- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.882
- 63
- 31
Gereksiz nezaket işte :)O zaman neden sordun hshdh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gereksiz nezaket işte :)O zaman neden sordun hshdh
Valla kuzum iyi düşün taşınYaşım 30 ikinci nisanim
Vaaoovv fena laf sokmuşsun haaİnsan ofkelenebilir anneyi baciyi katmaya hakkı yok çok saçma dün dedimki sulalemide katsaydin
Allah'a yemin ederim ki kötü niyetim yok ekmek kuran carpsin dedi artık yalan söylüyorsa carpilir
Çok şanslılar ki Allah bazı kadınlara gösteriyor. Ama bir türlü görmek istemiyorlar.Artık yalan söylüyorsa çarpılır mı bilemicem ama evlenirsen, bu adam seni fena çarpacak haberin olsun. Burada bu kadar insan sana ne demiş, herkesin dediği de aynı şey. Tecrübeliler de aynı şeyi demiş.
Ama burnunuzun dikine gifiyorsunuz. Git bakalım, 35 yaşında buraya gelip boşanıyoruz demezsen benim de nikim feriha değil.
bazen kendiniz kaşınıyorsunuz. Sen adil yıldırım dinle azıcık, kendine gel. Allah sana bissürü işaret yolluyor, olmaması için başına bi ton olay getiriyo. Birçok olumsuzluk yaşıyorsun, Allah seni o kişiden koruyor, sana resmen bak evlenirsen böyle olacak diye işaret yolluyor ama sen aynı yolda koşa koşa yardırıyorsun. Devam et, toslayıp duvara çarpınca kafana dank eder.
Sonra evlenirler.... Eşim beni çok seviyor ama kaynanam sorun çıkartıyor derler. Oysaki yılanın başı hep kocadır.Çok şanslılar ki Allah bazı kadınlara gösteriyor. Ama bir türlü görmek istemiyorlar.
Evlencegimi kim.soylediArtık yalan söylüyorsa çarpılır mı bilemicem ama evlenirsen, bu adam seni fena çarpacak haberin olsun. Burada bu kadar insan sana ne demiş, herkesin dediği de aynı şey. Tecrübeliler de aynı şeyi demiş.
Ama burnunuzun dikine gifiyorsunuz. Git bakalım, 35 yaşında buraya gelip boşanıyoruz demezsen benim de nikim feriha değil.
bazen kendiniz kaşınıyorsunuz. Sen adil yıldırım dinle azıcık, kendine gel. Allah sana bissürü işaret yolluyor, olmaması için başına bi ton olay getiriyo. Birçok olumsuzluk yaşıyorsun, Allah seni o kişiden koruyor, sana resmen bak evlenirsen böyle olacak diye işaret yolluyor ama sen aynı yolda koşa koşa yardırıyorsun. Devam et, toslayıp duvara çarpınca kafana dank eder.
Bu hareketlerden sonra sorguluyorum ztnSonra evlenirler.... Eşim beni çok seviyor ama kaynanam sorun çıkartıyor derler. Oysaki yılanın başı hep kocadır.
Bnde inanmıyorum kalbim temiz dedi kardeşime kadar laf soylediAllah'ın üzerine yemin etse bile ne olmuş ki, bir tanıdığım eşini aldatiyordu. Kur'an'ın üstüne yemin etti aldatmiyorum diye.
Halbuki bizim için çok kutsaldır, kitap ve Allah.
Demem o ki öyle büyük yeminler edene hiç inanmam ben.
Bn görmecigimi gördüm dicegimi dedim karar senin dedi banaÇok şanslılar ki Allah bazı kadınlara gösteriyor. Ama bir türlü görmek istemiyorlar.
Oda bozuldu kalkıp gidecekti nerdeyse benim canımı çok sıktı o kimki kardesime anneme kadar bişey diyorVaaoovv fena laf sokmuşsun haabenim bile içime oturdu o laf
![]()
Geçen geldi yüzleştik lafları soktum kustu gidiyordu karar senin dedi bnde dusunucemValla kuzum iyi düşün taşın
Kuzenim ilk nisanı attı damat adayı anakuzusu oldugu icin ikincide birinciyle yarışırdi
Elalem ne der dedi bitirmedim simdi bi çocukla başını duvarlara vuruyor ben nasıl böyle bi hata yaptım diyerek
Rabbim sağlıklı kararlar verdişin
Benimde başımda bi ana kuzusu var ki düşman başına
2 gün anasinda olalım 3.gun gitmek istemeyim kavga çıkar
Ben başımı yaktım sen kaç kurtar kendini çocuk fln olunca kurtulmak dahada zorlaşıyo malesef
Bn sadece çıkış yolu arıyorum bişey yapmana ihtiyaç yok ztn kendi aklim vatAaa bu yalnız kaldık manyakligi bir tek benim başıma gelmemiş. İşte kapris yapacak insan her türlü yapiyor.
Konu sahibi siz neden başlık aciyorsunuz? Burda yazılanları koşun uygulayin anlamında demiyorum adam manyağın teki. Kırmızı bayrakların hepsini sallaya sallaya geliyor. Olmus babanıza laf edecek bir manyak. Siz kendinizi bir sorgulayin olmuş babanıza laf eden adamdan ayrilmiyorsunuz, gelip burda konu açıyorsunuz, herkes ayrıl deyince 2.nisanim yok diyorsunuz. Eee ne yapalım nisanlinizin kulağını mi çekelim?
Sizin evlenme işini özsaygı için uzun bir terapi sonrası düşünmenizi öneririm.
Ondan ziyade annesinin aklıyla hareket eden biriNişanlın ve ailesi çok terbiyesiz daha şimdiden sen ve ailen üzerinden baskı kurmaya ve sizi eziklemeye çalışıyorlar. Ana kuzusu erkekten zaten aslaa olmaz.
İleride evlendiğinde annen/kardeşin seni kötü etkiliyor deyip görüşmene de izin vermez bu insan. Böyle mağara adamı bi erkeğe mi kaldın?
Doğruyu söyleyen kadınlara cikistiginiz kadar psikopat eslerinize, nisanliniza cikissaniz sorun yok.Bn sadece çıkış yolu arıyorum bişey yapmana ihtiyaç yok ztn kendi aklim vat
Düşün taşın dedi bana dünde aile yemeğine gittik bana çok soğuk geldi konuşmadi bir sürü laf söyleyen o bide tripliydiAra konuları okumadım ilk yazdığınızı okudum. Çok çirkin ve hadsiz davranışlar.
30 yaşında ve 2. nişanlılık sürecini geçirdiğinizi söylemişsiniz.
Psikolojik olarak kendinizi "30 yaşında 2.nişanımı da atmış olacağım" diye düşünüp "elalem ne der", "ben başarısız oldum" gibi düşüncelere girmeyin.
Karşısınızda size ve ailenize gerekli değeri, saygıyı göstermeyen biri var.
Ne yapacağınızı siz sorduğunuz için söylüyorum: ayrılacaksınız.
Sonra da siz neden bu şekilde insanları kendinize çekiyorsunuz, nereleri işlemeniz, tamir etmeniz gerekir bunları ölçüp biçip tartıp doğru insanı bulacaksınız.
Kendinize bunu yapmayın, izin vermeyin. Sevgiler