• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Düşün taşın dedi bana dünde aile yemeğine gittik bana çok soğuk geldi konuşmadi bir sürü laf söyleyen o bide tripliydi

Düşündüm taşındım, bana ve aileme saygı duymayan biriyle devam etmek istediğime karar verdim.
Dik durun, ailenizden ve kendinizden taviz vermeyin. Hadsizliğin de bir dozu olmalı. Sonrasında süslü sözlere kanmayın, burada tecrübeli birçok insan varz her gün yaşanılanları okuyorsunuzdur muhakkak. Kulak asın, nişanlınızın farklı olduğunu düşünüp sonunda yanlış karar vermeyin. Evliliğinizin nasıl bir yönde olacağı çok aşikar.

İnsanlar hayatlarını mutlu olmak için birleştirir. Karşı cinsle uyuşuyorsa hayatın güzelliklerini birlikte tatmak, yaşamak, yaşlanmak ve anılar biriktirmek için evlenir. Hayatı daha da zor hale getiren insanlarla zorla bir yola girmenin hiçbir anlamı yok.
Ego savaşları, çekişmeler, kötü sözler ve tripler çekmek hakkınız değil. Denklem çok basit.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur, kalpten diliyorum

Düşün taşın dedi bana dünde aile yemeğine gittik bana çok soğuk geldi konuşmadi bir sürü laf söyleyen o bide tripliydi
Bir arpa boyu yol alamamışsınız. Bir de tüm olanlardan sonra aile yemeğine gitmişsiniz birlikte mesafe koymanız gerekirken. Onca yaptığı şeyden sonra bir de soğuk tripli olan taraf da o niyeyse. Kalkıp bir de onla yemeğe gitmişsiniz pes valla…

Bir arpa boyu yol alamamışsınız. Bir de tüm olanlardan sonra aile yemeğine gitmişsiniz birlikte mesafe koymanız gerekirken. Onca yaptığı şeyden sonra bir de soğuk tripli olan taraf da o niyeyse. Kalkıp bir de onla yemeğe gitmişsiniz pes valla…
Oturup konuştuk özür diledi tekrar sorun çıkmasın diye gittim

Evde kal kız kurusu ol bundan daha iyi olur ,sürekli onu memnun etmekle ömrün geçecek evlenirsen huzuru unut ,köle isaura olarak devam edersin🤮

babanın olmamasını yüzüne vurması ne kadar saygısızca seven insan bunu söylemez söylemeyi geçtim baba kelimesini kullanırken bile daha nahif olur. uzaklaş şöyle kötü böyle kötü diye akıl veremem fakat iyi düşün bu kişi ile evliliği
Geldi konuştuk ama ben yinede gozlemlicem çok saclamadi cunku

Bari birkaç gün tavır trip mesafe yapıp küs olsaydın. Ee adam seni tabii takmaz her türlü alttan alan sensin ayrılmazsın da adam seni ceplemiş 🤦‍♀️
Ne alttan alicam eve geldi ağzıma geleni soyledim sonra özür diledi

tabiki akşam gelsin ve konuşulsun
babanızın olmadığını nasıl öne sürüyor anlamadım
sahipsiz falan değilsiniz çok şükür anneniz kardeşiniz var

asıl annesi olmayan sahipsiz gibi oluyor bu hayatta :(
mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz?
Kreşte çalışiyorum danismayim eve gelmesi iyi oldu annemde kızdı sahipsiz olmadığımi anlasin

Ee konu sahibi sen neyin ne olduğunu biliyorsun, yorumlarından belli. Neyi bekliyorsun peki? Neden çekiyorsun?
Ufak biseyden nisan bozulmaz hemen saçmaladı.evet eve geldi ağzının payını da aldı haketti ozuru diledi.gitti

Kompleksli, takıntılı, süreli kusur arayan/üreten biri. Ömrün bunun alınmaları, bahane bulmalarıyla kaygı bozukluğu içinde geçer. Bence sinyaller çok büyük, boşanmak çok daha zor, iyi düşün.
(Böyle birinden boşandım yıllar evvel :KK53:)
Şimdiden iyice düşünüyorum düğüne az kaldı Haziran 25 de dugun

Kötü niyetliyim demez zaten. Bana pek sağlıklı ve normal gelmedi nişanlın o_O
Ztn öyle art niyetim.yok diyor.eve gelince de kardeşimin eşi.hakkinda konuştu.demekki.cekemiyor

Artık yalan söylüyorsa çarpılır mı bilemicem ama evlenirsen, bu adam seni fena çarpacak haberin olsun. Burada bu kadar insan sana ne demiş, herkesin dediği de aynı şey. Tecrübeliler de aynı şeyi demiş.

Ama burnunuzun dikine gifiyorsunuz. Git bakalım, 35 yaşında buraya gelip boşanıyoruz demezsen benim de nikim feriha değil. :D

bazen kendiniz kaşınıyorsunuz. Sen adil yıldırım dinle azıcık, kendine gel. Allah sana bissürü işaret yolluyor, olmaması için başına bi ton olay getiriyo. Birçok olumsuzluk yaşıyorsun, Allah seni o kişiden koruyor, sana resmen bak evlenirsen böyle olacak diye işaret yolluyor ama sen aynı yolda koşa koşa yardırıyorsun. Devam et, toslayıp duvara çarpınca kafana dank eder.
Düşündüğün için sağol bnde gözlemliyorum

Back
X