Nişanlımla hiç anlaşamıyoruz

kiyamam sana ya benim de halamin cocuklari evlendi yani onlarda teyze cocuklari oluyorlar onlarda kardes gibi büyümediler ama onlar ikisi birbirini severek evlendiler bizde tüm aile karsiydi akraba olduklari icin ama onlar direndi ve evlendiler suan cok mutlular ve cok tatli mavis gözlü bi ogullari var =)) umarim sende cok cok mutlu olursun aranizdaki tatsizliklar sonra erer insallah. nikahta keramet var derler =)

Benim anladıgım aslında sen bu şahsı hiç istememişsin, fakat bir şekilde ikna edilmişsin.
Şimdi de vazgeçersem tüm aile birbirine girer diye ayrılmaya cesaret edemiyorsun.

Hiç kimsenin hayatı senin hayatından önemli degildir bunu unutma,
başkalarının mutlulugu üzerine kurulan mutluluktan hayır gelmez malesef

şimdi şöyle canm. mesela benm sinirli bi anımda agzıma geleni söylüosam kızıp asla alttn almaz ya alınır küser yada cevap verir susmaz.. biizm ailemizde hiç böyle birşey yasanmadıgülüm babam şakasını bıle kaldıramadı bu işin. ben onları üzemem kendimi üzerm onları üzemem

çalışmıyorum canım çalıssam tabı hersey farklı olurdu bende hazmedemıyorum ama bılemıyorum kafam alak bullak

insan bir arada da büyümese nasıl kuzeniyle "eş" olur, ona aşık olur, ona cinsel bir şeyler besler aklım almıyor.
teyze, anne yarısı yani, kaynana olacak.
kocaaaa dünyada başka adam mı kalmadı? üstelik sorun da varmış. "evlenince düzelir" diye ummayın, şimdi neyse o zaman da o olacak. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

saol kardeşimm.. İnsallah dedigin giibi olur o beni cok sevıyor bende onu sevıyor gibiyim ama huy işte. onun huyuda inatcı bnmde

Birilerini üzmemek için evlenilir mi ?

Hem şimdi ayrılman sorun olacaksa,yarın öbürgün boşanma şansın hiç yok demek.

Tekrar söylüyorum : Belki nişanlın da ayrılmak istiyordur.O da seninle aynı sebepten söyleyemiyordur.

Ona tüm duygularını anlat.Belki ayrılmaya ikna olur ve aileleri birlikte idare edersiniz.
z.

1defa büyük bir kavgada ayrılmak istiyorum yeter be felan dedimm.. Cıldırdıı yani. ama korktmm cunku babam asla ayrılan bir kızımın yüzüne bakmazdm dedi birine yorum yaparken.. işte o an fırtınalar koptu bende. o asla ayrılmaz canım bundan eminim. dgünede az kaldı

Yanlış anlama sakın. Nerelisiniz merak ettim ?

Bir de, çocukların engelli doğma durumu olmuyor mu , teyze çocuklarında ?

Dirayetli olucaksın tatlım. Ailen seni düşünmüyosa senin hayatını düşünmüyosa sende onları düşünmüyceksin malesef. Hem akraba evliliği yapıcaksınız ya çocuklarınız sakat olursa mutlu olucaklarmı o zaman yine üzülen sen olucaksın. Allah korusun tabi. İnşallah böyle şeyler olmaz. Ben teyzemin oğluyla kardeş gibiyim birlikte büyüdük. Ama akraba olsun veya olmasın evlilik bu sonuçta hayatın söz konusu. Attığın bi adım ömrüne bedel olucak. İstemediğin bi kişi akraban olmasa dahi bitirmen gerekir. Baban şaka yaptığında gülücek hali yoktu heralde ters tepki vericek o kadar nişan yapılmış sonuçta istedikleri kişiyle. Bence bu işi bitir canım sevmiyosan eğer mutlu olmuycağını düşünüyosan. Kimseye bişey olmaz merak etme 1 seneye kalmaz unutulur herşey. Bianda barış çarış olur çokçası enfazla 1haftaya durulur ortalık. Ayrıca sen kaç yaşındasın?

evlenince Allah kerim o zaman...

çalışmıyorum canım çalıssam tabı hersey farklı olurdu bende hazmedemıyorum ama bılemıyorum kafam alak bullak

Ama biliyor musun bence sen önce kendi içinde çözmelisin, çünkü ben yorum yazana kadar bir çok kişi yazmış oluyor, okuduğumda aslında senin şu an tek sorunun: nişanlınla daha iyi anlaşmak istemenmiş gibi.

Bence dediğim gibi kendini sevdiğine ikna etmişsin, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum okuduklarımdan. Dolayısıyla görmemezlikten gelmeyi tercih eder gibisin diğer durumları...

Ancak öte yandan azcık deşsek içini, ya da bir şekilde bir yerden güzel bir destek gelse, sanki bu durumdan KURTULMAK ister gibisin...

İçindeki çelişkilerin varlığı da çok normal tabiki, ama bence kendini dinlemen lazım biraz..iki arada bir derede, bir seviyor bir kurtulmak istiyor gibisin...

Madem ayrılamayacağım en iyisi sevmeye çalışmak diyorsun, böyle olan bir sürü de örnek vardır eminim..

İmkan olsa da böyle bir evlilik yapıp çok pişman olan birinden dinlesen ve sana keşke daha cesur olsaydım diye hikayesini anlatsa belki bir ışık bulurdun sonunda, sana şöyle yap böyle yap ayrıl kesin lafları edemem kendim adına, çünkü böyle büyük konuşmak için senin bütün aileni ve yaşantını bilmem lazım ki doğacak sonuçları kaldırıp kaldıramayacağına emin olayım..

Dolayısıyla bu konuya tek çare yine kendinsin...

ne kadar güzel bi yorum yapmışsınız
bende"söylediklerimde geri kalmıyor'' lafınıza takıldım
hiç bi erkek sen bi laf diyince ben susuyum cevap vermeyim demez
çok ağız dalaşı saygı yı bitirir
madem iyi bi insan olduğunu söylüyosun bi sanş ver
böyle düşündükçe soğursun nişanlından
madem mecburum diyosun evlenmeye iyi taraflarını görmeye çalış

24yasndayım canım.. yazdıklarında haklsıın ama bunu yapamam ben nolur anlayın yapaamam size anlatmamın sebebi içimi boşaltmaktı

Şimdiden istemiyorsun. Evlenince bir de çocuk olunca her şeyi gözüne batacak hayat çekilmez hale gelecek.

Kaldi ki pek çok kişi sevdiğiyle ne hayallerle evleniyor da sonucu hüsran oluyor.

Bile bile lades deme

Tak çare bu sanırım canım. İyi yanlarını görmek.. yoksa cekilmez tabi. Allah hayırlısını versin

canımm,
nişanlı değilim belki seni anlayamayabilirim.. ama yerine kendimi koymaya çalıştım.. sanırım anlatmal istediğin şu, eğer ayrılırsam aileler arasına husumet girecek. haklısın da aslında.. hem de teyzen.. düğünde bayramda cenazede yüzyüze bakacaksınız.. anladığım kadarıyla aile huzurunu düşünen, iyi aile terbiyesi görmüş, vefalı bi evlatsın.. keşke sana ayrıl evlenme diyebilme şansımız olduğu gibi ailene de nolur evlendirmeyin diyebilseydik..

sana ne derim, stresini üzüntünü nasıl paylaşırım bilemedim.. onunla konuştun mu hiç canım:26: bence onunla tıpkı bizimle konuştuğun gibi (canım bu arada yalnızca ilk mesajını okuyabildim k.bakma) konuşup ne kadar üzüldüğünü dile getirebilirsin. eğer seni seviyorsa ki seviyormuş, muhakkak çeki düzen verecektir davranışlarına. nolur üzülme.. insanız ve her şey bizim için.. ayrılamayacağını ve durumun ciddiyetini az çok anladım diyebilirim.. umarım yazdıklarım üzüntünü hafifletmeye, sana çıkış yolu göstermeye yetebilmiştir.. iyi geceler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…