yorumlara cevap yazdm ama gelmedi sayfaya. bazen hersey insanın elinde olmuyor canım. ben istermiyim hayatım mahvolsun. ama devamındaki olacakları aklıma getirdikce asla yapamam diyorum
ben sana ayrl demıyecegım cunku bende nısanlıydım yenı nıkah yaptım.. nısanlılık cok zor bır evre.. aıleler gırıyor ıcıne.. en ufak kavga bıle etsenız neden konusmuyorsunuz neden msj atmıyor dıye baslıyor aıleler. aılelerı gectım sızınde uzerınızde bır yük oluyor.. hiç değeri olmayan saçma sapan bir neden büyüyorda büyüyor.bu donemlerde zıtlasmanız cok normal.. benımde dugunum temmuzda.. bende eşimle şu an küsüm melesa.. hemde hıç yotan sebepten.. ama eşimde telaşlı bende telaslıyım.. yenı bır hayata baslıycaz allah nasıp ederse hıc kolay degıl.. ama bak ben eşimle kavga ettıgımde hep ne dusunuyorum bılıyormusun ? yarın hangımız sağ sağlım uyanıcaz bılmıyoruz.. 3 günlük dünya.. boşu boşuna hıc yoktan sebeplere bırbırımıze küsüyoruz.. ne için?? '' sende boyle dusunursen bıraz daha kavgalarınıza baska yonden bakarsın emınım.. ınsallah yardımcı olabılmısımdır..
Anladığım kadarıyla iş bozulursa aileler arasında bi takım problemler çıkacak
Doğru anlamış mıyım ?
Seçme özgürlüğüm yok demişsin, sen de bu işe gönülsüz gibisin.
Bana öyle geliyor ki ,evlenmek zorundayım o zaman bu adamı sevmek zorundayım derken derken, kendini biraz ikna etmişsin.
Ailen senin iyiliğini ve mutluluğunu düşünmezken, senin aileye bağımlı olman aslında akla uygun olmasa da, onlara aykırı davranmanın zorluğunu tahmin edebiliyorum...
Ama o zaman başka bir yorum düşmez ki bizlere:
1- ya kendi hayatım diyip kurtaracaksın kendini,
2- ya da iyi ya da kötü bu adamla evleneceksin, zaten sen sevsen de sevmesen de evlenmek zorundasın gibi, ayrılamazsın ki o zaman akrabalar birbirine girer, annen büyük ihtimalle yüzümüzü kara çıkardın der, beni kardeşime düşman ettin der , sana kızar..
evet cnm aileyi bırak bennm babam kalpten gider Allah korusun... o derece vahim şeyler yaşanır. herkes beni siler asla insan içine cıkamam yani. nişanlm toplmdaa cok sevilen parmakla gösterilen biri ama bzmm aramızda sorunlar var işte
Bazen insanlar secme özgürlüğüne sahip olamıyor..
evet kızlar ben nişanlımla onun bana olan askı ile evlenıyorum. kendisi teyzemin oglu.. fakat beraber büyümedik biz uzaktık hep biranda 1 2 senelik bana olan aşkıyla açıldı bana.. bende asla olmaz deyip geri çekildim.. 4 ... 5.. 6... kez teklf etti bırakmadı peşimi. en son ailem duydu ve bu işi oluverdi. başlarda ısındım suan onu hiç teyzeoglu giib görmüyorum fakat 8ay nısanlı kaldık temmuzdada nasipse evlenıyoruz. ters giden seyler var kızlar. hiç anlasamıyoruz. Birgünümüz deli dolu süperken ikinci günümüz kavgalı.. bendede stres var ailemden ayrılma telaşı.. fakat diyorum ona nolur benı anla diye hiç anlamıyor hiç..
Bana kimse anlasamıyorsan bırak demesin asla yapamam asla. normalde cok efendidir cok iyidir fakat geri kalmamaya basladı söyledigim laflara karşın. Çok kafam karısık. nasihatmı paylasımmı bilmiyorum dügün az kaldı ve ben stresten öldümm
geri kalmıyor söylediğim laflardan yazmışsınız
ne kdar çok laf dalaşına söz kalabalaığına girerseniz o kadar yüz göz olur ve yıpranırsınız
ilişkinizde mesafe olsun
bazen birbirinizin söylediklerini duymazdan gelin
sürekli birbirinize cevap verirseniz saygınız biter
zaten evlendikten sonra aşk sevgiye saygıya dönüyor
bu tür şeyler yaparsanız saygı biter
üstünlük kurmaya çalışmayın birbirinize
Allah yardımcınız olsun
Annene falan çıtlatamaz mısın konuyu ?
Belki destek çıkar
benim hiç onaylamadım birsey bu kadar yakın akraba evliliği :44: durumunuz cok karısık birde teyzeniz kaynana olcak ohooo bu sebepten belki daha fazla kaynanalık yapcak ....kendi teyzemden biliorum gelinin evine misafir olmustum kuzenin evine bana bile kaynanalık yapmaya calıştıdaha yakın grüyolar healde bir hususta cok
tartısıyormusssnuz nasıl olcak zor yaniii iyice bir düşün tasın mutsuz olmaktansaaa eger seviyorsanda sen bilirsin kimse içindeee kendini feda etmeee cok seviosan sürdür
derim
evet cnm aileyi bırak bennm babam kalpten gider Allah korusun... o derece vahim şeyler yaşanır. herkes beni siler asla insan içine cıkamam yani. nişanlm toplmdaa cok sevilen parmakla gösterilen biri ama bzmm aramızda sorunlar var işte
ufaktan cıtlattım cnm o tabi adetlerimizi anlattı bana ama istemıosan bitsin dedi. babam ise şakasını bile kaldıramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?