- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Bnde şuan sorguluyorum nisan atmak hemen olmuyorDoğruyu söyleyen kadınlara cikistiginiz kadar psikopat eslerinize, nisanliniza cikissaniz sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde şuan sorguluyorum nisan atmak hemen olmuyorDoğruyu söyleyen kadınlara cikistiginiz kadar psikopat eslerinize, nisanliniza cikissaniz sorun yok.
Hemen evlenme. Ertele o zaman. biliyorum gerçeği duyunca insan sinirleniyor ama. İki gün sonra boşanma konusu açarsın bu adamla.Bnde şuan sorguluyorum nisan atmak hemen olmuyor
Düşün taşın dedi bana dünde aile yemeğine gittik bana çok soğuk geldi konuşmadi bir sürü laf söyleyen o bide tripliydi
Bir arpa boyu yol alamamışsınız. Bir de tüm olanlardan sonra aile yemeğine gitmişsiniz birlikte mesafe koymanız gerekirken. Onca yaptığı şeyden sonra bir de soğuk tripli olan taraf da o niyeyse. Kalkıp bir de onla yemeğe gitmişsiniz pes valla…Düşün taşın dedi bana dünde aile yemeğine gittik bana çok soğuk geldi konuşmadi bir sürü laf söyleyen o bide tripliydi
Oturup konuştuk özür diledi tekrar sorun çıkmasın diye gittimBir arpa boyu yol alamamışsınız. Bir de tüm olanlardan sonra aile yemeğine gitmişsiniz birlikte mesafe koymanız gerekirken. Onca yaptığı şeyden sonra bir de soğuk tripli olan taraf da o niyeyse. Kalkıp bir de onla yemeğe gitmişsiniz pes valla…
Bari birkaç gün tavır trip mesafe yapıp küs olsaydın. Ee adam seni tabii takmaz her türlü alttan alan sensin ayrılmazsın da adam seni ceplemişOturup konuştuk özür diledi tekrar sorun çıkmasın diye gittim
Geldi konuştuk ama ben yinede gozlemlicem çok saclamadi cunkubabanın olmamasını yüzüne vurması ne kadar saygısızca seven insan bunu söylemez söylemeyi geçtim baba kelimesini kullanırken bile daha nahif olur. uzaklaş şöyle kötü böyle kötü diye akıl veremem fakat iyi düşün bu kişi ile evliliği
Ne alttan alicam eve geldi ağzıma geleni soyledim sonra özür dilediBari birkaç gün tavır trip mesafe yapıp küs olsaydın. Ee adam seni tabii takmaz her türlü alttan alan sensin ayrılmazsın da adam seni ceplemiş![]()
Kreşte çalışiyorum danismayim eve gelmesi iyi oldu annemde kızdı sahipsiz olmadığımi anlasintabiki akşam gelsin ve konuşulsun
babanızın olmadığını nasıl öne sürüyor anlamadım
sahipsiz falan değilsiniz çok şükür anneniz kardeşiniz var
asıl annesi olmayan sahipsiz gibi oluyor bu hayatta
mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz?
Geldi ağzıma geleni soyledim özür dilediaa hatırladım, hala nişanlılık devam ediyormuş, bence evlenirler de demedi deme. akşam anneyi ikna eder damat bey.
Ufak biseyden nisan bozulmaz hemen saçmaladı.evet eve geldi ağzının payını da aldı haketti ozuru diledi.gittiEe konu sahibi sen neyin ne olduğunu biliyorsun, yorumlarından belli. Neyi bekliyorsun peki? Neden çekiyorsun?
Hiç komik değilSüper!
Şimdiden iyice düşünüyorum düğüne az kaldı Haziran 25 de dugunKompleksli, takıntılı, süreli kusur arayan/üreten biri. Ömrün bunun alınmaları, bahane bulmalarıyla kaygı bozukluğu içinde geçer. Bence sinyaller çok büyük, boşanmak çok daha zor, iyi düşün.
(Böyle birinden boşandım yıllar evvel)
Geldi ağzıma geleni soyledim annemde kızdı özür diledi gittiGeldi mi acaba lüzumsuz merak ettm![]()
Ztn öyle art niyetim.yok diyor.eve gelince de kardeşimin eşi.hakkinda konuştu.demekki.cekemiyorKötü niyetliyim demez zaten. Bana pek sağlıklı ve normal gelmedi nişanlın![]()
Düşündüğün için sağol bnde gözlemliyorumArtık yalan söylüyorsa çarpılır mı bilemicem ama evlenirsen, bu adam seni fena çarpacak haberin olsun. Burada bu kadar insan sana ne demiş, herkesin dediği de aynı şey. Tecrübeliler de aynı şeyi demiş.
Ama burnunuzun dikine gifiyorsunuz. Git bakalım, 35 yaşında buraya gelip boşanıyoruz demezsen benim de nikim feriha değil.
bazen kendiniz kaşınıyorsunuz. Sen adil yıldırım dinle azıcık, kendine gel. Allah sana bissürü işaret yolluyor, olmaması için başına bi ton olay getiriyo. Birçok olumsuzluk yaşıyorsun, Allah seni o kişiden koruyor, sana resmen bak evlenirsen böyle olacak diye işaret yolluyor ama sen aynı yolda koşa koşa yardırıyorsun. Devam et, toslayıp duvara çarpınca kafana dank eder.
Düğüne az kaldı.nikahida düğün öncesi yapicaktik vazgeçtim hemen yapmicmHemen evlenme. Ertele o zaman. biliyorum gerçeği duyunca insan sinirleniyor ama. İki gün sonra boşanma konusu açarsın bu adamla.
Yoo bence komikHiç komik değil
Yani göz göre göre kendimi ateşe atacam diyorsun?Nişan bozmak basit bişey değil hemen bozulmuyor nikahı ertelicm