• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrılmak üzereyim sizce ne yapmalıyım ?

mutsuzc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
25
0
6
35
İstanbul
Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

tabii ki ayrılmak senin için daha hayırlı görünüyor. ne yaşına ne ahlaka ne toplumsal kurallara ne de dinimize göre hareket etmiş. benim sevgilim/nişanlım tam tamına nasılsa şimdi kocam da aynen öyle. yani sen işanlınla evlenirsen aynı şeyler devam eder.

huylu huyundan vazgeçer mi? baban senin suratına tükürdü mü hiç? hakaret etti mi?

ben olsam vazgeçerdim evlenmekten,bileğini bükmüş şimdiden göstermiş ilerde neler yapabileceğini

Daha nişanlıyken böyle laçkalaşmış bir ilişkiden evlenince çokta hayırlı gitmez ki...Nişanlıyekn ailenden senden çekinmeyen adam evlenince dışarı adım attırmaz,nasılsa kocasıyım der...Nişanlı olan arası çok iyi olan çiftler bile evlilikten korkarken sizin zaten korkmanız lazım...Valla bu işlerin dönüşü yoktur.Evlilik şimdi ayrılmaktan çok daha zor.Bu tarz insanlar değişmezler..Ama biz şimdi size ne dersek diyelim siz evleneceksiniz.Çünkü hepimiz karşımızdakini değiştirebiliriz düşüncesiyle evleniriz...Yani safça bir düşünce...

ay bu ne terbiyesizlik ya.Tamam insan evlilik psikolojisiyle biraz gergin oluyor.Erkekler evlilik arefesi kıskançlık yaşıyorlar.Bu biraz sahip olma içgüdüsüyle alakalı bana kalırsa ama bu nedir Allah aşkına, surata tükürmek, maganda gibi bilek bükmek, bu dayılık nedir ya?!!

Daha önce şiddete eğilimini görmediysen,hadi karşına al konuş dicem ama konuşmakla da nereye kadar?!
Senin ailenin tek tepkisi bu muydu?

Neyse ki evlenmeden öğrenmişsiniz.
Surata tükürmek ne demek.
Çok çok çirkin.
Terbiyesiz.
kimsenin lafına bakmayın.
Birileri yüzünden evlenmeyin sakın
Siz değerlisiniz.
Yazık etmeyin kendinize...

sana böyle davranabilen bir insanla mutlu olabileceğini sanmıyorum tükürmek de ne demek :/ sonra hırsını alamayıp bileğini bükmesi .. hem de gözüne kalem çektin diye..bu adam sana evlenince şiddet uygulayacaktır canım görünen köy kılavuz istemez demişler..
ama sevince gerçekçi yaklaşamıyor insan, ne olursa olsun kopmamak için bahane arıyor..ama hata yapmış oluyoruz.. ömür boyu üzüleceğine şimdi üzül..
Allah yardımcın olsun ama ben cesaret edemezdim bu davranışlar karşısında evlenmeye..iyi düşün:/hakkında hayırlısı olsun.

bence boyle bir adamdan,biran once kurtulmalisin.ne hakla sana hakaret eder,yuzune tukurur.simdiden gostermeye baslamis gercek yuzunu.evlenince kimbilir,neler yapar.

Sence nişanlıyken üzerinde bu tarz baskı kuruyorsa evlenince ne olur düşünsene?
Sen düzeliceğine mi ihtimal veriyosun?
Evli olsaydın ayrılmak dha zor gelmez mi? Yada Böyle çekebilir misin? Yaşayabilir misin?
Sanırım sen ayrılmak isteyip hersey hazır düğün yaklastı vs diye düşünüyosun.
2 ay kalmışken ayrılmaktan neden korkuyosun ki? Kimin ne söylediği neden önemli? Evlensen bak ona neler yapan adamla evlendi denilir, evlenip ayrılsan yine laf. Onlara bakarak yaşayamayız.
1 hafta kala ayrılanlar var.
2 ay kısa bi zaman mı?
Böyle takıntılı adamla evlensen ayrılman bile sıkıntılı olabilir.

Kendine saygını kaybetmemen için.

Allah yardımcın olsun. Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın.

Merhabalar sizinde görüşünüzü almak istediğim bir konu var eğer yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımla cok kısa sürede tanışıp nişanlandık. Şimdi ise ayrılma noktasındayım çünkü devamlı kavga ediyoruz ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Nişanlım çok kıskanç birisidir. Kendimi bilen biri olarakta bu kıskançlığını çok gereksiz buluyorum. Beni arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, açık giymediğim halde giyimime sacıma makyajıma bile karışır, kıskanır. En son ki kavgamızda da anladım ki böyle olmayacak şimdi ne yapacağımı bilemeden kara kara düşünüyorum. Kaldıramıyacagım hakaretleri etti, yolun ortasında onu bırakıp gittim diyede arkamdan gelip bütün gücüyle suratıma tükürdü. Ben şoka girdim tam evime girecekken sinirini alamamış bir halde tekrar gelip bileğimi büktü. Ben ise çok kötü bir şekilde evime gittim ve durumu ailemle paylaştım. Kızım sen ne yaptında böyle oldu dediler. İşteyken gözüme kalem çektiğim için dediğimde herkes çok şaşırdı. Bir de ben yolda giderken karşıdan gelen birine bakmışım neden bakmışım gibi sacma sapan paranoyaklıklar beni artık bunaltmıştı sabrım fena taştı ve ben düğüne 2 ay kala bu evlilikten korkuyorum, endişelerim var sizce ne yapmalıyım?

suratına tükürmek , hakaret ve bileğini bükmek miii :53: evlenince bu paranoyalar kat kat artıcak ve dayanılmaz bir hal alıcak , sakın değişir diye düşünme canım şimdiden belli etmiş şiddete de meyilli yani evlenince daha da ileri gidecektir .

böyle biriyle evlenmek için acele etme hatta düşünme bile , bu kıskançlıklar insanın ömrünü bitirir hiç bir şekilde değişmez bu adam seni daha da üzer . hakkında hayırlısı olsun :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
ıyı kı şu nişanlılık dönemi var da insanlar az da olsa ipucu veriyorlar karakterleri hakkında..
şu anda bunları yapan,olaki evlenirsen daha ileriye gidebilir söyliyim sana ve ailenin en başta onaylamaması lazım bu evliliği ve bu kişiyi...
birinin tabiri caizse esareti altına girmek ve başına gelebilecek olası şiddete katlanacak kadar seviyorum diyosan evlen
yada yok yakınken dön,hayatı zindan etme kendine,bırak ruh hastasını...

Yüzüne tükürern adamın bu saatten sonra sana hayrı olmaz.
Evlenince iş şiddete varacaktır.
Çirkin yüzünü şimdi görmeniz iyi olmuş.
Hiç arkanıza bile bakmadan bitirin bu işi

terbiyesiz sorunlu bir adammış dua etki şimdi görmüşsün gerçek yüzünü bir an evvel bırak gitsin manyak herifi...

Çok üzüldüm..
Böyle durumlarda kalbinin kapılarını kapatıp,mantığının kapılarını açmalısın...
Ruh sağlığın ve geleceğin için.

Kiskanclik ayri, saygisizlik ayri seylerdir.
Nisanliniz malesef siddete meyyali olan bir adam.
Bak yuva kuracagimdiyorsun o adamla yarin cocuklarinin karsisinda sana siddet uygulasa ne yapacaksin?
Biraz genis dusunmelisin.
Yapmaz deme bugun isanliyken agzinin icine bakanlar ikinci gun evire cevire dovuyor evlenince.
Hem kisa surede tanismissin hmn nisanlanmissin nisan ne demek daha iyi tanimak ve kararindan emin olmak icin verilmis bi sure. Nisanliykrn tanidin adam kotu eee ne zamdn evlenince mi ayiracaksin yolunu?

Gözüne kalem çektin karşıdan gelen birine baktın diye
Yüzüne tükürüp bileğini mi büktü :53:

Ve sen ne yapacağım mı diyorsun
Bence sadaka ver ki evlenmeden önce gördün bu yönlerini en azından
Yüzüğü de fırlat
Ama tek olma, o hanzo şiddete başvurabilir

Ne bileyim ufacık şeyde neler yapmış, yüzük atarsan ohooo yani..

Sen yuzune tukuren bi adamin yuzune bakabilecek misin bundan sonra onu bi dusun?

Onu gectim, yuzune tukurdugu bi insanin yuzune tekrar bakabilecek bi adamsa karsindaki, kac git durma.. Tukurdugunu yalamamak diye bi laf vardir.

Neyi soruyosunki bize? Kalem cektin diye suratina tukurmus, yiyecegin dayaklari dusun, seni gectim de etrafinda akli selim kimsede mi yok, birde ailene anlatmissin.

Annen baban yuzugu atmadimi kapi disari aklim almiyo?

Evlenince düzelecek türden bir durum değil gibi., hatta nişanlıyken böyleyse sonrası büyük ihtimal daha zorlaşır.
Lütfen aman sorun çıkmasın falan deyip devam etmeyin, düşünün iyice. Eğer hep böyleyse daha ilerlemeden -benim fikrim- bitirin...

Bu saatten sonra ayrılmamak ' Yüzüme tükürdü, yarabbi şükür dedim ' ve evlendim olur

Sonra ki konunun böyle olmasını istemiyosan ayrılmalısın

Son düzenleme:
Back
X