• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimla ayrilmalimiyim ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
5 yildir bi birlikteligim var 2 ay once nisanlandik . Anne babasi yillar once vefat etti . Bi duzeni yok isi yokabisigilde kaliyo mahallesinde kuruyemisci var sabahin koelrunden gecenin 1 ine kadar orda takilip calisiyo arada orda . 2 aydir saece bi kere beraber bayram alisverisi icin disari ciktik. Benim evime gelip oturup gidiyo bisey yapalim diyince para yok diyo cok insatci kafasinin dikine gidiyo hep hareketleri davranislari bana deger vermiyo gibi . Konustum bi ise girmen lazim bi duzen kurman lazim suan evlenilcek bi insan degilsin dedim tamam dedi . Onceden daha mutluyduk sanki hic bisey gozume tozpembe gelmiyo ve evlilige bi hayalim kalmadi 5 yildir tek hayalim onunla bi yuva kurmakti ama aetik olmuyo galiba cok seviyorum ve birlikte olmadik ama biseyler yasadik buda elimi kolumu bagliyo ben ne yapmaliyim ? Bi taraftan ailem sikistiriyo ben hemsireyim bu senin dengin degil tamam para onemli degil dedik ama sana karsi davranislari duzdun degil diyolar ? Ayrica surekli kuruyemiscide oturdugu icin geceden geceye anca konusuyoruz gunduz calisiyoum diyip anca bir kere fln ariyo

bence zaten cevabi bulmussunuz.tabii ki her sey para degil ama askta degil.saygı heer seyden onemli mesele illa kufur etmek kirmak dokmek degil. Kendi hayatina saygisi var mi? Dort dortluk insan yok ama sorumluluk cok baska bir sey.

Bu sorumluluga deger mi? Evlilik ortaklik gibi.ve eger kendi hayatini yurutemeyen bi insansa onunla ortak olmak pek iyi sonuclar dogurmaz
Yillar gecirmek eminim degerlidir ama hayat paylasmaya karar vermek cok daha onemli. Bence dönülmeli vakit varken vazgecin.

Son düzenleme:
para öenmli değil diye birşey yok
ister çabalar canını dişine takar olmaz anlarım
ama adam bildiğin sana kapak atıp yan gelip yatma derdinde bence
şimdiden senden sürekli para isteyip de kaçırmamak için karın tokluğuna çalışıyor gibi geldi

1 => çalışmaya gönlü olmadığı için (ki bu çok büyük bir problem tek başına bile bir sebep ayrılmak için)
2 =>sana davranışları (ki aynı eve gireceksiniz daha kötüsü olacak daha canım cicimli olması gerektiği zamanlardasınız bu bile başlı başına yol yakınken kaç problemi iken)
3 => dik kafalı insan sürekli çalışır tatlı dilli olsa bile aile olacaksınız beraber anılacaksınız o ne yaparsa size de laf gelecek

daha neyi düşünüyorsunuz
biraz birşeyleri şuan yaşamayan kız kalmadı emin ol
bu önüne asla engel değil

tekmele gitsin ve bir daha sakın bakınma arkana
daha fazla zaman da kaybetme

1 => çalışmaya gönlü olmadığı için (ki bu çok büyük bir problem tek başına bile bir sebep ayrılmak için)
2 =>sana davranışları (ki aynı eve gireceksiniz daha kötüsü olacak daha canım cicimli olması gerektiği zamanlardasınız bu bile başlı başına yol yakınken kaç problemi iken)
3 => dik kafalı insan sürekli çalışır tatlı dilli olsa bile aile olacaksınız beraber anılacaksınız o ne yaparsa size de laf gelecek

daha neyi düşünüyorsunuz
biraz birşeyleri şuan yaşamayan kız kalmadı emin ol
bu önüne asla engel değil

tekmele gitsin ve bir daha sakın bakınma arkana
daha fazla zaman da kaybetme[/QUOTE]

Cok severek nisanlandim . Bekledimkii tutuncak hic bi dali yok bana sarilir . Cok parada gozum olmadi calisiriz yetiniiriz sevdigimle olayim dedim . Ama sadece is ariyorum diyo lafta sadece nisanlandiktan 1 hafta sonra yuzzuk atti ben niye gezmiyoruz vakit gecirmiyoruz dedigim icin . Biseyler yasadik ve bunu ailemin duymasindan korkuyorum . Beni kaybetmekten korkmuyo ben biyere gitmeyi cok istesemde onu gormeyi istesemde o istemeden olmuyo suan bom bos bi insan oldugu halde isim var diyo . Bayramda isim var diyip beni bayram gezmesine goturmedi 4. Gun aksam 6da abisigile gittik sadece

Para önemli kardeş, hemde çok önemli. Evlilikte hele, sıkıntıların en büyük kaynaklarından biridir. Para olmayınca olmuyor. Aksini kimse söylemesin. Ayrıca şimdiden saygısızlık varsa başlamışsa hiç uğraşma derim evlenince düzelmiyor hiçbirşey. Birşeyler yaşadın diye hayatını karartma derim.

bişeyler yaşaman neden elini kolunu bağlıyor onu anlamadın?
sevgili değil miydiniz? herhalde öyle kanka gibi takılacak değildiniz. bunlar size tersse neden sevgili yapıyorsunuz?
yani bunlar elinizi kolunuzu bağlamasın gayet doğal şeyler.

ikincisi içinde ufak bir tereddüt varsa bekle ya da ayrıl.
mutluluk seni bir yerlerde bekliyor emin ol..

Adam cabalasa calissa yine elinde para olmasa o kadar gözünüze gelmez. Ama adamin evlenmeye ev kurmaya çalışıp adam olmaya niyeti yok

Biraz daha uzun vadeli düşünmeye çalışın.

bu adam size eş çocuklarınıza baba olma sorumluluğu nerde henüz kendi düzenini kuramamis gibi gözüküyor. Hem çocuklarıma hem de hiç büyümeyecek eşime bakarım derseniz buyrun. Yoksa yol yakınken koşar adımlarla kaçın. Hayatın türlü zorluklarını birlikte mi gogusleyeceksiniz yoksa siz tek başına hem onu hem de diğer tüm zorlukları mı? Bence kendinizi bu kadar zorlamayın... ailenizi dinleyin ve aklınızı

Sen kac yasindasin çalışıyormusun?

Bundan birak nisanliyi,kocayi arkadas bile olmaz.Sende aliskanlik olmus.Ayrilip ask acisi cekmeyi,hayallerini birakmayi vs goze alamiyorsun sanirimda aklin en dogrulari bulmus coktan.Hayatini mahvedersin yol yakinken birak sorumsuzu ne hali varsa gorsun.Ailen gercekleri gormus dinle onlari.Birseyler yasadiysan yasadin nolmus?herkes yasiyo.ailen duysa nolur sanki onlar nisanliyken hicbir sey yapmamis mi?herkes bu konuda birseyler yapmistir.iyi sirf bunun icin bor omru zindan mi edeceksin kendine.

Para ve sorumlulukönemli canım şimdi önemli değil diye düşünsen de evlenince illaki çocuğunuz olucak onun masrafları felan olsun karşılaması bir süre zorlasicak ve bu adam benim çocuğuma iyi bir baba olabilir mi ona iyi bakabilir mi diye düşün bir ilişki de ne kadar aşk olsa da saygı olmayınca bir süre sonra aşk da yok olup gider geleceğini düşünerek hareket etmelisin benim düşüncem budur.

Haa anlamadım para önemli değil mi? Bide senin gibi sabahtan akşama çalışıp didinip para kazanan biri söylüyor bunu..sacmalamaz misin lütfen.. biraz sıkıntıya girsek, eşim de bende kişilik degustiriyoruz, bilmem anlıyor musun? Üstelik sorumsuz ve saygısız biri.. Defet gitsin..birşeyler yasadiysan da nolmus..hemsiresin koskoca kime hesap verecen allasen..

Yakmayın kendinizi ne olur sonra kucağınızda çocuk çaresiz baba kapısına dönmek var .sorumsuz adamlarla aynı gemiye binmeyin .kardesim de tam anlattığın gibi bir adamla evlendi şimdi çocuğu var 7 aylık kardeşim çalışıyor Annem bebeğine bakıyor adam da geziyor. Bedava yemek, bedava karı, bedava çocuk. .keşke bizde erkek olsaydık. Kadınlar çok daha fedakâr bu konularda aşık ederdik kendimize yat aşağı. Şaka bir yana mesleğin var elinde gençsin de daha ömrünü yakma .düzelmezler sakin inanma düzelir diye. .

Yakmayın kendinizi ne olur sonra kucağınızda çocuk çaresiz baba kapısına dönmek var .sorumsuz adamlarla aynı gemiye binmeyin .kardesim de tam anlattığın gibi bir adamla evlendi şimdi çocuğu var 7 aylık kardeşim çalışıyor Annem bebeğine bakıyor adam da geziyor. Bedava yemek, bedava karı, bedava çocuk. .keşke bizde erkek olsaydık. Kadınlar çok daha fedakâr bu konularda aşık ederdik kendimize yat aşağı. Şaka bir yana mesleğin var elinde gençsin de daha ömrünü yakma .düzelmezler sakin inanma düzelir diye. .
Üzüldüm kardeşine konuyla alakasız ama benim de kardeşim benzer durumda kardeşim hamile şuan..eşinin belli bir işi sigortası yok.. annemin evine postu attı adı pislik kaçtılar kardeşimle sonra annemin evine yerleştiler dağıttılar kadının evini..şimdi annem onlarla duruyor gibi halbuki eşyalar annemin off..annem çalışıyor maaşı var kadını yiyorlar..niye anlattım ki bunları..kardeşin niye bosanmiyor

18 yaşındasın ve 5 yıldır birliktesin . .
Düzgün bir işi yok . .
Sen hemşiresin. .
Garip bir durum . .
:işsiz:

Üzüldüm kardeşine konuyla alakasız ama benim de kardeşim benzer durumda kardeşim hamile şuan..eşinin belli bir işi sigortası yok.. annemin evine postu attı adı pislik kaçtılar kardeşimle sonra annemin evine yerleştiler dağıttılar kadının evini..şimdi annem onlarla duruyor gibi halbuki eşyalar annemin off..annem çalışıyor maaşı var kadını yiyorlar..niye anlattım ki bunları..kardeşin niye bosanmiyor
Allah Annene güç versin canım benim Annemi de borca soktular Kocam seviyorum çocuğum babasız kalmasın diyor. Biz babasız büyüdük sözüm ona o büyümesin babasını görüyor mu dersen 20 günde bir kere Annemde kalıyor yeğenim canı isterse Babası istiyor bi iki gün görüp geri yolluyor. .Allah kardeşlerimize akıl fikir versin inşallah

Back
X