of bu erkeklere niye böyle ya. tam evlenme arefesinde aileleri gözünde mükemmel..Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Rezalet bir insan ve aile. Koşarak kaç bununla evlenmek gibi bir hata sakın yapmaBu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Yaşım 30 ikinci nisanimof bu erkeklere niye böyle ya. tam evlenme arefesinde aileleri gözünde mükemmel..
evlendikten sonra neler yaşayacağını düşünmek dahi istemiyorum...
yaşının küçük olduğunu hissettim... önüne çok daha iyi insanlar çıkar...
Benide kimse çağırması ben bişey demedim gelmiş bunu sorguluyorAklın varsa bunların ne anlama geldiğini görür anlar ve önlemini alırsın. Daha imza atılmamış annem de annem. Yalnız kalsın ne var. Ay bence çok yanlış bir seçim yapmışsın. Bangır bangır geliyor gelmekte olan. Eltini vs çağırmadın diye tavır yapacak adamı kapıdan geçirmem.
Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Canım bak yaşın kaç bilmiyorum ama sevgi bir yere kadar önce saygı olacak. Başkaları yüzünden ve çok önemsiz şeyler yüzünden seni kıran yarın öbürgün seni hiç önemsemez. Beklersin yıllarca gelsin de gönlümü alsın diye. Babanın olayına hiç girmiyorum. Eğer böyle bir şüphen varsa kaç kurtar kendini. Sana seni ezecek adam değil, el üstünde turacak adam lazım.Benide kimse çağırması ben bişey demedim gelmiş bunu sorguluyor
Anneme anlatmicaktim ısrar edince anlattim.cok kızdı akşam gelsin konuşalım diyorAklın varsa bunların ne anlama geldiğini görür anlar ve önlemini alırsın. Daha imza atılmamış annem de annem. Yalnız kalsın ne var. Ay bence çok yanlış bir seçim yapmışsın. Bangır bangır geliyor gelmekte olan. Eltini vs çağırmadın diye tavır yapacak adamı kapıdan geçirmem.
Aynen annen sorsun hesabını. Terbiyessiz. Sende iyi düşün mantıklı kararlar ver.Anneme anlatmicaktim ısrar edince anlattim.cok kızdı akşam gelsin konuşalım diyor
Annem olanları duygu çok kızdı akşam gelsin konuscm sahipsiz değilsin diyirAy muhabbete bak annesi yalnız kalmış…Bu konuyu size söyleyen nişanlınız evlendiğinizde neler yapmaz…
Bnde annenle bnm.aramda dengeyi kuramicaksin demekki dedimAdam annem senden kıymetli mesajı veriyor. Evlendikten sonrasının fragmanı bu.
İkinci nişanım diye hemen bitirmek.istemiyorum ama gözden gecircemCanım bak yaşın kaç bilmiyorum ama sevgi bir yere kadar önce saygı olacak. Başkaları yüzünden ve çok önemsiz şeyler yüzünden seni kıran yarın öbürgün seni hiç önemsemez. Beklersin yıllarca gelsin de gönlümü alsın diye. Babanın olayına hiç girmiyorum. Eğer böyle bir şüphen varsa kaç kurtar kendini. Sana seni ezecek adam değil, el üstünde turacak adam lazım.
Hemen bitirme güzel ölç biç tart, mantığınla hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?