyecegim fazla olacak. Evli kizin adi cikan adamla yoldà gorse yolunu degismesi lazim, yok. Bir de isten cikmissin artik unut de mi? Yok. Ustune yazisiyorsun, hele bir de canim vs. Nisanliniz dà àcimis da vs. Kadinin kocasina hepten uzuldum. Sizinki yine nisan ayrilirsiniz biter. Bence bu insanlardan arkaniza bile bakmàdan kacin.

Birdaha görüşmem diyor. Yanlış bisey yapmadığımi dusunerek konustum diyor. Artik hersey inandiriciligini yitirdi artik. Oysa oda cok mutlu ve heycanliydi. Yanilmisim demek.bn onu tanıdığımi saniyrdum.bni sevdigini saniyrdum.demk yalanmış. Koca bir yalan.

Eminim ki sizi cok seviyordur. Belki de cidden o kizla nir imiskisi de yoktur. Ancak nisanlinizin bir cizgisi yok bence. Vicdani ràhatsiz diye evli bir kadinin kendisine canim drmesine goz yumabilecek bir insan. Rotasiz bir insan. Siknirlari belirlenmemus. Duruma gore sekillenen. Boyle birf insanla yola cikilmaz.

üzgünüm ama bende ilk gelen msjın müsaitim olmasına çok takıldım gerçekten madem bişey yok neden müsait olduğunu söyleme gereği duyuyor tabiki kocası duysa neler olur kimbilir :ssz: bi yandanda telleri değiştiğinizde nişanlınızın görüceğinizi düşünmüyormuydu onuda merak ettim :26:

burda bi arkadaşımız vardı yıllar önce tam olaraak böyle olmasa da buna benzer olaylar yaşamıştı. Sonra kadını aradan çıkardığını zannedip bir yıl sonunda (sanırım) aldatıldığını öğrenmişti. Dikkatli olmakta fayda var bence

Yorum bile yapmamıza gerek yok ..

"CANIM" ve "MÜSAİTİM" kelimeleri masum değil .

Hele de bu şartlar altında .

Balik bastan kokar canim .. sonradan basin cok agrir benden soylemesi bende 4 yildir evliyim evlilik oyle toz pembe degil :) ben senin yerinde olsam bitiririm ;) tabi sana kalmis . Ates olmyan yerden duman cikmaz ;) bu soz klişe olabilir ama cok dogru maleseff ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
off çok üzücü yaa Allah sabır versin
nişanlınla aralarında bir şey yaşanmış olsun ya da olmasın bir kere o şüphe siz yer bitirir

Bana gore durum, isyerinde ki kadin nisanlinizdan hoslanir, bu nisanlanizin hosuna gider, cok hudutlari asmasa da tamamen kopmakta istemez cunku soylenen her soz, ona atilan her iltifat adimi onun egosunu, gururunu oksar....
Hatunun isten cikmasina ragmen, hala gorusulmesinin sebebi bu ancak kadin bu kadar masum gelmedi, belki felaket senaryosu dersin ama o eve davet etme bile benim aklima nisanlinizin yarin birgun o eve gitmesine davetiye cikarmak gibi geldi...
Burda sizi daha da doldurmak istemiyorum ama bu konuda beni huzursuz eden, kesin var bir bit yenigi dedigim bir dolu nokta var...
Eger icinize sinmeyen kisimlar varsa ya ayrilik ya da en azindan evliligi ertelemeyi dusunun, ve kesin emin olmadan o evliligi yapmayin...
Bunlarin hepsi sadece fikir, en azindan tum telefon dokumlerini alip, inceleyip, kesin bir sey olduguna emin olun...
Bunu yapabilmek icin hat sahibi olmaniz grekir, yani bunu sadece hat onun adina ise nisanliniz alabilir, sizin boyle bir sansiniz yok, bunu ondan isteyin, verip bu aciklamayi yapmak zorunda, hatunlarin arkasindan vicdan azabi cekiyorsa, sizin 8 yillik emeginiz icinde vicdan azabi cekip kendini kanitlasin...
Umarim her konuda biz yaniliyoruzdur, ne diyeyim...

" Canim " ne Canimi ya Abi Kardes iliskisisiyse neden Canim Musaitim diyor ki ??

Keske caktirmadan devam etseydin ve nereye varacagini gorseydin konusmanin ...

Bu kadinla , dedikodusu cikmis neden gorusuyor ki !!
Bence hic Masum bir gorusme degil , ama tabiki gunah almamak gerek.

Nisanlini en iyi sen tanirsjn 8 yil az bir zaman degil , yalan soyledigini anlarsin...

Back
X