Onlara bu saatten sonra hicbisey yokNisanliniz sizi sevmiyor sırf evlenmek için evleniyor.
Eski açmış olduğunuz konu vardı hatırlarsanız hatta oraya yorum yapmıştım kayınpeder evlenince oğlu için birikim yapar siz de kirayı ödersiniz gibi öneride bulunmuştu ki nisanliniz çok iyi bir kurumda çalışıyor.
Nisanliniz ve ailesi sırf sizi çalışan gelin/maaşlı gelin olarak görüyor ve o yüzden evlenmenizi istiyorlar.
Sizin yerinizde olsam bu evliliği tekrar düşünürum.
aa hatırladım, hala nişanlılık devam ediyormuş, bence evlenirler de demedi deme. akşam anneyi ikna eder damat bey.Nisanliniz sizi sevmiyor sırf evlenmek için evleniyor.
Eski açmış olduğunuz konu vardı hatırlarsanız hatta oraya yorum yapmıştım kayınpeder evlenince oğlu için birikim yapar siz de kirayı ödersiniz gibi öneride bulunmuştu ki nisanliniz çok iyi bir kurumda çalışıyor.
Nisanliniz ve ailesi sırf sizi çalışan gelin/maaşlı gelin olarak görüyor ve o yüzden evlenmenizi istiyorlar.
Annem bnden once akşam gelsin konuşalım dediBunları görüp, yaşayıp da bu insanları nikah ile ödüllendirmeyeceksiniz değil mi?
Eğer buradaki bunca kadının tecrübelerine güveniyorsanız, yol yakınken bırakın. Annenizle konuşup ikna ederse, devam edeceksiniz gibi görünüyor.Annem bnden once akşam gelsin konuşalım dedi
Daha önce de defalarca konu açtı üyemiz, nişan devam ettiğine göre ayrılmaya niyeti yok. Çok da yormayın kendiniziNisanliniz sizi sevmiyor sırf evlenmek için evleniyor.
Ne anneci çıktı ya annem bitir demedi gözlemle dediEğer buradaki bunca kadının tecrübelerine güveniyorsanız, yol yakınken bırakın. Annenizle konuşup ikna ederse, devam edeceksiniz gibi görünüyor.
Sonra da daha yeni evliyim dayak yedim diye konu açarsınız Allah muhafaza
Biz açtığınız konular kadar biliyoruz gözlemleyecek birşey yok ortada bunlar daha fragman asıl olaylar evlendikten sonra başlayacak emin olun.Ne anneci çıktı ya annem bitir demedi gözlemle dedi
Akşam gelicem dedi gelmez bnceaa hatırladım, hala nişanlılık devam ediyormuş, bence evlenirler de demedi deme. akşam anneyi ikna eder damat bey.
Aynen bnde sevdiğini düşünmüyorum sevse annesine karşı kırıcı konuşmaz bnmleNişanlıniz sizi sevmiyor bunu anlamak niye bu kadar zor?
Babanızın olmamasını nasıl diline dolar ayrıca, ne tür bir hadsizlik bu?
Nikah için emin degilimBunları görüp, yaşayıp da bu insanları nikah ile ödüllendirmeyeceksiniz değil mi?
Eltimde beni yemeğe cagirmadi ben hiç sorgulamadim gelmiş sorguluyorAklın varsa bunların ne anlama geldiğini görür anlar ve önlemini alırsın. Daha imza atılmamış annem de annem. Yalnız kalsın ne var. Ay bence çok yanlış bir seçim yapmışsın. Bangır bangır geliyor gelmekte olan. Eltini vs çağırmadın diye tavır yapacak adamı kapıdan geçirmem.
Bnde onu diyorum eltim beni yemeğe cagirmadi ben hiç laf etmedim gelmis abimi cagirmadin diyorAy muhabbete bak annesi yalnız kalmış…Bu konuyu size söyleyen nişanlınız evlendiğinizde neler yapmaz…
Önceki nişanlımda böyleydi bu ondan beter gibiNişan zaten tanıma evresidir, tanımışsınız aslında bundan sonra evlenirseniz çok sıkıntı yaşarsınız
Önceki nişanlımda böyleydi bu ondan beter gibi
Gelmez mi? Sen hala neyi düşüneceksin. Gelmediği an eşyalarını topla kargolarsın.Akşam gelicem dedi gelmez bnce
Eeeee? Yani ikinci nişan diye evlenecek misiniz? Sonra buraya yaşım 33. Boşandım diye konu açarsınız. Babanıza, ailenize laf eden insanı babanızdan ve ailenizden kıymetli yapacaksanız siz bilirsinizYaşım 30 ikinci nisanim
Neleri öne sürüyor
Saygıdan ziyade ahlak yoksunu birisiSokakta tanımadığımız kavga ettiğiniz birini babasından vursanız çevredekiler ayıplar ne yapıyorsun diye.
Bu kişi güya nişanlı güya hayat dostu olacak. Güya kötü günde sahip çıkacak. Seni yukarılara çıkartacağına elin kavgada yapmadığını yapıyor.
Ömür boyu evlenmesen bundan çok ama çok daha iyi. Şimdi bu kişiyle evlensen, saygısızlığıyla yıllarını çürütecek, düzgün bir evlilik ve çocuk şansını da bitirecek. Sakın.
Önceki nişanlımda böyleydi bu ondan beter gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?