• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla kilo sorunum ..

uygun dillr soylediyse sıkıntı yok bunda sizi de duaunuyor. keake benim esimde arada bir laf söylese de ben de bir gaza gelsem versem su kilolari. ben diyete basladikca adam bozmam icin elinden geleni yapiyor. yani oyle 3 5 kili fazlam yok baya bildiviniz 20 kilo fazlam var ama vermem icin malesef ne benim ne esimin bir cabasi var.
bende ki arsizlikla adama kiziyorum sen beni dusunmuyor musun diye ama asil ben kendimi dusunmuyorum.
ne diyeyim kelin ilaci olsa basina surer.

Nisanliniz sizi zayıf görmüş zayıf sevmiş yine zayıf olmanızı istemesi çok normal.İnsanin hayatini geçireceği birinin ona güzel görünmesi gerekir elbette...Sadece ruh güzelliğiyle olmuyor yani arkadaslar kendimizi kandirmayalim :) Kiloluyken de sevilir tabiki ama fit görünen güzel olan kendine bakan eş tercih edilir ,net .
Karatay diyeti yapın :)

Tamam kilo almamak lazım ama insanın her hali bir olmuyor. Her zaman karşısında fit bir kadın olmayacak. Fit zayıf kızı seviyorum ne demek ya. Evleneceksin, çocuk doğuracaksın. Kilo sürekli değilse ve dönemlik bir zorunda bunu bu şekilde söylemesi bence seni düşündürmeli. Ben çok sinirlenirdim çünkü. Bir yerden sonra seninle nişanlanacak düzeye geldiyse her halinle sevmeli.

Bunun bir üst versiyonu çocuk oldu eşimin ilgisi azaldı, eşim yanımda başkasına baktı, eşim TV deki kadına şöyle dedi böyle dedi vs. vs. vs. Demem o ki hiç hoşuma gitmedi. İlerisi için.

Ben de aynı şekildeyim üç dört ay önde 34 beden giyiyordum şimdi 38-40 beden giyiyorum o fit halimden eser kalmadı :cry: Elime ne geçerse öğütüyorum :KK17: hiçbir şey bulamazsam masada duran ekmekten ufak bir makas alıyorum:oops:
Balık et iyidir derler ama balina da bir balıktır nitekim:KK70:
Ben de karar verdim haftaya öncelikle bir hafta elma diyeti yapıp sonrasında karatay diyetiyle devam edeceğim. Sabah akşam da birer saat yürüyüş yapacağım inşallah. Forumdaki şu diyet gruplarına mı katılmayı planlıyorum.
Öğütüyorum :-) mesajın çok tatlı ya :-)

Spor candir asktir,bir baslasan devami gelir emin ol...ben alti aydir yapiyorum 75 ile basladim suan 53 kiloyum dort tanede cocugum var o kadar isim gucum oldugu halde hergun duzenli bir saat sporumu ihmal etmiyorum...ilk donemler cok zor geldi rahat rahat oturmak uyumak varken terlemek,yorulmak bana gore degil derdim,ne zamanki sporla bir ayimi bitirdim ve aynada gercekten degisimi hissettim o zaman sevmeye basladim,simdi sporsuz asla diyorum...once kilo verince birakirim diyordum ama simdi ciddi bir bagimlilik yapti hala hergun yapiyorum,beni inanilmaz rahatlatiyor hem bedensel hem ruhsal,hareket ettikce vucudun daha bir dinclesiyor,kaslarin aciliyor butun vucudun oksijene doyuyor hissediyorsun,bence sevgiine uy beraber baslayin spora ,sevgilinede bravo valla spor yapmasi guzel bir aliskanlik ben esimin hergun beynini yiyorum beraber yapalim diye yok adamda gram sevk yok...yarin baslasan bir alti ay sonra iyiki diyeceksin,bir alti ay sonra yeme icme kadar bagimlilik yapacak birakamayacaksin yeterki yarin basla

Aynen birlikte yiyerek o kiloya geldim ...yani karşımdaki fit olunca bende bişey diyemiyorum sanki kendi suçum eksikliğim gibi hissetmeye başladım kilolarımı...çok iyi vermişsiniz sizde ....bide bana düğünde bir geline bak bir damada bak derler sen böyle gidersen falan dddi öyle Yani
Ve sen bu laftan sonra sektir git diyemedin mi?

Spor candir asktir,bir baslasan devami gelir emin ol...ben alti aydir yapiyorum 75 ile basladim suan 53 kiloyum dort tanede cocugum var o kadar isim gucum oldugu halde hergun duzenli bir saat sporumu ihmal etmiyorum...ilk donemler cok zor geldi rahat rahat oturmak uyumak varken terlemek,yorulmak bana gore degil derdim,ne zamanki sporla bir ayimi bitirdim ve aynada gercekten degisimi hissettim o zaman sevmeye basladim,simdi sporsuz asla diyorum...once kilo verince birakirim diyordum ama simdi ciddi bir bagimlilik yapti hala hergun yapiyorum,beni inanilmaz rahatlatiyor hem bedensel hem ruhsal,hareket ettikce vucudun daha bir dinclesiyor,kaslarin aciliyor butun vucudun oksijene doyuyor hissediyorsun,bence sevgiine uy beraber baslayin spora ,sevgilinede bravo valla spor yapmasi guzel bir aliskanlik ben esimin hergun beynini yiyorum beraber yapalim diye yok adamda gram sevk yok...yarin baslasan bir alti ay sonra iyiki diyeceksin,bir alti ay sonra yeme icme kadar bagimlilik yapacak birakamayacaksin yeterki yarin basla

Kendi derdime düşmüş gibi olacağım ama acaba hangi sporu yapıyorsunuz . Bu kadar usandırmayan olunca merak ettim doğrusu. Video felan mı yoksa ağırlık,cardio,ftness hangisi

Hanımlar merhaba ☺️Ben geçen yıl 53-54kiloydum 1 yılda baya kilo aldım şuan 63.5 kiloyum ve sevgilim cooook rahatsız sürekli laf vuruyor evlenmeden bu kadar aldın Nolucak halin lütfen zayıfla gibilerinden ben zayıf kız seviyorum falan diyo ...teşvik için sabahları erken kalkıp birlikte spor yapalım diyo onada uyanamıyorum yemek yemeyi çok sevmeye başladım işide bıraktım ders çalışmak için ...böyle bacaklarım kollarım şişti yüzüm büyüdü nasıl kilo vermeliyim spor aşkı nasıl gelmeli lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ...sevdiğim adamada yazık diyorum güzel fit bir kız hakediyor o çok spor yapıyor bu aralarda boksa merak salmış ben böyle yanında cok pasif kalmaya başladım ...öyleli bir el atın Bana ne zayıflatır hızlıca ??
Söylemek vardır söylemek vardır. Bilmiyorum ama üslup olarak uygun gelmedi bana.
Herneyse gelelim zayıflama konusuna akşam belli bir saatten yani 7 den sonra yemek yemeyin. Öğünleri sık yiyin az yiyin meyve ağırlıklı. Mümkünse ekmek yemeyin yada kepek ekmeği olabilir 2 dilim. Bende bi ara kilo almıştım ders çalışırken sürekli oturmaktan kahve falan derken harekette yok tabi ister istemez sorun oluyor. Bitki çayları için tarçın suyu olabilir.

Akşam yemeği yedikten sonrada yürüyüş yaparsınız 45 dakika kadar faydası olabilir.
Ha bide sabahları yürüyüş yapacaksanız aç karnına mutlaka limonlu su içip öyle yürüyün. Kilonuzuda dert etmeyin dert ederseniz daha çok kilo alırsınız :)) kolay gelsin size.
(Bunlar ve daha fazlasını yaptım 64 kilodan 50 kiloya düstüm 2 ay içerisinde kendinize güvenin yeter )

Kilo konularinda en uyuz oldugum tipler doluşmuş hemen. Kilo ver dedi diye hemen ayril birak bilmem ne. Insan eşini, sevgilisini uyaramaz mi bu konuda ya? "Ayy siştikce sistim esim hic bisey demiyor cok begeniyor." Ne büyük aşk :KK70:
Hastaliktan, elinde olmayan sebeblerden kilo alsa veya yine elinde olmadan saglik nedeniyle kilo veremese neyse ama kilo dedigin sey normal sartlarda dogustan gelen, degistirilemez bir ozellik degil alinip verilebilen degistirilebilen bisey. İradeli olmak lazim tabi neyse ve bu konuda uyarmasida abes degil.
Konu sahibi hizlica kilo vermek yerine zamana yayin ve spor mumkunse hep hayatinizda olsun derim. Nisanlinizda spor yapiyormus surekli, bu sizin icin bir arti. Birlikte eglendiginiz bir aktiviteye donusturun bunu.

Kendi derdime düşmüş gibi olacağım ama acaba hangi sporu yapıyorsunuz . Bu kadar usandırmayan olunca merak ettim doğrusu. Video felan mı yoksa ağırlık,cardio,ftness hangisi
Basta eliptik makina almistim ikinci el onjnla gunde on bes dakikayla basladi?,sonra kondisyonum artinca yarim saat kirk dakika,bir saat devam ettim...internetten fitnessblender in sekiz haftalik programini satin aldim onunla devam ettim ,simdi hala fitnesblender yapiyorum(youtubeda videolari var) bazende eliptik yapiyorum alti aydir haftanin bes gunu bunlar yapiyorum,sporla birlikte azicim yememide duzene koydum(protein agirlikli beslendim,gec saatte yemek yememeye ozen gosterdim,pilav makarna hamur isinden uzak durdum)bu sekikde alti ayda yirmi kilo verdim aslinda bir iki ay duraksama yasadim,bazen duzenimi bozdum,bir hafta spor yapmafigim oldu ama baktim boyle cok mutusuzum tekrar bi dezenime dondum bi sekikde cok mutluyum,eger baslamak istersen spora seninle daha ayrintili konusuruz,yardimci olurum her konuda,yeterki sen evet basliyorum de :)

Basta eliptik makina almistim ikinci el onjnla gunde on bes dakikayla basladi?,sonra kondisyonum artinca yarim saat kirk dakika,bir saat devam ettim...internetten fitnessblender in sekiz haftalik programini satin aldim onunla devam ettim ,simdi hala fitnesblender yapiyorum(youtubeda videolari var) bazende eliptik yapiyorum alti aydir haftanin bes gunu bunlar yapiyorum,sporla birlikte azicim yememide duzene koydum(protein agirlikli beslendim,gec saatte yemek yememeye ozen gosterdim,pilav makarna hamur isinden uzak durdum)bu sekikde alti ayda yirmi kilo verdim aslinda bir iki ay duraksama yasadim,bazen duzenimi bozdum,bir hafta spor yapmafigim oldu ama baktim boyle cok mutusuzum tekrar bi dezenime dondum bi sekikde cok mutluyum,eger baslamak istersen spora seninle daha ayrintili konusuruz,yardimci olurum her konuda,yeterki sen evet basliyorum de :)

Fitnessblender duydum fakat ben leslie ve diğer cardiolardan bir tık ileri gidemedim. 4.5 ayda 21 kilo verdim bende :) Protein ağırlıklı beslendim söylediğiniz gibi. Henüz fit sayılmam ama en azından yolu yarılayalı çok oldu :) fitness blender öncesi leslieden bir adım öte ne yapabilirim. ay bu arada konuyu işgal ettim :D

Aynen birlikte yiyerek o kiloya geldim ...yani karşımdaki fit olunca bende bişey diyemiyorum sanki kendi suçum eksikliğim gibi hissetmeye başladım kilolarımı...çok iyi vermişsiniz sizde ....bide bana düğünde bir geline bak bir damada bak derler sen böyle gidersen falan dddi öyle Yani
Böyle dış görünş konusunda takıntılı erkekler ve kadınlar var. Hani size deyip kendi göbek salsa hadi oradan derdik ama adam kendi dış görünüşüne de dikkat ediyormuş. Bu adamla evlenirseniz hamilelik filan demeden ömür boyu fiziğinize özen göstermek zorundasınız. EBRu şallı gibi ki sanırım onun kocası da böyleydi. BEN mesela ömrümü vücuduma çeki düzen vererek geçiremem sıkılırım bunalırım aşırı anlamsız geliyor bana. Siz çok seviyoruM onun için katlanırım diyorsanız bilemem

Hanımlar merhaba ☺️Ben geçen yıl 53-54kiloydum 1 yılda baya kilo aldım şuan 63.5 kiloyum ve sevgilim cooook rahatsız sürekli laf vuruyor evlenmeden bu kadar aldın Nolucak halin lütfen zayıfla gibilerinden ben zayıf kız seviyorum falan diyo ...teşvik için sabahları erken kalkıp birlikte spor yapalım diyo onada uyanamıyorum yemek yemeyi çok sevmeye başladım işide bıraktım ders çalışmak için ...böyle bacaklarım kollarım şişti yüzüm büyüdü nasıl kilo vermeliyim spor aşkı nasıl gelmeli lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ...sevdiğim adamada yazık diyorum güzel fit bir kız hakediyor o çok spor yapıyor bu aralarda boksa merak salmış ben böyle yanında cok pasif kalmaya başladım ...öyleli bir el atın Bana ne zayıflatır hızlıca ??
Az önce ben de böyle bir konu açtım valla benim de canıma tak etti görücü usulü evlenmek de bir dert aşık olarak evlensek öyle olmazdo belki. Ama gelinlik abiye hiçbirşey yakışmıyor ağlıyorum of

Fitnessblender duydum fakat ben leslie ve diğer cardiolardan bir tık ileri gidemedim. 4.5 ayda 21 kilo verdim bende :) Protein ağırlıklı beslendim söylediğiniz gibi. Henüz fit sayılmam ama en azından yolu yarılayalı çok oldu :) fitness blender öncesi leslieden bir adım öte ne yapabilirim. ay bu arada konuyu işgal ettim :KK70:
Fitnessblenderin bolum bolum programlari var birinci yani baslangic programindan baslayabilirsiniz,birinci iki aylik programi spora yeni baslayanlar icin hazirlanmis,eger daha once spor gecmisiniz varsa kolay gelir uyum saglamakta zorlanmazsiniz youtube ba fitnessblender round 1 yazin iki aylik toplam 107 videoluk bir playlist cikar bunlari duzenli yapabilirsiniz mesela ben suan roun 4 e gectim bende round 1 den basladim...onun disinda ben birde youtubeda popsugar videolarini begeniyorum onlarda cok yararli ama bnce en guzeli gunluk duzenli bir plan edinmek,duzenli bir programiniz olursa kilo vermenin disinda sekillenirsinizde,mesela bu programda birgun kol egzersizi,birgun bacak,birgun tum vucut icin egzersizler mevcut yani butun hafta boyunca butun vucudunu calistiriyorsun,kafana gore bir video acip calisirsan ya kolay gelir ya zor,yapsan bile tum vucudunu programlardaki gibi calistirman zor o yuzden en guzeli profesyonel bir program esliginde spor yapman derim...dedigim gibi youtube fitnessblenderin iki aylik baslangic programi mevcut hergun birden baslayip bu programlari yapabilirsin...ben bu programi cok sevdim leslie,insanity vs. gibi baska programlar denemedim hic, arada bir degisiklik olsun diye popsugarin videolarindan kafama gore acip yaptim o kadar...kisaca ben fitnessblendir ciyim uzerine baska program tanimam ;)

ayni dertten muzdarip bi arkadaşa aynılarını yazmıştım. sanada aynılarını yazıyorum canım

kardeşim 78den 68e kadar kilo verdi 2 ayda.

nasılmı?

öncelikle günlük yarım saat spor... öyle spor salonuna para bayılmana gerek yok, aç bi bölgesel zayıflama programı yarım saat uygula.

kesinlikle ekmek denen gluteni hayatından çıkar düğününe kadar, mayalı her türlü yiyecekle bağlantını kopar, boooll booooooooolll suuuuuuuuu, ve tabiki kilo vermede en yardımcı karakterimiz olan haşlanmış patates, patatesi her gün sabah akşam yiyebilirsin ve kesinlikle bol giyinme, hafif dar giyin evin içinde, günde düzenli aynaya bak, bu seni hırslandırır, çay içiyorsan içine muhakkak karanfil at ,akşam yemeklerini 7den sonra ya bırakma. en geç 7de yapmış ol, 9buçuk gibide spor yaparsan yatarken kan akışın hızlanır ve vücudun uykudayken bile enerji harcar.bol bol dans et, bu hem eğlenceli hemde müthiş enerji harcatır. ve kesinlikle yemeğini yerken iyice çiğne, midene indiğinde ufak ufak olsunlar ki daha çabuk yaksın miden, ve son olarak haşlanmış tavuk çorbası, tavuk bütün diyetlerde yer alır bliyosundur belki.. abur cubur nezlinde hiçbirşey tüketmiceksin, kola çikolata cips cart curt yok artık.. soda içebilirsin, sabahları süt içebilirsin

(kardeşim ilk 2 hafta patates diyeti yaptı, saabahları 3tane patates,2tane haşlanmış yumurta, öğlen marullu yesillik salatası, akşamları 4 patates 2 kase yoğurt içine baharat ekledi)

benim kardeşimde aynen yazdıklarımı yaptı halada yapıyo, kesinlikle aksatmadan yaparsan inanılmaz faydasını görürsün.

yinede bunlardan daha önemli bişey varsa oda buna, kilo verebiiileceğine kesinlikle inanarak yola çıkman.

Hanımlar merhaba ☺️Ben geçen yıl 53-54kiloydum 1 yılda baya kilo aldım şuan 63.5 kiloyum ve sevgilim cooook rahatsız sürekli laf vuruyor evlenmeden bu kadar aldın Nolucak halin lütfen zayıfla gibilerinden ben zayıf kız seviyorum falan diyo ...teşvik için sabahları erken kalkıp birlikte spor yapalım diyo onada uyanamıyorum yemek yemeyi çok sevmeye başladım işide bıraktım ders çalışmak için ...böyle bacaklarım kollarım şişti yüzüm büyüdü nasıl kilo vermeliyim spor aşkı nasıl gelmeli lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ...sevdiğim adamada yazık diyorum güzel fit bir kız hakediyor o çok spor yapıyor bu aralarda boksa merak salmış ben böyle yanında cok pasif kalmaya başladım ...öyleli bir el atın Bana ne zayıflatır hızlıca ??[/QUOTE
Nişanlınıza katılmıyorum size başka kızları örnek gösterebilyosa. Seni sen olduğun için sevmiyosa o iş bitmiştir benim için " bu adam beni sevmiyor" derdim

Sevdiğin adam için değil kendin için fit olmalısın spor yap zaten erirsin ama spor hocanla konuş o program hazırlıcak ve daha yenı yapıyorsan hocanın yanında olmasını iste çünkü tek yanlış hareket yapsan işe yaramaz

Back
X