Bazen insanlar secme özgürlüğüe sahip olamıyor kızlar.. herkes sizler kadar şanslı olamıyor. ben aileme bağımlıyım ne kadarr aglasamda ölsemde mecbur bırakıldım bu evlılıge. sonradan sevdim ısındımmı evet ama teyzem bile bana kayınvalidelik yapabildi. ben hayatımı hediye ettim.. smdi siz sitem edıosunuz ayrılın demeyn dedm die ozaman neler olabilcegini size anlatsam anlardınız ama uzunn cok uzun
O kadar şeyler yaşanıyo ki hayatta bende bi çok şey yaşadım kimse kalpten gitmedi merak etme. Sen hem istiyo hemde istemiyo gibi konuşuyosun. Ne derece vahim şeyler yaşanabilir? dünyanın sonu gelmez ya. Evlensen mutlu olamayıp ayrılık aşamasına gelsen neler yaşanır onu hiç düşündün mü? Herkes niye seni silermiş sen bi namussuzluk mu yaptında insan içine çıkamıycaksın. Çok abartıyosun bence yada söyleyemediğin özel mevzular mevcut. Ayrıca nişanlın bu kadar sevilen biri madem ki aranızda ki sorunlar nedir? Belki de abartılcak tartışmalar değildir. O kadar iyi biriyse neden sorun yaşıyosunuz? Benim kafam çok karıştı seni tam anlayamadım :44:
Keşke en başından biraz daha dirayetli olsaydın...Belki daha kolay değiştirebilirdin şimdi..Ama tabiki yaşantını tam olarak bilmiyorum belki de yeterince dirayetliydin kendi gücün ölçüsünde ama yine de karşı gelemedin.
En üzüldüğüm durumlardan bir tanesidir, insanlara seçme özgürlüğünün tanınmaması ve insanların hayatlarını " sanki onların akkılları yokmuş gibi" başkalarının yönlendirmesi..
Sanırım önünde başka bir seçenek yok, bu saatten sonra bir devrim yaratamazsın çünkü yakacağın ateşte daha fazla yanarsın...
Peki çalışıyor musun? Çalışsan daha kolay olabilir birşeylere başkaldırman.
kiyamam sana yabenim de halamin cocuklari evlendi yani onlarda teyze cocuklari oluyorlar onlarda kardes gibi büyümediler ama onlar ikisi birbirini severek evlendiler bizde tüm aile karsiydi akraba olduklari icin ama onlar direndi ve evlendiler suan cok mutlular ve cok tatli mavis gözlü bi ogullari var =)) umarim sende cok cok mutlu olursun aranizdaki tatsizliklar sonra erer insallah. nikahta keramet var derler =)
insan bir arada da büyümese nasıl kuzeniyle "eş" olur, ona aşık olur, ona cinsel bir şeyler besler aklım almıyor.
teyze, anne yarısı yani, kaynana olacak.
kocaaaa dünyada başka adam mı kalmadı? üstelik sorun da varmış. "evlenince düzelir" diye ummayın, şimdi neyse o zaman da o olacak. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.[/QU
işte bizde bu yok canım. yani akraba evliliği cook ve cok mutlulular.. bizde sorun var oda anlattıgım sebebler işte..
Birilerini üzmemek için evlenilir mi ?
Hem şimdi ayrılman sorun olacaksa,yarın öbürgün boşanma şansın hiç yok demek.
Tekrar söylüyorum : Belki nişanlın da ayrılmak istiyordur.O da seninle aynı sebepten söyleyemiyordur.
Ona tüm duygularını anlat.Belki ayrılmaya ikna olur ve aileleri birlikte idare edersiniz.z.
evet kızlar ben nişanlımla onun bana olan askı ile evlenıyorum. kendisi teyzemin oglu.. fakat beraber büyümedik biz uzaktık hep biranda 1 2 senelik bana olan aşkıyla açıldı bana.. bende asla olmaz deyip geri çekildim.. 4 ... 5.. 6... kez teklf etti bırakmadı peşimi. en son ailem duydu ve bu işi oluverdi. başlarda ısındım suan onu hiç teyzeoglu giib görmüyorum fakat 8ay nısanlı kaldık temmuzdada nasipse evlenıyoruz. ters giden seyler var kızlar. hiç anlasamıyoruz. Birgünümüz deli dolu süperken ikinci günümüz kavgalı.. bendede stres var ailemden ayrılma telaşı.. fakat diyorum ona nolur benı anla diye hiç anlamıyor hiç..
Bana kimse anlasamıyorsan bırak demesin asla yapamam asla. normalde cok efendidir cok iyidir fakat geri kalmamaya basladı söyledigim laflara karşın. Çok kafam karısık. nasihatmı paylasımmı bilmiyorum dügün az kaldı ve ben stresten öldümm
çalışmıyorum canım çalıssam tabı hersey farklı olurdubende hazmedemıyorum ama bılemıyorum kafam alak bullak
geri kalmıyor söylediğim laflardan yazmışsınız
ne kadar çok laf dalaşına söz kalabalığına girerseniz o kadar yüz göz olur ve yıpranırsınız
ilişkinizde mesafe olsun
bazen birbirinizin söylediklerini duymazdan gelin
sürekli birbirinize cevap verirseniz saygınız biter
zaten evlendikten sonra aşk sevgiye saygıya dönüyor
bu tür şeyler yaparsanız saygı biter
üstünlük kurmaya çalışmayın birbirinize
Allah yardımcınız olsun
Dirayetli olucaksın tatlım. Ailen seni düşünmüyosa senin hayatını düşünmüyosa sende onları düşünmüyceksin malesef. Hem akraba evliliği yapıcaksınız ya çocuklarınız sakat olursa mutlu olucaklarmı o zaman yine üzülen sen olucaksın. Allah korusun tabi. İnşallah böyle şeyler olmaz. Ben teyzemin oğluyla kardeş gibiyim birlikte büyüdük. Ama akraba olsun veya olmasın evlilik bu sonuçta hayatın söz konusu. Attığın bi adım ömrüne bedel olucak. İstemediğin bi kişi akraban olmasa dahi bitirmen gerekir. Baban şaka yaptığında gülücek hali yoktu heralde ters tepki vericek o kadar nişan yapılmış sonuçta istedikleri kişiyle. Bence bu işi bitir canım sevmiyosan eğer mutlu olmuycağını düşünüyosan. Kimseye bişey olmaz merak etme 1 seneye kalmaz unutulur herşey. Bianda barış çarış olur çokçası enfazla 1haftaya durulur ortalık. Ayrıca sen kaç yaşındasın?
Yanlış anlama sakın. Nerelisiniz merak ettim ?
Bir de, çocukların engelli doğma durumu olmuyor mu , teyze çocuklarında ?
ne kadar güzel bi yorum yapmışsınız
bende"söylediklerimde geri kalmıyor'' lafınıza takıldım
hiç bi erkek sen bi laf diyince ben susuyum cevap vermeyim demez
çok ağız dalaşı saygı yı bitirir
madem iyi bi insan olduğunu söylüyosun bi sanş ver
böyle düşündükçe soğursun nişanlından
madem mecburum diyosun evlenmeye iyi taraflarını görmeye çalış
Bazen insanlar secme özgürlüğüe sahip olamıyor kızlar.. herkes sizler kadar şanslı olamıyor. ben aileme bağımlıyım ne kadarr aglasamda ölsemde mecbur bırakıldım bu evlılıge. sonradan sevdim ısındımmı evet ama teyzem bile bana kayınvalidelik yapabildi. ben hayatımı hediye ettim.. smdi siz sitem edıosunuz ayrılın demeyn dedm die ozaman neler olabilcegini size anlatsam anlardınız ama uzunn cok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?