Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Hayır abartıyor kız kadrsime gittik.annemle kardeşim mutfağa gitti servis için bnde kaynanamın yanında oturdum yalniz.kalmasin.diye uyduruyor resmen bnce kiskaniyor
Bu kv senin başını yer, demediler deme

Kavga ettim babamı öne sürduyse annem.ve.bende.agzinin payını verdik artık konusamaz bnce
Sen bu hödük ile mutlu olacağına inanıyorsan bize laf düşmez, evlen gör adam ortada hicbiseyi gizli değil , yani evlenmek bir başarı değil, nişan atmak da kötü bişey değil neden bu kadar degersizlestiriyorsunuz kendinizi, bence bir psikoloğa gidin değersizlik ile alakalı sorunlarınız var , belki gözünüzü açmanıza fayda sağlar, evlilik öyle kolay bişey değil, bu adam ailesine bağımlı ve saygısız, ayrıca sizi sevmiyor, biz taaaa burdan bunu görürken sizin görmemeniz aslında görmek istememeniz çok tuhaf , yardım alın mutlaka ...

Ben herşeyin farkındayim sinirle söyledim dedi özür diledi ben kendime göre değerliyim onun yaptiklari degerlesizlestirmez kendi ayibi

Kendi degerimi kendim biciyorum onun değerinde ihtiyaç yok

Bide bn üstüne gidince kendi ailemide arayim ne olcaksa olsun dedi
Konuşmak için çağırdığınız adam bunu demis,

Bide öküz gibi bağırdı bana bnde hiç hazetmedigimi.soyledim ozmn kararini ver dedi
Yetmemiş, bir de bunu demiş...

Size kalsa özür diledi ama. Buradaki insanların aklıyla bari dalga gecmeye çalışmayın. Sayfalarca yazılmış size, kime ne anlatmaya çalışmış insanlar. Yazık...

Annenle bnm aramda denge sağlayamıyorsan senin sorunun dedim tarafını seç dedim baya ağır konuştum.agzinin payını.verdim o kimki
Gece gece güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün inşallah diyeceğim de bu kafayla zor epey...

Bnde herşeyin farkındayım hemen atılsın deneyle olmuyor gözüm üstünde ama

Hiç yaşım 30 ikinci nişanım diye düşünmeyin. 30 geç bir yaş değil, ikinci kez nişan atmak berbat bir evlilik yapmaktan iyidir.
Şöyle birşey de var.30 diye acele edip yılları heba etmektense.31 tanışıp 32 de tekrar biri çıkabilir.Artik nişan atmak kötü birşey olmamalı.Millet ne pislikler yapıyor.

Ben herşeyin farkındayim sinirle söyledim dedi özür diledi ben kendime göre değerliyim onun yaptiklari degerlesizlestirmez kendi ayibi
Farkında mısın bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun ne demek kendi ayıbı, yarın öbür gün sen cekeceksin bu adamı ve ailesini...

Fragman belli aileni seni eziyor annesini sürekli savunuyor offff daha da ilerisi ailenle görüşemezsine kadar gider seni anasının kulu kölesi yapar

Eğer ki tek derdiniz yaş ise aşığım seviyorum demiyorsaniz ayrılın.

Aman boşverin yahu evlenmeye meraklı aynen yazdığınız gibi dişünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…