Üzüldüm kardeşine konuyla alakasız ama benim de kardeşim benzer durumda kardeşim hamile şuan..eşinin belli bir işi sigortası yok.. annemin evine postu attı adı pislik kaçtılar kardeşimle sonra annemin evine yerleştiler dağıttılar kadının evini..şimdi annem onlarla duruyor gibi halbuki eşyalar annemin off..annem çalışıyor maaşı var kadını yiyorlar..niye anlattım ki bunları..kardeşin niye bosanmiyorYakmayın kendinizi ne olur sonra kucağınızda çocuk çaresiz baba kapısına dönmek var .sorumsuz adamlarla aynı gemiye binmeyin .kardesim de tam anlattığın gibi bir adamla evlendi şimdi çocuğu var 7 aylık kardeşim çalışıyor Annem bebeğine bakıyor adam da geziyor. Bedava yemek, bedava karı, bedava çocuk. .keşke bizde erkek olsaydık. Kadınlar çok daha fedakâr bu konularda aşık ederdik kendimize yat aşağı. Şaka bir yana mesleğin var elinde gençsin de daha ömrünü yakma .düzelmezler sakin inanma düzelir diye. .
Allah Annene güç versin canım benim Annemi de borca soktular Kocam seviyorum çocuğum babasız kalmasın diyor. Biz babasız büyüdük sözüm ona o büyümesin babasını görüyor mu dersen 20 günde bir kere Annemde kalıyor yeğenim canı isterse Babası istiyor bi iki gün görüp geri yolluyor. .Allah kardeşlerimize akıl fikir versin inşallahÜzüldüm kardeşine konuyla alakasız ama benim de kardeşim benzer durumda kardeşim hamile şuan..eşinin belli bir işi sigortası yok.. annemin evine postu attı adı pislik kaçtılar kardeşimle sonra annemin evine yerleştiler dağıttılar kadının evini..şimdi annem onlarla duruyor gibi halbuki eşyalar annemin off..annem çalışıyor maaşı var kadını yiyorlar..niye anlattım ki bunları..kardeşin niye bosanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?