• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla konuştum ayrı eve çıkalım diye

2 sene önce koltuk takımı yatak odası ve yemek odasına 7500 tl para verdik 2 halı hediye geldi 2 halı aldık uyguna perdeyi kv yaptırdı beyaz eşyalar filan düğün müğün bu kadar ucuza kaçmışken bile oldukça maliyetliydi hersey..Aileden hiç yardım almadık..İkimizde çalışıyoruz,toplamda 4bin kadar kazanıyoruz ama ayağına göre yorgan uzatmak gerek.Düğünden gelen tüm altınları bozdurduk kiradayız borçlarımız bitti araba aldık sıra eve geldi..Herşey sırayla.. 10 bine yatak odası yaparsan işin çok zor... :ssz:

Kaynanan da nisanlonda gayet akli basinda iyi niyetliler sen iyi kotu bireylere razi ol bence o insanlara değer.

Biz çift maasimizla kir dugunuju hayal diye goruyorken senin yaptigin biraz abartı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani parası olan herkes yapar bunları ama bi taraftan nişanlına da hak verdim, dört dörtlük düğün yapmak çok masraflı ve benim kişisel fikrim oldukça gereksiz, sadece fotograf kısmı önemli olabilir diyebiliyorum
eşya konusunda da ne lüks ne döküntü mecburen orta karar bişey alcaksınız gibi duruyor, herkes evine neler ister ama olmayınca eşya için üzülmenin bi anlamı yok
kaynanda anlayışlıymış doğrusu, halinden anlamış, başkası olsa bu anlattıklarını hemen koz olarak kullanırdı
bence bu anlattıkların dert değil, insanlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyor ama ellerinden gelen bu kadar demekki

Haklısın vallahı tatlım melek gbi kaynanan var. Benimkı hayatımı zehr etyo inan ben eşyamı aldgm halde bna 2 liralık yüzuk 3 ince bılezk yaparms dügundn snra 1 tane daha takarms. Kocasyla plan yaptılar onlar ne EMREDERSE OYMUŞ ... Bence adamı üzme milyarlar sacıp mutlu olmamakta var. Al elındn geldgnce ama bütcenı sarsma ne içinde kalsn ne mutsuzluk olsun aranzda

Biz taş gibi yatak odasını 2binliraya aldık ama üretim yapan yerlerden mağazlardan almaya kalkarsan 4 5 bini gözden çıkarıcaksın çok güzelde bir köşe koltuk takımı aldık bellonadan 2300 tl zaten durumunuz yok ya evlenmek için acele etmeyin yada uygun birşeyler alın :34:

kayınvalidem ile beraber yaşayacağız demiştim bi önceki konumda bayramda gittim yaklaşık 10 gün..
ilk gün açtım hemen nişanlıma konuyu ben ilk yılımızı bu şekilde geçirmek istemiyorum kendi eşyalarımız olsun kendi evimiz olsun dedim kredi çekeriz borca gireriz önemli değil dedim.
hiç tepki vermedi kv geldi yanımıza anne böyle böyle dedim zaten durumumuz belli bize yatak odası bide koltuk yeter dedim zaten işe gitcez evde çok zaman geçirmeyiz dedim.
tamam kızım yatak odası alın ben size buzdolabımı bırakırım dükkanda eski bi dolap var siz yenisini alana kadar benim eşyalarımı kullanırsınız ben alt kata inerim odamı oturma odamı alıp dedi.
tamam kızım sen nasıl istersen bizim için farketmez dedi.
sonra biz nişanlımla eşya bakmaya çıktık şimdiden beğenelim taksite bağlayalım o askerdeyken ben en azından yatak odasını almış olurum bi parça eksilir diye.
baktık herşey o kadar pahalı ki inanılmaz.
beğendiğim şeyler kaldırabileceğimiz şekilde değil bi yatak odası alıyosun perdesi var halısı var yatagı bazası derken 10 bine patlıyo.
oturma odası için bakındık aynı şekilde bir de televizyon alcaz falan derken bi baktık 20-30 bin çıkıyo cebimizden.
sonra nişanlım beni daha uygun bi mobilyacıya götürdü ama inanın çok çok kötüydü beğenmedim hiç birini nişanlım bi yatak odası beğendi 3bin otel odasında ki yatakları andıran bi takım. alırız işte böyle bişey yeter bize zaten kim görecek ki dedi.
ben delirdim orda zaten alacağımız 2 takım ondada ucuza kaçıyosun aklım almıyo dedim.
nişanlım aynen söyle dedi ''sen hem karnım doysun hem pastam dursun istiyosun dedi hem kır düğünü hem eşya hem foroğrafçı hem balayı sen ne kadar vicdansız biri oldun tanıyamıyorum artık seni eskiden böyle aç gözlü değildin noldu sana''
sinirlendi çok fena. hiç bişey söylemedim.
bindik arabaya eve gittik kayınvalidem anladı hemen naptın kıza niye kavga ettiniz diye sordu nişanlımda ben yatcam beni uyandırmayın dedi gitti odasına.
bende çıktım balkona oturuyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi geldi noldu eşya için mi kavga ettiniz dedi bende evet dedim o ne anlar eşyadan sen niye üzüyosun kendini dedi resmen otel mobilyası bakıyo siz aşağa ineceksiniz diye biz daha ucuz şeyler almak zorundaymışız dedim sen bakma ona üzme kendini dedi aşağıda marketleri var indi aşağıya ben kaldım evde tek başıma ağlıyorum deli gibi sonra gittim uyandırdım bunu al biletmi gidiyorum ben ankaraya dedim kalktı hemen noldu tamam istediğini alcam ama sende beni anla falan dedi.
annem babam anca kendine yetiyo 1 senede kazandığım parayla anca istediğin düğünü yaparım inan bana düşündüğün kadar ucuz değil dedi.bencillik ediyosun herşeyi isteyerek dedi.
haklısın en iyisi biz sadece yatak odası alalım annenin eşyaları kalsın burda bir sene kalalım beraber dedim.
şimdiden karar vermemize gerek yok duruma göre hareket ederiz dedi.
annesi marketi 2 ay içinde kapatıyo daha çalışmayacak siz evlendiğinizde ben köye giderim dedi bende gerek yok rahatsız olmayın biz bi sene sonra kendimizi toparlarız dedim.
bi gün de annesi dedi ki siz benimle bir sene yaşayın rahata alışırsınız siz ayrı eve çıkmazsınız dedi nişanlımda bağırdı bi daha bu konuyu açma dedim sana keyfimizden durmuyoruz ben evde çıplak dolaşmak istiyorum belki dedi.bir seneyi geçmeyecek belki o kadar sürmez bile dedi.

ayrıca bide şu oldu düğünde takılanları bozdurup eşya alalım dedim kesinlikle olmaz dedi ya o parayı saklıycaz ev alacağımda kullancaz ya bankaya yatırırız yada araba falan alırız ki sattığımızda para etsin dedi bende bişi diyemedim..

yani son durum bu.

Canım çok fazla değil mi bu fiyatlar? Yani nasıl yerlere bakıyorsun bilmiyorum...
Bizim salon+ yemek odası verdiğimiz 10 bin küsür liraydı kalite olarak da iyiydi modüler mobilyada bilindik marka...tv hariç
Yatak odası 5 bin. o da aynı şekilde.
Oturma odasına 2 bin lira harcadık.
Beyaz eşya 7 bin civarıydı
Bütün evi 23-24 bine rahat rahat çıktık, ki bazı konularda müsriflik ettim ben biraz, özellikle halı-perde konusunda...
Bir odaya 20 bin çok yani...
Bir de olmazsa olmazların ne onları belirle alternatif oluştur, üç oradan beş buradan derken hesabını iyi yap, elinde bayağı para kalır..
Fazla açılmayın derim ben, nişanlın gerilebilir, bu gibi durumlarda tüm çiftler kriz yaşar, orta yolu bulmaya çalışın.
İnegöle falan gitme imkanın var mı? Ya da ankaraya? Mobilya açısından alternatif çok ve fiyatlar yüksek değil...

Son düzenleme:
Düğün 1 gün, eşyalar ömürlük. bence düğünü daha uygun bi fiyata çekmelisin. Önemli olan sevdiğinle evlenmek değil mi? Milyarlık eşyalarla dolu evleri olup 1 gram huzuru olmayan insanlar tanıyorum, şu dönemde daha fazla üzerine gitme bence. Olduğu kadar, ileride çalışır daha iyilerini yaparsınız. Hem senden kaç kuruş çıkıyor bu işler için? Yatak odası için surat yapmaya hakkın yok, yatak odası kıza aittir. Bencil olma.

Ne guzel ayri evde kalcaksin iste istediginiz bu degil mi . Yatak odasina nerden baktiysaniz cok pahali. Evin ici eksik olu versin sorun olmaz zamanla eksikleri tamamlarsiniz. Pahali almaya gerek yok.
Nisanlininda cok ustune gitme o da herseyin en iyisini yapmak ister elbette ama elden ne gelirse o. Bunun icin uzme mutlu olmaya bak.
Birde yazin bazi mobilyacilar ceyiz kampanyasi falan yapiyorya yatak odasi arti oturma grubunu cok uygun fiyata veriyorlar bi ona bakin isterseniz.
Ya da benim bi arkadasim ineternetten begenip marongoza yaptirdilar tabi bu mobilya uzerine olan bide onu arastirin belki daha uygun olur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sen nisanlina hak verdim acikcasi hayatimda ilk kez bir adama hak veriyorum :1: sinirlenip bu tarz konusmasi cok yanlis elbette ama seninde onu anlaman lagzim daha uygun mobilyalar secebilirsin her sey dort dortluk olucak diye bir kayde yokki onemli olan saglik huzur mutlukluk ki senin icin en guzeli ayri eve cikmak inan bana .. keske bende ayri eve ciksaydimda huzurum olsaydi yuvam dagilmasaydi yalvardim yakardim yeterki ayri eve cikalim mobilya filan istemiyorum dedim ama nafile ! nisanlin bence cok anlayisli

Nisanlinizin imkani bu kadarsa niye zorluyorsunuz ki? Hem sirf 10 bin tl yatakodasina harcarsaniz diger masraflar ne olacak? Ayrica imkanlari sinirli biri 10 bin tl bir yatakodasina vermemeli yani cidden abarti bir fiyat. Biraz gercekci olun.

Bence de siz pahalı mobilyacılara bakmışsınız.
Otel odalarında ki gibi demişsiniz ama ikea ya gidiyorum ben beğenmiyorum ürünlerini,ofis mobilyaları gibi geliyor ama insanlar alıyor .
Burda da görüyorum bazen ikea ürünlerini , orda hiç beğenmemiştim evde ne güzel durmuş diyorum.
Artık bir ürün alacağım zaman dümdüz ayrıntısız olmasına özen gösteriyorum,bıktım incini cinciğini temizlemekten .

Eşya için tartışmaya değmez. Eşya ikinci el olsun siz mutlu huzurlu olun ayrıca kapınız da ayrı olsun . Yemişim eşyanın şeklini. Sen nişanlını seviyor musun ondan haber ver gerisini çalışır yaparsınız zamanla.

kızlar aklımı başıma getirdiniz sanırım nişanlıma mesaj attım özür diledim konuştuk tatlıya bağladık.
ben yine elimden gelenin en iyisini yaparım sana üzülme dedi bende hiç üzülmüyorum sen beni hep böyle sev dedim :1: :nazar:

gerçekten attığınız linklerde harika takımlar buldum ben çok pahalı yerlere girmişim anlaşılan şimdi öyle bi aşka doldu ki içim çok huzursuzdum şimdi çok çok iyiyim teşekkür ederiiim hepinize :)

Arkadaşım ben de evlenirken eşyalarım en iyisinden olsun en kalitelileri olsun diye eşime dünya borç yaptırdım bi kısmını bileziklerin tamamıyla ödedik zaten bilezik takmayı sevmem altınların hepsini verdim feda olsun kocama ama borçların kalan kısmı bile beni boğuyo artık borç olduğu için doya doya gezemiyoruz doya doya alışveriş yapamıyoruz evliliğimizin en güzel yılı tasarruf yapmakla gecti cok sükür bişeyimiz eksik degil karnımız doyuyo ama eşim hep borc yüzünden stresli ve durgundu şimdiki aklım olsa şık ama uygun fiyatlı mobilyalar alırdım ilk yılımda tatillere gezmelere harcardım o paraları zaten yarın önür gün bebek oldugunda hiç biyere kıpırdayamıcaz hatta yeni taşındım ocagım yoktu yeni evde dügün zamanı fırının dolabın en iyisini günlerce araştıran ben en ucuz ocagı aldım sonuçta hepsi iş görüyo insanlar piknik tüpünde yemk yapıyo tabi bu söylediklerimden piknik tüpü al yer yatagında yat cıkmasın demek istedigim orta yollu bişeyler olsun huzurunuz olsun emin olun kocanızla huzurunuz yoksa saray yataklarının kıymeti yok ama siz mutluysanız kocanız sizden razıysa yer yatagı bile saray gibi gelir

yemek odası takımımı o kadr aradım ki en sonunda bi tane begendim cok şık bi magazaydı dünyanın parasını verip aldık eve bi geldi camları kırık vidaları eksik mıbilyayı kurdular kapakları dengesiz sanki 300tlye almışsın ustanın alasını getirdi eşim yine de düZelmedi kapaklar hala yamukluk var hatta masanın içinden cıkan uzatma aparatı var ya onun bile rengi farklı cıktı günlerce agladım eşim gitti mobilyacıyla kavgalar etti ama nafile adamlar yüzsüz zaten yani bu da bi ihtimal pahalı bişey alırsın sonra günlerce aglarsın benim gibi :)) ya da orta yollu bişey de içine sindikten sonra sana dünyanın en güzel eviymiş gibi de gelebilir:)

Yanlış anlamayın ama bir yatak odası için on bin çok fazla değil mi? Maddi durumunuzu göz önüne alarak söylüyorum. Bilindik mobilya mağazalarında bile kaliteli ve daha uygun fiyatlı ürünler var.

Ben maddi açıdan karşılayabilecek olmama rağmen perde vs için çok paralar harcamadım. Kiracı olduğumu ve ev değiştirebileceğimi de göz önünde bulundurarak pazardan aldım. Gayet güzeller, öyle ki şu marka mı diye soruyor insanlar. Demek istediğim ararsanız bütçenize uygun güzel alternatifler bulabilirsiniz. Herkes herşeyin en iyisini ister elbet ama olmak zorunda değil...

kızlar aklımı başıma getirdiniz sanırım nişanlıma mesaj attım özür diledim konuştuk tatlıya bağladık.
ben yine elimden gelenin en iyisini yaparım sana üzülme dedi bende hiç üzülmüyorum sen beni hep böyle sev dedim :1: :nazar:

gerçekten attığınız linklerde harika takımlar buldum ben çok pahalı yerlere girmişim anlaşılan şimdi öyle bi aşka doldu ki içim çok huzursuzdum şimdi çok çok iyiyim teşekkür ederiiim hepinize :)

Çok sevindim senin adına . Yok yere birbirinizi kırmayın , değmeyecek konular yüzünden tartışarak , sevginizi , saygınızı zedeleyebilecek noktalara getirmeyin . En güzel telaşlarıniz bunlar , tadını çıkarın . Hersey istediğiniz gibi olsun insallah . Simdiden mutluluklar .

kaynanayla sakın oturma, eşyanı güzel al, düğüne gereksiz harcama yapma 3 saat millet oynuyo geçiyo gidiyo boşver, altınlarını da sakın ola eşine veya ailesine verme ya bankaya at ya kendin sakla. altınlar ikimizin muhabbeti de yapma tavsiyem seninmiş gibi davran

Back
X