Geçer geçer
Neler geçmiyo ki
Daha nişanlıyken bileğini büken adam 4 duvar arasında yalnız kalınca neler yapmazdı ki
Şükret ki önceden gösterdi gerçek yüzünü
Zaman tanı kendine
Bi süre sonra hepsi geçecek
Ve belki de çok daha düzgün ve saygılı insanlarla çok mutlu olacaksın
Ama önce biraz kafanı dinle lütfen
Canım geçmiş olsun, bence en doğru kararı verdin. Hiç iyiydi, destekti diyip de kendini üzme, iyi adam hakaret edip şiddet uygular mı hiç? Beni aşağılasın sonra aileme destek olsun, yok öyle birşey. Sen dik durdun, yapman gerekeni yaptın. Allah karşına hayırlı kısmetler çıkarır inşallah.
Ablana da acil şifalar diliyorum. Zor günler geçiriyorsunuz ama Allah bir kolaylığını verir, kısa zamanda atlatırsınız umarım.
:13:bazı alışkanlıklar yok olduğunda acı gibi hissedilir. Ama zaman herşeye dışardan bakmayı öğretir ve sana kalan ders almak kalır. Hayırlısı bu olmuş bence, kalbini rahat tut, Allah yoluna kısmetini çıkaracaktır.. Dua et.
Canım geçmiş olsun, bence en doğru kararı verdin. Hiç iyiydi, destekti diyip de kendini üzme, iyi adam hakaret edip şiddet uygular mı hiç? Beni aşağılasın sonra aileme destek olsun, yok öyle birşey. Sen dik durdun, yapman gerekeni yaptın. Allah karşına hayırlı kısmetler çıkarır inşallah.
Ablana da acil şifalar diliyorum. Zor günler geçiriyorsunuz ama Allah bir kolaylığını verir, kısa zamanda atlatırsınız umarım.
Geçer geçer
Neler geçmiyo ki
Daha nişanlıyken bileğini büken adam 4 duvar arasında yalnız kalınca neler yapmazdı ki
Şükret ki önceden gösterdi gerçek yüzünü
Zaman tanı kendine
Bi süre sonra hepsi geçecek
Ve belki de çok daha düzgün ve saygılı insanlarla çok mutlu olacaksın
Ama önce biraz kafanı dinle lütfen