• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
çok kötü yazmışsınız ama anladığım kadarıyla sıkıntılı bir eş adayı ve aile var. başınız ağrıyacak gibi

Eve geldi ağzıma geleni söyledim ,özür diledi gitti demişsiniz.Sonuc; aile yemeyinde küsmüş trip yemişsiniz Bu kadar yazilana,yaşadıklarınıza aymadiysaniz geçmiş olsun Bence işin sonunda evlenecek,hiç istemem ama buraya ilerde çok sık uğrayacaksınız.En çok kullanacağınız cümle "ölçtüm tarttim evlenince düzelir dedim,daha fena oldu,çocuk için çekiyorum olacak...........

Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Ufukta kaos görünüyor. Kaçmanı tavsiye ederim. Bu kuyudan çıkamazsın

Bu kişi ile nişanlı kalman hata , belli ki ailem diye tutturup hayatını zindan edecek ...

Canım bak yaşın kaç bilmiyorum ama sevgi bir yere kadar önce saygı olacak. Başkaları yüzünden ve çok önemsiz şeyler yüzünden seni kıran yarın öbürgün seni hiç önemsemez. Beklersin yıllarca gelsin de gönlümü alsın diye. Babanın olayına hiç girmiyorum. Eğer böyle bir şüphen varsa kaç kurtar kendini. Sana seni ezecek adam değil, el üstünde turacak adam lazım.
Çok haklısın beni düşündüğün için sağol şuan düşünüyorum.emin değilim nisanlimdan

Ben yaşasam bunu 2 sn düşünmem. Ama işte konu sahibi hemen bitirme taraftarı değil, baskı oluşturmak istemem.
Ufak biseyde nisan atilmaz ozurunude diledi sineye çekmiyorum yaptığıni kendinisi sürekli gözlemliyorum

Bu 2 oldu gözden gecircem annemde çok kizdi.aksam gelsin konuscm diyor
Siz bu saçma adamı bırakmazsınız, bir arkadaşım da bir kez nisan attı diye 2. Sinde hödüğün biri ile evlendi , şimdi çocuğu ile eşini ve ailesini çekiyor, azıcık kendinize sevginiz saygınız varsa nişanı atar hayatınızı kurtarırsınız, buraya yazıp yazıp sonra gidip evleniyorsunz daha sonra da çocukla geliyorsunuz, çok gördük kk da ...

Eğer buradaki bunca kadının tecrübelerine güveniyorsanız, yol yakınken bırakın. Annenizle konuşup ikna ederse, devam edeceksiniz gibi görünüyor.

Sonra da daha yeni evliyim dayak yedim diye konu açarsınız Allah muhafaza 🙁
Annem kızdı ztn benim sahipsiz olmadığımi soyledi oda kız kardeşime.kadar atlamasaydi haketti bundan sonra bir kelime daha edemez kimsenin babası baki.degil onun babası da birgün ölecek ozmn görürüm ben onu benim babam kanserdi çok kotu zamanlar geçirdim

Düşünüyorum emin de değilim
Bdvde dolaş biraz. Şimdiden anneme şöyle yaptın abimi çağırmadın baban olsaydı... gibi laflar eden adam sonsuza kadar ailesinin dolduruşuna gelecektir. Nişan atmak kolay değil diyorsun da boşanmak hatta çocukla boşanmak nasıl olacak. Bir de oraya bak, net söylüyorum düzelmez. Burada düzelene hiç rastlamadık.
Ufak biseyde nisan atilmaz ozurunude diledi sineye çekmiyorum yaptığıni kendinisi sürekli gözlemliyorum

Bdvde dolaş biraz. Şimdiden anneme şöyle yaptın abimi çağırmadın baban olsaydı... gibi laflar eden adam sonsuza kadar ailesinin dolduruşuna gelecektir. Nişan atmak kolay değil diyorsun da boşanmak hatta çocukla boşanmak nasıl olacak. Bir de oraya bak, net söylüyorum düzelmez. Burada düzelene hiç rastlamadık.
Annenle bnm aramda denge sağlayamıyorsan senin sorunun dedim tarafını seç dedim baya ağır konuştum.agzinin payını.verdim o kimki

evlenip cocuklu dönene kadar yalnızkrn dön ailene. senin ailene sahip çıkacağına her isine kosacagina annenleri eziyor boşver.. yakma kendini allah korkusu yok bence
Annenle bnmm aramda denge.kuramiyosan o senin .sorunun dedim annenle yasa dedim

Ayyyy ne bu be annesini kaldıramıyorken bir de sülalesini mi kaldırıcaksın valla ağırlığını koy aileni ezdirme! Yalnız kalmısmıs kalsın ne var oda da yalnız kaldı da kim ne yaptı ona?
Hayır abartıyor kız kadrsime gittik.annemle kardeşim mutfağa gitti servis için bnde kaynanamın yanında oturdum yalniz.kalmasin.diye uyduruyor resmen bnce kiskaniyor

Neden anlayışlı bir şekilde konuşmuyor ki çok yanlış bu kabalık da nedir iyi düşünün
Aynen bide sesi kalın ban ban hem.bagiriyor bunuda kabul.etmiyor işyerinden müdürü bile demiş bagiriyosun diyor

Çünkü babası olmayan kadını gariban, sahipsiz sanıyor böyle zihniyetsizler. Aklı sıra bilinçaltından onu işleyip kendisine mecbur kılmaya çalışıyor ki ayrılmayı düşünmesin. Yaşadıklarının hıncını da kızdan çıkarmaya çalışıyor terbiye etmeye çalışıyor üzerek. Nereden bildiğimi sormayın..
Aynen annem gerekeni.soyledi annem kardeşim var yalnız değilim baya bozuldu kalkıp gidiyordu nerdeyse onun babasida baki değil bigun ölecek ozmn görsün nasilmis

Çok saf ve iyi niyetli birine benziyorsun ama yapma... Yemin bir şeyi değiştirmez, bu insan seni ailenle vurdu mu? evet. Ana kuzusu mu? Evet. İnşallah hakkında hayırlısı olur
Kalbim temiz ama saf değilim ama karşı taraf fesatmis onu çözdüm

Bir arpa boyu yol alamamışsınız. Bir de tüm olanlardan sonra aile yemeğine gitmişsiniz birlikte mesafe koymanız gerekirken. Onca yaptığı şeyden sonra bir de soğuk tripli olan taraf da o niyeyse. Kalkıp bir de onla yemeğe gitmişsiniz pes valla…
Konu sahibi evlenememekten çok korkuyor, herşeyin farkında ama illa o kuyuya düşecek..

Back
X