Nişanlımla kavga ettim benım yüzümden

kızlar dün akşam nişanlımla kavga ettim ve sorun tamamen benden kaynaklı benım sorunum sürekli onu aramam sürekli mesaj atmam günde bir insan bir insanı 30 kere kırk kere arayıp 150 yi geçik mesaj atar mı yaaaaa engel olamıyorum kendıme çocuk çok bıle sabrettı sonunda o telefonu başında parçalıycam tuvalete gıderken bıle mesaj yazmakla ugraşıyorum sana diye haklı olarak çıkıştı sonra yalvar yakar barışalım dıye cocuk dıye bır sus yazma arama barıscaz sınırım geçsin yokkk illa hemen barışcaz şimdi size sormak ıstedıgım

1-ben kendımı nasıl engellıycem ve onu bu kadar sık bogaz etmıycem
2-yarın bulusucaz nasıl davranıp gönlünü almalıyımmmm :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

yardımmmmmmmmmmmmm :14:

benim de yengem böyleydi:66: :) dayım ilk nişanlığında oda çileden çıkardı sinirlenirdi ama kestirip atmazlar heralde annemler sinir olurdu bi rahat bırakmazdı ki 2 gün izine yanımnıza gelmişti ben bile yanı başımdayke sesini az duyuyuyodum :)

ah canım ben kocama gün içinde ne mesajlar atarım, yani yanlışlıkla biri okusa beni azgın kadının teki zanneder. motive ediyim azıcık mutlu olsun istiyorum ama tek cevap bile yollamaz ayıcığım. :69:
haline şükret çocuğu bıktırma, evlenince napıcaksın sonra

merak ettim bak şmdi şu msjları :30::30: :1:

:27::27::27:
sende benim gibiymişssin tabi nişanlınlda sevgilim gibi patlamış. hastanelik oldumu düşünmüyo henüz ama nişanlanana kadar o seviyeye gelirim herhallde:86: :36::36::37:

neyse benn atlattım bu durumu. bütün gün evdeysen bu normal
ama sen calışıyomusun ne yapıyosunn yani?

tek olmadıgımı okuyunca mutlu oldum hehe :9::9:

çalışıyorum canım ben ya ama oda yetmıyor baksana neyse ben bugun aramadım ama o cumadan sonra 4 kere aradı hehehe :23::23::23::23:

yasemin yine sen ve yine bir konu ve konu tabi yine nişanlın :27::27:

onca olaylardan sonra barışmış biri olarak biraz ders çıkarman lazım gelmezmiydi :26:

aslında burdaki bir çok üye seni tanıyodur yasmin29 olarak ve eski konularından yola çıkarak sana öneride bulunabilirler...

iyide farkındaysan bu o söylediğin şeyden çok ama çok farklı bır konu :37:

tek olmadıgımı okuyunca mutlu oldum hehe :9::9:

çalışıyorum canım ben ya ama oda yetmıyor baksana neyse ben bugun aramadım ama o cumadan sonra 4 kere aradı hehehe :23::23::23::23:

seninki arıyo yine ben 1 haftadır msj atmıyorum farkında bile degil :1::1:
cok calışıyo napalımm.bende evdeyim kendimi kk'ya adadım takmıyorum hiç bişeyi :62::62: :kkk:

kızlar dün akşam nişanlımla kavga ettim ve sorun tamamen benden kaynaklı benım sorunum sürekli onu aramam sürekli mesaj atmam günde bir insan bir insanı 30 kere kırk kere arayıp 150 yi geçik mesaj atar mı yaaaaa engel olamıyorum kendıme çocuk çok bıle sabrettı sonunda o telefonu başında parçalıycam tuvalete gıderken bıle mesaj yazmakla ugraşıyorum sana diye haklı olarak çıkıştı sonra yalvar yakar barışalım dıye cocuk dıye bır sus yazma arama barıscaz sınırım geçsin yokkk illa hemen barışcaz şimdi size sormak ıstedıgım

1-ben kendımı nasıl engellıycem ve onu bu kadar sık bogaz etmıycem
2-yarın bulusucaz nasıl davranıp gönlünü almalıyımmmm :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

yardımmmmmmmmmmmmm :14:

1- bu sende bagimlilik haline gelmis.uzman bir dr dan yardim al arkadasim.valla cocuk iyi dayanmis.
2- sorunun sende oldugunu kabul eden ve yaptiklarindan dolayi pisman oldugunu belirten bi mesaj gonder :D
saka bir yana hem sagligin hem iliskin acisindan yazik alla eklemlerine yazik.

ah canım ben kocama gün içinde ne mesajlar atarım, yani yanlışlıkla biri okusa beni azgın kadının teki zanneder. motive ediyim azıcık mutlu olsun istiyorum ama tek cevap bile yollamaz ayıcığım. :69:
haline şükret çocuğu bıktırma, evlenince napıcaksın sonra

yok canım benım kıne ıyıde yazsam kötüde yazsam mutlaka cevap werırde dün bir patlama yaşadı ama genede benı kırmadı şükür Allahım :nazar::nazar:

iyide farkındaysan bu o söylediğin şeyden çok ama çok farklı bır konu :37:

o zamanda onu sıkmıştın bunu kendinde söylüyodun
sürekli arıyorum aramasam belki barışıcaz o zaman koşucak peşimden ama kendime hakim olamıyorum diyodun
burda herkes sana bişiler söyledi yardımcı olmaya çalıştı o zamanda ...

1- bu sende bagimlilik haline gelmis.uzman bir dr dan yardim al arkadasim.valla cocuk iyi dayanmis.
2- sorunun sende oldugunu kabul eden ve yaptiklarindan dolayi pisman oldugunu belirten bi mesaj gonder :D
saka bir yana hem sagligin hem iliskin acisindan yazik alla eklemlerine yazik.

hehe ya aslında takıntıda yapmış olabılırım ama hanı bu tek taraflı bır sey degıl bence oda gun içinde baya arıyor mesaj atıyor ilgilenıyor benımle yanı ama demekkı benım gözüm aç hep daha fazlasını mı beklıyorum ne ama şunun bılıncındeyım ve onada söyledım ben bu konuda gerçektenn çokkkk haksızlık yapıyorum :26: :26: :26: :26:

benim de yengem böyleydi:66: :) dayım ilk nişanlığında oda çileden çıkardı sinirlenirdi ama kestirip atmazlar heralde annemler sinir olurdu bi rahat bırakmazdı ki 2 gün izine yanımnıza gelmişti ben bile yanı başımdayke sesini az duyuyuyodum :)

he işte yengen den bıle beterımdır ben bence :9::9::9:

ha bu iyi bir şey mı dıye sorarsan hiç iyi bir şey değilll :19:

o zamanda onu sıkmıştın bunu kendinde söylüyodun
sürekli arıyorum aramasam belki barışıcaz o zaman koşucak peşimden ama kendime hakim olamıyorum diyodun
burda herkes sana bişiler söyledi yardımcı olmaya çalıştı o zamanda ...

aysencim farkındaysan bu cok farklı bır konu eger eskılere takılıp kalmak ıstesem eskı konumla burda yazardım yorumların için sagol :36:

he işte yengen den bıle beterımdır ben bence :9::9::9:

ha bu iyi bir şey mı dıye sorarsan hiç iyi bir şey değilll :19:

canım inş. kısa sü,rede düzeltirsin herşey senin elinde tüm irdene bağlı ama ben inanıyorum güçlü bir kızsın halledersin
herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın:69::nazar:

canım inş. kısa sü,rede düzeltirsin herşey senin elinde tüm irdene bağlı ama ben inanıyorum güçlü bir kızsın halledersin
herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın:69::nazar:

sagol desteğin için halloluyor sanırım sabahtan berı hıc aramadım o aradı buraya yazmaktan onu aramaya fırsat kalmadı bayıldım bu işe :9::9::9::9:

sagol desteğin için halloluyor sanırım sabahtan berı hıc aramadım o aradı buraya yazmaktan onu aramaya fırsat kalmadı bayıldım bu işe :9::9::9::9:

haa bak bizle takıl o aklına daha az gelir sen başarıcaksın bu kadarıda iyi ama varya çok şekersin tüm ciddiyetimle söylüyorum.inan nişanlında son anda patlamış ilk başlarda kendini tutmuşya:1::9:

haa bak bizle takıl o aklına daha az gelir sen başarıcaksın bu kadarıda iyi ama varya çok şekersin tüm ciddiyetimle söylüyorum.inan nişanlında son anda patlamış ilk başlarda kendini tutmuşya:1::9:

ya ben aslında onun gene baya bır gıtcegını düşünuyodum da trafıkteydı adres arıyodu 15 dakkanın içinde 6 kere arıyınca dayanamadı garibim galıbaa oyyyy ölürüm ona çok sevıyorum yaaaaa

sagol tatlım sende cok şekersin sagol yorumların için :34::16:

onu aramak istediğin zaman uğraşacak bişeyler bul. şimdi senin niye msj atmadığını merak ediyordur. biraz daha dayan o seni kesin merak eder bişeyler yazar.

Back
X