• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrılmak üzereyim sizce ne yapmalıyım ?

Çok üzüldüm durumuna Allah sabır versin..
Sen en doğru olanı yapmışsın böyle bir adamla ömür geçmezdiki
Keşke ama nişan konusu aceleye gelmeseydi böylece herşey daha kolay olurdu senin için..
Bütün erkekler kıskançtır.
İnsan sevdiğini kıskanır ama kıskanıyor diye ona zarar vermez.. hakaret etmez şiddet uygulamaz
Ne zmaan ayrıldınız canım ayrılığı nasıl karşıladı nasıl tepkiler verdi sana ..
Kolay oldu mu. kabullendi mi.
Byle insanlar pek kabullenmezlerde..

dün akşam babasını arayıp söyledi ailem ne tepkiler verdigini bilmiyorum ama benim bütün hayatım alt üst oldu

dün akşam babasını arayıp söyledi ailem ne tepkiler verdigini bilmiyorum ama benim bütün hayatım alt üst oldu

OLursun tabiki .
Kolay değil sonuçta ayrılsanız bile onunla bir geçmişin oldu.
Aileleriniz girdi araya hiç kolay değil ve nişan atıldı..
Sana birşey sormak istiyorumm Peki onu seviyormusun hala.. ?

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

bence zerre tereddüt etmeden nişanı bozmalısın. ardından da bir kurban alıp şükür kurbanı kesmelisin.ve yatıp kalkıp ALLAH a dua etmelisin.
zaten nişanlılık tanıma sürecii değil mi? e bu adam da (adı adam) ne b.. olduğunu belli etmiş.sana düşen belli canım.

malesef halaa seviyorum çünkü onunda sevgisinden emindim ama olmadı olmayacak

İşte bu kötü hala onu sevmenn.. bu durumda atlatılması zor olur acı olur.. hergün daha cok acı verir ama zamanla kaybolur..
ASlında nişanlını tanımıyorum ama şimdi biliyorum burda herkez eleştiriyo
Diyorlarki; Ya o kim oluyorda senin makyajına giyimine saçına başına vs karışıyor derler cok tepki gösterirler.
Ben buna katılmıyorum Çünkü benim erkeğim beni kıskanmalı gerektiğinde kısıtlamalı ve ben onun demediği istemediği hiç birşeyi yapmamalıyım ben böyle seviyorum..
Ama işin içine şiddet girince herşeyi koparan o olmuş..
İnsanız biz hepimiz hatalar yaparız. Belki yaşananlar ve sevgi hatrına bir şans daha verilebilirdi.. diye düşünüyorum.
Her insan ikinci şansı hak ederdi ama vermemişsiniz bu sizin kararınız elbette.
İnşallah biran önce kendinizi toparlarsınız.

Onu değil kendini sev, bu sana güç verir.

Yapman gerekeni yaptin emin ol. Sen değerli bir bireysin. Her zaman evlenilecek insan bulunur ama huzur bulunmaz. Yaşadîğın hayatın kıymetini bil. Bu karaktersizliği evlendikten sonra farketseydin, iste asil o zaman hayallerin yikilirdi..

Yinede Allah sabir versin..

Bence yol yakınken dönmelisin. nişan atmak boşanmaktan daha kolaydır.
önünüz aydınlık görünmüyor.

Üçüncü sayfa haberi olmadan ayrılın bu manyaktan aklınızı peynir ekmekle mi yediniz sonunuzun ne olacağını kestirmek için müneccim olmaya gerek yok. Bu konuda kafanızın karışık olup buraya konu açmanız bile abes canınıza kastınız mı var?

Bugün gözüne kalem cektın dıye bunları yapan evlen nelerı bahane edıp sana neler yapmaz ondan sonra yaktım basımı ben nasıl ayrılıcam nasıl bosanıcam kurtulucam bundan dıye konular acarsın bugunku hıslerıne bakma evlencen canım cıcımler geccek asıl hayat basladımı bunla ömür gecermı dıye bak sevdı ayrıldı dıye kım ölmüş ki sen nısanlıyken gormusun adamın gercek yuzunu daha ne beklıyon??

İleriki hayatının altüst olmasından iyidir(Evlendiğinde bu olaylar şiddetini artırarak devam edecekdi).Şimdi alt üst oldu tabiki kolay değil ama düzene girecektir.

ileriki hayatının altüst olmasından iyidir(evlendiğinde bu olaylar şiddetini artırarak devam edecekdi).şimdi alt üst oldu tabiki kolay değil ama düzene girecektir.

doğru söylüyorsunuz ben halen yaşadıklarımın şokundayım bir türlü yakıştıramıyorum bana yapılanları sabır istiyorum sadece allahtan

sen aklı başında bir insanın yapacağını yaptın
nişanlın olacak kişi ne hakla sana böyle davranabileceğini zannetti
sana iyi davranmayan biriyle neden evlilik gibi ciddi bir yola çıkasın
sakın canını sıkma
çünkü bu adamın sana karşı kötü davranışları katlanarak büyüyecekti
ve şu attığın adımla kendini ezdirmeyeceğini gösterdin
tabi ki ilk başlarda üzülürsün
ama şu anki durumun ilerde mahkemelerde boşanıcam diye uğraşmaktan bin kat daha iyidir
bu da sana bir tecrübe oldu
sana değer verip seni mutlu etmeyen kimseyi yanına yaklaştırma
seni verdiğin doğru karardan dolayı tebrik ederim

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

Her seven insan eşini sevgilisini kıskanır. Bu doğanın kanunu canlı varlıklar bile sahiplerini onu seven insanları kıskanır. Bu bi sorun değildir bana göre kıskanmasa sorun aramalı insan ilişkisinde. Bazıları bunu daha da çok abartır. Sevgisinin sahiplenme duygusun daha da fazla artması durumunda kaybetme duygusuyla gelişen abartı davranışlardır. Ama bu kıskançlıkta zamanla azalır. Yani hiç bi duygu ilk günkü gibi kalmaz. Sorunuza gelince içinde belirtmişsiniz ya bana uygun değil davranışları yüzüme tükürdü, bileğimi büktü. Çok kavga ediyoruz diye size uygun olmadığını belirtmişsiniz ya sorun ne ayrılın o zaman. Benim sizin bu anlattıklarınıza karşılık düşüncem siz aslında ayrılmak istemiyoda bu hareketleriniz düzeltmek istiyosunuz gibi geldi :34: Ayrılmaya karar veren insan o dakika bitirir.

Her seven insan eşini sevgilisini kıskanır. Bu doğanın kanunu canlı varlıklar bile sahiplerini onu seven insanları kıskanır. Bu bi sorun değildir bana göre kıskanmasa sorun aramalı insan ilişkisinde. Bazıları bunu daha da çok abartır. Sevgisinin sahiplenme duygusun daha da fazla artması durumunda kaybetme duygusuyla gelişen abartı davranışlardır. Ama bu kıskançlıkta zamanla azalır. Yani hiç bi duygu ilk günkü gibi kalmaz. Sorunuza gelince içinde belirtmişsiniz ya bana uygun değil davranışları yüzüme tükürdü, bileğimi büktü. Çok kavga ediyoruz diye size uygun olmadığını belirtmişsiniz ya sorun ne ayrılın o zaman. Benim sizin bu anlattıklarınıza karşılık düşüncem siz aslında ayrılmak istemiyoda bu hareketleriniz düzeltmek istiyosunuz gibi geldi :34: Ayrılmaya karar veren insan o dakika bitirir.

doğru düşünüyorsunuz çünkü normalde biz birbirini çok seven mutlu bir çifttik gelecegime cok umutla mutlulukla bakıyordum cok güveniyordum taa ki bu davranışlarını sergileyene kadar..

doğru düşünüyorsunuz çünkü normalde biz birbirini çok seven mutlu bir çifttik gelecegime cok umutla mutlulukla bakıyordum cok güveniyordum taa ki bu davranışlarını sergileyene kadar..

O anlık sinirle yaşanmış şeyler bana göre. Çünkü tartışma sebebinizde çok çocukça. Evlilik sitresinde her insanın tepkisi farklı yüzünüze tükürüp , bileğinizi burkmasını onaylamıyorum ama sizinde ayrılmak istediğinizi düşünmüyorum :34: siz sessiz kalın o zaten mantıklı bi açıklamayla özürüni eminim diliycektir.

ayrıldım şu günlerim çok zor geçecek Allahtan sabır diliyorum..

üzüldüm mü sevindim mi desem bilemedim... bir ilişkinin bitmesi zor buna üzüldüm ama sevincim daha ağır basıyor gelecekte bunların kat be katını görme ihtimaliniz vardı çünkü... siz yapmanız gerekeni yaptınız; gelecekte bunların daha ağırı olacaktı büyük bir ihtimalle ve bir evliliği bitirmek nişanı bitirmekten daha zor... hayırlısı olsun hakkınızda inşAllah...

Nişanlın sana diyor ki;

1- Evlendiğimizde beni kızdıran en küçük davranışında seni bir güzel döveceğim, çünkü hak ediyorsun.
2- Benim istemediğim hiç bir şeyi yapamayacaksın, yoksa hakaretlerime katlanırsın.
3- Özgüvenini yok edeceğim ki silik, güçsüz birine dönüş ve benim sözümden çıkama.
4- Çalışma, gezme, bakma, duyma, konuşma, hatta nefes alma.

Çok şanslısın, nişanlın sana evliliğin nasıl olacağına dair küçük bir demo gösterimi yapmış. Fragmanı gördün, peki film ilgini çekti mi?

Nişanlın sana diyor ki;

1- Evlendiğimizde beni kızdıran en küçük davranışında seni bir güzel döveceğim, çünkü hak ediyorsun.
2- Benim istemediğim hiç bir şeyi yapamayacaksın, yoksa hakaretlerime katlanırsın.
3- Özgüvenini yok edeceğim ki silik, güçsüz birine dönüş ve benim sözümden çıkama.
4- Çalışma, gezme, bakma, duyma, konuşma, hatta nefes alma.

Çok şanslısın, nişanlın sana evliliğin nasıl olacağına dair küçük bir demo gösterimi yapmış. Fragmanı gördün, peki film ilgini çekti mi?

Ben de aynen boyle dusunuyorum... Ne zaman sevgilisinden/esinden ayrilmis biri gorsem onun adina sevinirim. Aliskanligindan vazgecebilmeyi goze almis, guclu insanlardir onlar...

Seviyorsun öyle mi? Kızdığında bir erkeğin verdiği tepki ile o erkeği çözersin arkadaşım.Yüzüne tükürmek mi? 30 yıllık ömrümde ne babamda ne sülalemde ne kendi evliliğimde ne onlarca evli arkadaşımda hiç böyle bir şey görmedim.Yuh diyorum...Hala açık kapı bırakıyorsun, inanılmaz...Birazcık kendine değer veriyorsan arkana değil önüne bakarsın.Emin ol hayatına daha bile çok seveceğin insanlar girer, üstelik kızdığında yüzüne tükürmeyen...

hala ne yapmalıyım diye sorman çok şaşırtıcı!

Back
X