5 yildir bi birlikteligim var 2 ay once nisanlandik . Anne babasi yillar once vefat etti . Bi duzeni yok isi yokabisigilde kaliyo mahallesinde kuruyemisci var sabahin koelrunden gecenin 1 ine kadar orda takilip calisiyo arada orda . 2 aydir saece bi kere beraber bayram alisverisi icin disari ciktik. Benim evime gelip oturup gidiyo bisey yapalim diyince para yok diyo cok insatci kafasinin dikine gidiyo hep hareketleri davranislari bana deger vermiyo gibi . Konustum bi ise girmen lazim bi duzen kurman lazim suan evlenilcek bi insan degilsin dedim tamam dedi . Onceden daha mutluyduk sanki hic bisey gozume tozpembe gelmiyo ve evlilige bi hayalim kalmadi 5 yildir tek hayalim onunla bi yuva kurmakti ama aetik olmuyo galiba cok seviyorum ve birlikte olmadik ama biseyler yasadik buda elimi kolumu bagliyo ben ne yapmaliyim ? Bi taraftan ailem sikistiriyo ben hemsireyim bu senin dengin degil tamam para onemli degil dedik ama sana karsi davranislari duzdun degil diyolar ? Ayrica surekli kuruyemiscide oturdugu icin geceden geceye anca konusuyoruz gunduz calisiyoum diyip anca bir kere fln ariyo