• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla hiç anlaşamıyoruz

keşke ayrılamama sebebınızı paylaşsaymışsınız sıze daha ıyı yardımcı olurduk...her ayrılık zordur ama sız daha yolun basındasınız madem uzaktalar sızden ayrılın elınde sonunda unutulur bızım sızın gibi tanıdıgımız vardı onlarda uzaktılar nışandan donduler baskalarıyla evlendıler aileler hala gorusuyor onlar gorusmesede...herşey sevgı degıldır anlaşabılmekte onemlıdır ınşallah hakkınızda hayırlısı olur devam edıceksede etmeyeceksede...

24yasndayım canım.. yazdıklarında haklsıın ama bunu yapamam ben nolur anlayın yapaamam size anlatmamın sebebi içimi boşaltmaktı

O zaman olucaklara razı geliceksin canım. Olumlu düşünüceksin. Sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışıcaksın. Yapıcak başka bişeyin yok ayrılamıycaksan :ssz:

tıp ilmiyle haşır neşir olan varsa akraba ve teyze çocuklarının evliliklerinden sakat çocuk doğma ihtimalinin yüzde kaç olduğunu bizlere bir anlatsa ben bilmiyorum var mı böyle ihtimal?

24yasndayım canım.. yazdıklarında haklsıın ama bunu yapamam ben nolur anlayın yapaamam size anlatmamın sebebi içimi boşaltmaktı

Nişanlınla yakınlaşma filan mı yaşadınız ?

O yüzden mi çaresizsin ?

Güzelim herkes ailesine bağlı ben bağlıyım ne demek ki?anlayamadım? kolay değil hiçbirşey hayatta hepimizin ailesin annesi babası yaşadıklarımıza karışıyor hatta tüm akrabalar karışıyor... anlaşamıyoruz diyorsun ayrılamam diyorsun ve aman alttan al düzelir aranız diyenlere canım cicim sağol mesajı yazıyorsun ama buraya da anlaşamıyoruz konusu açıyorsun?? duymak istediğini mi yazsın millet yada gerçekten gerçekleşecekleri mi yazsın? evlilik nasıl biliyor musun sen? smslerle anlaşamadığın adam yada daha cicim balım aylarında yani nişanlılıkta anlaşamadığın adamla evlenip balayı evresi geçince aynı evde anlaşabileceğini mi sanıyorsun?? bence bu soruları kendine sor önce ... ve kimse için kolay değil karar vermek ayrılmak yada sürdürmek. hem ne o öyle teyze oğluyla evlilik? kuzeninle evlenmek fikrine ok veren çevren ayrılınca yüzüne bakmaz demek?

O zaman olucaklara razı geliceksin canım. Olumlu düşünüceksin. Sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışıcaksın. Yapıcak başka bişeyin yok ayrılamıycaksan :ssz:

sevşyormuyum aşık değilim ama seviyorum onu yani yanyana gelince mutluyum. tek sorun bir iyi olup bir küsmek.. ekonomik özgürlüğüm ve ailem biraz anlayıslı olsa hiç düşünmezdm cevreyi:( arkadasın dedigi gibi bile bile ladess

keşke ayrılamama sebebınızı paylaşsaymışsınız sıze daha ıyı yardımcı olurduk...her ayrılık zordur ama sız daha yolun basındasınız madem uzaktalar sızden ayrılın elınde sonunda unutulur bızım sızın gibi tanıdıgımız vardı onlarda uzaktılar nışandan donduler baskalarıyla evlendıler aileler hala gorusuyor onlar gorusmesede...herşey sevgı degıldır anlaşabılmekte onemlıdır ınşallah hakkınızda hayırlısı olur devam edıceksede etmeyeceksede...

Ayrılamama sebebim aileler canım. benim iş hayatım yok evdeyim sürekli. okuyamadım lise mezunuyum ve bizim kültürümüz bircok aileden farklı. Doğuyu batıda yaşamak benimki

sevşyormuyum aşık değilim ama seviyorum onu yani yanyana gelince mutluyum. tek sorun bir iyi olup bir küsmek.. ekonomik özgürlüğüm ve ailem biraz anlayıslı olsa hiç düşünmezdm cevreyi:( arkadasın dedigi gibi bile bile ladess

Bile bile lades diyen sensin ama canım. Herkesin hayatı kendi ellerindedir neticede. Ayrılamam diyosun madem ki söylüycek pek bişey yok. Hayırlısı olsun ne diyelim. Buarada ufak tefek tartışmalar her çift arasında olur. Ciddi bi mesele yoksa yada sürekli tartışmıyosanız bu çok büyük aşılmaz bi sorun değil bence madem ki seviyosun oluruna bak o zaman ayrılamıycaksanda geriye başka çare kalmıyo zaten :ssz:

kan grubumuzdan dolayı inşallah olmaz canım ya :(

tıp ilmiyle haşır neşir olan varsa akraba ve teyze çocuklarının evliliklerinden sakat çocuk doğma ihtimalinin yüzde kaç olduğunu bizlere bir anlatsa ben bilmiyorum var mı böyle ihtimal?

olay kan grubu değil, genetik kodlar. akrabalar aynı genetik kodu taşıyor. örneğin bende akdenizanemisi var diyelim, sadece taşıyıcı olduğumu düşünün. muhtemelen ailenin diğer bireylerinde de çekinik gen olarak var. ve doğacak çocuğun talasemili olma riski bu durumda artıyor. bu birçok genetik hastalık için geçerli.

Çok farklı bir konuya gireceğim ama bunu söylemek istiyorum:

Eğer son anda birşey olmaz da evlenirsen ve çocuk sahibi olursan, ve bir kızın olursa :

Lütfen kızının güzel bir eğitim alması için onu destekle, sosyal faliyetlere katılmasını sağla, onun özgüvenli olmasını sağla ve iyi bir eğitimle iyi bir meslek sahibi olmasını sağla ve kesinlikle sevdiği insanla evlenmesine izin ver...

İyi geceler diliyorum ve umarım mutlu olursun...

Çok farklı bir konuya gireceğim ama bunu söylemek istiyorum:

Eğer son anda birşey olmaz da evlenirsen ve çocuk sahibi olursan, ve bir kızın olursa :

Lütfen kızının güzel bir eğitim alması için onu destekle, sosyal faliyetlere katılmasını sağla, onun özgüvenli olmasını sağla ve iyi bir eğitimle iyi bir meslek sahibi olmasını sağla ve kesinlikle sevdiği insanla evlenmesine izin ver...

İyi geceler diliyorum ve umarım mutlu olursun...

Biliyormusun benim tek hayalim bu. kızım olursa en iyi okullarda okutup egitmini tamamlamasını saglamak.. ben yaşayamadım o yasasın diorum simdiden

olay kan grubu değil, genetik kodlar. akrabalar aynı genetik kodu taşıyor. örneğin bende akdenizanemisi var diyelim, sadece taşıyıcı olduğumu düşünün. muhtemelen ailenin diğer bireylerinde de çekinik gen olarak var. ve doğacak çocuğun talasemili olma riski bu durumda artıyor. bu birçok genetik hastalık için geçerli.

bunu anlayamazmıyız evli degilken?

Ayrılamama sebebim aileler canım. benim iş hayatım yok evdeyim sürekli. okuyamadım lise mezunuyum ve bizim kültürümüz bircok aileden farklı. Doğuyu batıda yaşamak benimki

peki, mesela ayrılalım dedin, ne olur? allah korusun, sana bir şey yapmaya kalkarlar mı yoksa küslük mü olur? babadır, kanı canısın, ömür boyu küser mi? bir söy okudum geçen gün, "kimi seçtiğin nasıl bir hayatı seçtiğindir." tarzında. şimdiden mutsuzsun,içim gitti...

Çaresizseniz / Çare-sizsiniz Bunu unutma canım :34:

ilgim için cok ama cok sagol bitanem..Bu sözü cok kullanırım ben ama kendime care olamadımki artk faydası yok yani. cıkmam gerekiyor hayırlı gecelerr benım ıcın dua ediın nolurr hersey yoluna girsinn

konu sahıbının yapacağı en iyi şey şu hayatta korunmak olur o zaman.

bunu anlayamazmıyız evli degilken?

nikah işlemleri için bazı şeylere bakılıyor aslında ama her şeye bakılması olanaksız. bir de diyelim sende çekinik gen onda çekinik gen var, bunun bebekte kesin çıkması anlamına gelmez. ama akraba olmayanlara göre çok daha fazla riskli olur.

peki, mesela ayrılalım dedin, ne olur? allah korusun, sana bir şey yapmaya kalkarlar mı yoksa küslük mü olur? babadır, kanı canısın, ömür boyu küser mi? bir söy okudum geçen gün, "kimi seçtiğin nasıl bir hayatı seçtiğindir." tarzında. şimdiden mutsuzsun,içim gitti...

Sizlere yazarken normalmiyim sanıyorsunuz canım.. aglıyorum tabi.. kendimi gelinlikle bilmemnelerle kafamı baska yönlere cevirmesem suana kadar ölürdümm ben. Ayrılsam babam bidefa beni siler kendide hastalanr yüzde yüz eminm. bnm babam cevre için yasayan biridir asla unutmaz bunu. karsı taraf ise düşman kesilir neler yasanır nelerr

Back
X