Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Onlara bu saatten sonra hicbisey yok

aa hatırladım, hala nişanlılık devam ediyormuş, bence evlenirler de demedi deme. akşam anneyi ikna eder damat bey.

Annem bnden once akşam gelsin konuşalım dedi
Eğer buradaki bunca kadının tecrübelerine güveniyorsanız, yol yakınken bırakın. Annenizle konuşup ikna ederse, devam edeceksiniz gibi görünüyor.

Sonra da daha yeni evliyim dayak yedim diye konu açarsınız Allah muhafaza

Daha önce de defalarca konu açtı üyemiz, nişan devam ettiğine göre ayrılmaya niyeti yok. Çok da yormayın kendinizi

Ne anneci çıktı ya annem bitir demedi gözlemle dedi

Ne anneci çıktı ya annem bitir demedi gözlemle dedi
Biz açtığınız konular kadar biliyoruz gözlemleyecek birşey yok ortada bunlar daha fragman asıl olaylar evlendikten sonra başlayacak emin olun.

Bir insan gelinin maaşı üzerinde nasıl söz sahibi olabilir hadi onuda geçtim babanızın olmadığını nasıl diline dolayabilir.

Nişanlıniz sizi sevmiyor bunu anlamak niye bu kadar zor?
Babanızın olmamasını nasıl diline dolar ayrıca, ne tür bir hadsizlik bu?
Aynen bnde sevdiğini düşünmüyorum sevse annesine karşı kırıcı konuşmaz bnmle

Eltimde beni yemeğe cagirmadi ben hiç sorgulamadim gelmiş sorguluyor

Ay muhabbete bak annesi yalnız kalmış…Bu konuyu size söyleyen nişanlınız evlendiğinizde neler yapmaz…
Bnde onu diyorum eltim beni yemeğe cagirmadi ben hiç laf etmedim gelmis abimi cagirmadin diyor

Thrive60 ve FalcoJeanny ben hemen bitirme yorumunu nişanlına sahip çık anlamında söylemedim gerekeni söyledim konu sahibi 2. Nişanlım hemen bitirmek istemiyorum dedi bende sen bilirsin anlamında söyledim mantığıyla hareket edince zaten düşünmesinin bile gereksiz olduğunu anlayacak.

Neleri öne sürüyor

Sokakta tanımadığımız kavga ettiğiniz birini babasından vursanız çevredekiler ayıplar ne yapıyorsun diye.

Bu kişi güya nişanlı güya hayat dostu olacak. Güya kötü günde sahip çıkacak. Seni yukarılara çıkartacağına elin kavgada yapmadığını yapıyor.

Ömür boyu evlenmesen bundan çok ama çok daha iyi. Şimdi bu kişiyle evlensen, saygısızlığıyla yıllarını çürütecek, düzgün bir evlilik ve çocuk şansını da bitirecek. Sakın.

Saygıdan ziyade ahlak yoksunu birisi

Önceki nişanlımda böyleydi bu ondan beter gibi

Ben sizin yerinizde olsam, bu nişanı atar hemen terapistin yolunu tutarım.

Zira hep benzer kişileri seçiyorsanız standartları çok düşük tutuyor olabilirsiniz. Bu biraz da kendine öz güvenle ilişkili, genelde yanlış kişi seçenler önlem almazsa sonraki kişileri de hatalı seçiyor. Normalde ikinci buluşmada engellenecek kişilerle ilişki devam ediyor.

Bu konuya dikkat ederseniz, sizi çok mutlu edecek saygıdeğer birini rahatça bulacağınıza ben inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…