Nişanlımla kavga ettim benım yüzümden

Kızmayın darılmayın ama ilişkilerde sizin gibi davranan kişilerden nefret ediyorum
Sevgiliniz çok haklı insanı boğar bu durum ve sizin bu aramalarınıza katlanıyorsa helal olsun o çocukcağıza.Yapabileceğeniz tek şeyse kendinize hakim olmak. Gidin bi tıbbi yardım alın bence çünkü bu gibi takıntılar sizi sadece ilişkilerinizde değil hayatın her alanında yorar.

ilk 2sene biz de öyleydik.
ayda 5000 mesaj yetmezdi + aramalar tabi ki :1: kontor biterdi ev telefonundan arardım onun da faturalar uçardı:1:
taaa ki sevgilimin sağ eline çok fena kramp girene kadar:27:
mesaj yazmaktan olduğunu düşünüyoruz:27:
2ay kadar ağrıdı eli devamlı:1:
dikkat et gerçekten sağlık sorunlarına yol açıyor..
ayrıca ben kk ya üye oldum olalı adamı unuttum:1::1::1:buraya yazmaktan aklıma bile gelmiyor sohbette takıl biraz anlarsın:34:

Bence kendine yeni ilgi alanları bul, ne bileyim kk'ya takıl, kitap oku, dvd izle gez toz. Böylelikle nişanlına msj atıp aramak aklına gelmez hem de için açılır kendine gelirsin:kkk:
bende eşimle evlenmeden önce öyleydim, sık arar msj atardım ellerim ağrırdı msj yazmaktan:60:
ama ne zaman okul bitti iş güç yoğunluk arkadaşlar derken normalize oldu:82:

Kızmayın darılmayın ama ilişkilerde sizin gibi davranan kişilerden nefret ediyorum
Sevgiliniz çok haklı insanı boğar bu durum ve sizin bu aramalarınıza katlanıyorsa helal olsun o çocukcağıza.Yapabileceğeniz tek şeyse kendinize hakim olmak. Gidin bi tıbbi yardım alın bence çünkü bu gibi takıntılar sizi sadece ilişkilerinizde değil hayatın her alanında yorar.

teşekkür ederım canım benım nıye kırılıyım bılıyorum kendımı cok abarttıgımı o yuzden kırılmam ımkansız :19: :19:

ilk 2sene biz de öyleydik.
ayda 5000 mesaj yetmezdi + aramalar tabi ki :1: kontor biterdi ev telefonundan arardım onun da faturalar uçardı:1:
taaa ki sevgilimin sağ eline çok fena kramp girene kadar:27:
mesaj yazmaktan olduğunu düşünüyoruz:27:
2ay kadar ağrıdı eli devamlı:1:
dikkat et gerçekten sağlık sorunlarına yol açıyor..
ayrıca ben kk ya üye oldum olalı adamı unuttum:1::1::1:buraya yazmaktan aklıma bile gelmiyor sohbette takıl biraz anlarsın:34:

tavsiyene aynen uyucam canım teşekkürler :7:

QUOTE=xthefelix;17882312]Bence kendine yeni ilgi alanları bul, ne bileyim kk'ya takıl, kitap oku, dvd izle gez toz. Böylelikle nişanlına msj atıp aramak aklına gelmez hem de için açılır kendine gelirsin:kkk:
bende eşimle evlenmeden önce öyleydim, sık arar msj atardım ellerim ağrırdı msj yazmaktan:60:
ama ne zaman okul bitti iş güç yoğunluk arkadaşlar derken normalize oldu:82:[/QUOTE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı benım başıma inşallah canım

Back
X