• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla kilo sorunum ..

Ben de eşimi uyarıyorum kilo aldığı zaman. Hem görüntü için hem sağlık için. Bence dış görünüş de önemli polyanna olmaya gerek yok. İnsan hasta olur yatağa bağlı kalır kilo alır, hamile olur kilo alır, gerçekten rahatsızlığı olur yemez ama kilo alır. Buna bir şey denilemez. Ama konu sahibi gayet sağlıklı bir insan çok yediği için kilo almış nişanlısı da uyarmış çocuk spor yapmayı da teklif etmiş daha ne yapsın. Parmağımıza bir halka yüzük takılınca kimse kimseye bir şey diyemeyecek mi aaa bak sevmiyor sevse her halinle kabul eder mi diyeceğiz? Nişanlın seni seviyor iyiliğini düşünüyor biraz yemekten kısacaksın biraz da uykudan fedakarlık edip sporunu yapacaksın. Bu kadar erken salarsan toparlaman zor olur.

Sevglin daha iyisini hakettiği için değil kendin için kılo ver rahatsız mısın bu durumundan o zaman bi diyetisyene git adam sana güzel teklifte bulunmuş lafı söleyip kenara çekilmemiş beraber yürüyüş spor yapalım demiş yani sende üşengeçlikten bişe yapamıyorsun ki hem nasıl zayıflıcam diyosun hem caba yok önce bi erken uyan sirkelen

aynı dert bende de vardı 1 sene önce ama burada diyet gruplarında baya kilo verdim sıkılaştım şimdi kilomu koruyorum ve nişanlıma zayıflaması gerektiğini söylüyorum..

intikam :D:D

Forumda diyet grubu olduğunu bilmiyodummm bende katılayım 38 beden dar gelmeye başladı banada Ben 2-3 gün dikkat ediyorum sonra dayanamıyorum eskiden annem yemek ye diye ısrar ederdi nasıl böyle yemek delisi oldum bilmiyorum
acaba canını sıkan birşeyler mi var
aklıma ilk gelen bu oldu
canım sıkkınken ya yemeye saldırırım ya lokma yemem normalden farklı bir iştah ya da iştahsızlık gelir
sende de böyle olabilir mi
bir problem varsa bence ilk önce bunu çözmeye odaklan sonra zaten iştahın normale döner diye düşünüyorum
sonra da gereken spor diyetle zaten verirsin aman allah fazla bi kilon yok çünkü ;)

2 ayda versemde çok mutlu olurummm ama spor yapıyorum sonraki gün tartıya. Çıkıyorum çok az oynama oluyo
Çok sık tartılmak doğru bir seçim değil ne yazık ki.
Bence hafta bir tartıl. Mesela Çarşamba günleri tartı günleri olsun.
Bir hafta bir kilo ya da daha fazlasını verdiğini gördüğünde daha mutlu olacaksın. Gün aşırı tartılmak moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ben gibi zor kilo verenler için.

Kilo kimine gore sorun olmayabilir ama bencede buyuk problem nisanlin hakli bak ben liseyi bitirdim 50-55 aradiydim sonra universite sinav stresi derken senin dedigin 60li kilolara ciktim sonra devam etti en son 73 oldum ve gercekten giydigim hicbirsey yakismadi boyum 163.5 yani 164 duz hesap sonra diyet ve her aksam bir saat yuruyus ara ara yanlis olsada ac kalarak 52 kiloya dustum suan cok mennunum giydigim uzerime oturuyor bide mal insanlarin kilolusun muhabbetini cekmiyorum bence yol yakinken kilo vermeye basla ben hareketli bi insanim suan yerimde durmam 2 dakika ondan dolayi hersey yiyorum ama kontrollu bi kac kilo alinca hemen kesiyorum yemeyi

Boyun kaç ?
63,5 kilo çok fazla bir kilo değil
Ben 60 kiloyum 170 boyundayım 38 bedenim .öyle sıska ince çarpık bacak olmayıda istemem
Ama şu var kilonun dağılımı önemli .bazı kızlara bakıyorum ip ince ama göbekli .o hoş durmuyor.bence spor yaparak kilo ver sıkılaşırsın..
Düz kalçasız bir görüntü oluşmasın..

Kilolu bir insan olsam çevrem için değil kendim için isterdim zayıflamayı.. Bence yol yakınken gayret et. Hem yakın zamanda almışsın kiloları, iyice yerleşmeden o kiloları defet bence vücudundan..

Boyun kaç ?
Ben 60 kiloyum 170 boyundayım 38 bedenim .öyle sıska ince çarpık bacak olmayıda istemem
Ama şu var kilonun dağılımı önemli .bazı kızlara bakıyorum ip ince ama göbekli .o hoş durmuyor.bence spor yaparak kilo ver sıkılaşırsın..
1.65 boyum bakınca aman aman kilolu değilim ama eskisine göre baya kolum bacağım doldu 38-40 beden arası giymrye başladım

Başlığı okudum nişanlım,içeriğe geldim sevgilim,yorumları okumadım okusam yorumların sonunda kocam olabilirdi. Neyse kendiniz için zayiflayin hiç kimse için değil.
Sizin nişanlınız yada eşiniz sevgiliniz degil mi ☺️ Evlensekte sevgilim kocam falan derim

Boyun kaç ?
1.65 benimde bacaklarım baya kalınlaştı pantolon zor oluyor

Kilo kimine gore sorun olmayabilir ama bencede buyuk problem nisanlin hakli bak ben liseyi bitirdim 50-55 aradiydim sonra universite sinav stresi derken senin dedigin 60li kilolara ciktim sonra devam etti en son 73 oldum ve gercekten giydigim hicbirsey yakismadi boyum 163.5 yani 164 duz hesap sonra diyet ve her aksam bir saat yuruyus ara ara yanlis olsada ac kalarak 52 kiloya dustum suan cok mennunum giydigim uzerime oturuyor bide mal insanlarin kilolusun muhabbetini cekmiyorum bence yol yakinken kilo vermeye basla ben hareketli bi insanim suan yerimde durmam 2 dakika ondan dolayi hersey yiyorum ama kontrollu bi kac kilo alinca hemen kesiyorum yemeyi
52 kilo olsam çok mutlu olurdum inş zayıflayabilirim

Çok sık tartılmak doğru bir seçim değil ne yazık ki.
Bence hafta bir tartıl. Mesela Çarşamba günleri tartı günleri olsun.
Bir hafta bir kilo ya da daha fazlasını verdiğini gördüğünde daha mutlu olacaksın. Gün aşırı tartılmak moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ben gibi zor kilo verenler için.
Günde 10 kere tartılıyorum nerdeyse takıntı oldu haklısınız

Ben de eşimi uyarıyorum kilo aldığı zaman. Hem görüntü için hem sağlık için. Bence dış görünüş de önemli polyanna olmaya gerek yok. İnsan hasta olur yatağa bağlı kalır kilo alır, hamile olur kilo alır, gerçekten rahatsızlığı olur yemez ama kilo alır. Buna bir şey denilemez. Ama konu sahibi gayet sağlıklı bir insan çok yediği için kilo almış nişanlısı da uyarmış çocuk spor yapmayı da teklif etmiş daha ne yapsın. Parmağımıza bir halka yüzük takılınca kimse kimseye bir şey diyemeyecek mi aaa bak sevmiyor sevse her halinle kabul eder mi diyeceğiz? Nişanlın seni seviyor iyiliğini düşünüyor biraz yemekten kısacaksın biraz da uykudan fedakarlık edip sporunu yapacaksın. Bu kadar erken salarsan toparlaman zor olur.
Ben yüzük taktım rahatladım gibi oldu teşekkürler yorumunuz için

Bence nişanlınızın üslubunda kötü bir şey yok.Tam tersi destek olmayıp hakaretvari şeyler de diyebilirdi.
Öyle yapan,hatta bu yüzden ayrılan çok var,neden hemen yorumlarda"aman bundan olmaz" denmiş anlayamadım.
Kilo güzel bir şey değil,kimse bunu çekmek zorunda da değil,ben de şuan kilo vermeye calışıyorum.
Bak ne güzel sana beraber yapalım demiş,çok şanslısın bence.
Önce yediğine içtiğine dikkat etmek lazım,çünkü spor kas kütleni arttırmak ,olduğundan daha zayıf ve fit gözükmek için yapılır.
Ben geçen yıl yediklerime dikkat ederek,6'dan sonra bir şey yemeyerek,bol su,yeşil çay ve günde 1.5 saat yürüyüşle 14 kilo verdim 1.5 ayda.

Bence kötü bişey dememişki yani kırıcı gelmedi bana sözleri hatta birlikte yapalım diye destekte oluyor ne güzel.kilo iyi bişey değil kendin için zayıflamalısın zaten.bikaç gün onunla birlikte yap sonra alışırsın zaten hevesle yaparsın.diyetede başlarsan diyet + spor sonuca çabucak varırsın

Kendin için zayıfla öncelikle. Eşin olacak kişininde söz hakkı sıfır değil bence. Hastalık,hamilelik gibi durumlar dışında adam fit hatun istiyor olabilir gayet doğal hakkı. Sizi şişman görüp sevse sonra zayıfla dese haksız derdik ama adam şuanki durumda haklı gibi. Az yiyip spor yapacaksın bikaç aya epey toparlanırsın.
Erkekler etli butlu sever gibi şişman avuntularına sakın kanma,kim yağlı bi göbek sevebilir ki ?

Back
X