Nişanlımla hiç anlaşamıyoruz

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
evet kızlar ben nişanlımla onun bana olan askı ile evlenıyorum. kendisi teyzemin oglu.. fakat beraber büyümedik biz uzaktık hep biranda 1 2 senelik bana olan aşkıyla açıldı bana.. bende asla olmaz deyip geri çekildim.. 4 ... 5.. 6... kez teklf etti bırakmadı peşimi. en son ailem duydu ve bu işi oluverdi. başlarda ısındım suan onu hiç teyzeoglu giib görmüyorum fakat 8ay nısanlı kaldık temmuzdada nasipse evlenıyoruz. ters giden seyler var kızlar. hiç anlasamıyoruz. Birgünümüz deli dolu süperken ikinci günümüz kavgalı.. bendede stres var ailemden ayrılma telaşı.. fakat diyorum ona nolur benı anla diye hiç anlamıyor hiç..

Bana kimse anlasamıyorsan bırak demesin asla yapamam asla. normalde cok efendidir cok iyidir fakat geri kalmamaya basladı söyledigim laflara karşın. Çok kafam karısık. nasihatmı paylasımmı bilmiyorum dügün az kaldı ve ben stresten öldümm

Nişanlımla anlaşamıyoruz...
Başlığı okur okumaz "e ayrılın o zaman" dedim :)

İçeriği okuyunca da fikrim değişmedi.
Neden biliyor musun ?
Sen de farkındasın.Nişanlımla çok sık tartışıyoruz dememişsin.
Anlaşamıyoruz demişsin.

İstediğin gibi bir yorum olmadı,üzgünüm.
Sen daha çok "düğün stresidir" tarzı yorum bekliyorsun sanırım.

Son düzenleme:
valla canım evlilik bu hiç kolay bir iş değil
iki farklı karakterde insanın aynı evde yaşamaya başlaması
bir çok soruna ve sıkıntıya gebedir.
önemli olan bu sıkıntılardan yara almadan kurtulmaktır.
düğün öncesi gerginlik olsa seninkisi
nişanlınla konuştun mu bu durumu?

İyi de , sen olması gerektiğini düşündüğümüz seçeneği söylemeyin diye daha başından kapıyı kapatıyorsun, ne diyelim başka?

Ben akraba ile evliliği hiç onaylamıyorum. Ne kadar uzakta da büyümüş olsan, teyzen anne oluyor, bütün işin içine aileler giriyor sürekli, bir sorun olsa annenle kardeşi papaz olmak zorunda kalır falan..

Ama tabiki seçim senin seçimin buna birşey diyemem, yalnız bir günümüz iyi bir günümüz kötü diyorsun..Peki bu hep böyle miydi? Eğer değilse.......

Genelde nişanlılık dönemi evliliğe yakın zamanlar epey sıkıntılı geçer, çok kavga edilir...

Normalde de iyidir diyorsun, bana kimse onu bırak demesin de diyorsun, e zaten sen de çözmüşsün aslında durumu, stresten sıkıntıdan telaştan...

Valla ne diyeceğimizi de siz yazın olsun bitsin. Ayrılamazsınız birliktede olamıyorsunuz. Ne diyim bilemedim :26:

daha sağlıklı karar vermek için düğün tarihini erteleyemez misin bir bahane bulup? en azından düğün telaşı olup olmadığını anlayabileceğin kadar?

e güzelim ne diyelim sana...anlaşamıyorsan bırak tabi diyeceğiz devam et diyemeyiz heralde..

Ayrılın demeyin demişsiniz
O zaman şöyle bir yorum yapayım
Evlen ve mutsuz ol
Geriye kalan seçenek bu

Bazen insanlar secme özgürlüğüe sahip olamıyor kızlar.. herkes sizler kadar şanslı olamıyor. ben aileme bağımlıyım ne kadarr aglasamda ölsemde mecbur bırakıldım bu evlılıge. sonradan sevdim ısındımmı evet ama teyzem bile bana kayınvalidelik yapabildi. ben hayatımı hediye ettim.. smdi siz sitem edıosunuz ayrılın demeyn dedm die ozaman neler olabilcegini size anlatsam anlardınız ama uzunn cok uzun

Ayrılın demeyin demişsiniz
O zaman şöyle bir yorum yapayım
Evlen ve mutsuz ol
Geriye kalan seçenek bu

ne diyelim güzelim sana peki? fikirlerimizi istiyorsun ama ne diyeceğimizi tahmin edip bizi yönlendiriyorsun:)
Aklın yolu bir onu da biliyorsun bence...

ne diyelim güzelim sana peki? fikirlerimizi istiyorsun ama ne diyeceğimizi tahmin edip bizi yönlendiriyorsun:)
Aklın yolu bir onu da biliyorsun bence...

yorumlara cevap yazdm ama gelmedi sayfaya. bazen hersey insanın elinde olmuyor canım. ben istermiyim hayatım mahvolsun. ama devamındaki olacakları aklıma getirdikce asla yapamam diyorum

Sen ısrarla '' ben yanmak istiyorum '' diyorsan bizler sana ne yapabılırız ki ?
Teyze oğluyla evlenmek ne demek ?
Bırak akraba olayını falan ben ; bana o gozle bakacak olan teyze oğlumun ar-haya ve kişiliğinden şüphe ederım öyle bir insanla evlenmek bir kenara bırdaha yüzünü bıle görmem ..

ben sana ayrl demıyecegım cunku bende nısanlıydım yenı nıkah yaptım.. nısanlılık cok zor bır evre.. aıleler gırıyor ıcıne.. en ufak kavga bıle etsenız neden konusmuyorsunuz neden msj atmıyor dıye baslıyor aıleler. aılelerı gectım sızınde uzerınızde bır yük oluyor.. hiç değeri olmayan saçma sapan bir neden büyüyorda büyüyor.bu donemlerde zıtlasmanız cok normal.. benımde dugunum temmuzda.. bende eşimle şu an küsüm melesa.. hemde hıç yotan sebepten.. ama eşimde telaşlı bende telaslıyım.. yenı bır hayata baslıycaz allah nasıp ederse hıc kolay degıl.. ama bak ben eşimle kavga ettıgımde hep ne dusunuyorum bılıyormusun ? yarın hangımız sağ sağlım uyanıcaz bılmıyoruz.. 3 günlük dünya.. boşu boşuna hıc yoktan sebeplere bırbırımıze küsüyoruz.. ne için?? '' sende boyle dusunursen bıraz daha kavgalarınıza baska yonden bakarsın emınım.. ınsallah yardımcı olabılmısımdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…