- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Hanımlar nişanlımla nikah yaptırmayı düşünüyoruz ama şuan bile ellerimde ki bir durumdan dolayı ayda iki kere hastaneye gidip sürekli ilaç yazılıyor nisanlima sigortan yok aşkım nikah kıyıldığı zaman çok fazla ücret ödenir sigartani yaptırıp öyle nikah kıydıysak dedim nişanlım ise nikâhımız ne zaman kiyilirsa bir gun sonra hemen sigortami yaptırmaya gidecem dedi yaptırmaz diye düşünüyorum çünkü babası mal varlığını üstüne devrettiği zaman o zaman zaten sigortası yapılacak diye babası üstüne devredene kadar sigorta yapturmicam dedi ve nisanlimgil 3 erkek kardeş yani mal varlığını kesin nisanlima devredecek diye birşey de yok eğer olursa diğer kardeşleri hemen babasını caydırır diye düşünüyorum ben nasıl ikna edebilirim de biran önce sigortasını baslattirmaliyim
Nikahı kiydırmayı ikimizde istiyiruzNeden istiyor bu kadar nikah kıydırmak o kısmı anlamadım...
Çünkü sürekli aksatacak gibi oluyorlar düğün tarihiniNeden düğüne kadar beklemiyorsunuz nikah için?
Peki neden? Daha nişanlısınız. Acele etmenizdeki sebebi söyleyebilir misiniz özel değilse?Nikahı kiydırmayı ikimizde istiyiruz
Çünkü sürekli aksatacak gibi oluyorlar düğün tarihini
Nişanlım esnaf ve ben çalışmıyorum izin vermiyor rest çekmeye çalıştım sözünden birara çıkıp öğretmenlik icin başvuru yapmaya gidecektim hemen babasını devreye sokuyor birşey olacağı zaman babasının arkasına sığınıyor babama söyledim sendeki babamızı arar buna karşıyız diye demişti o yuzden ben çalışmıyorum nisnalimda esnafSiz çalışmıyo musunuz ?
Genel sağlık sigortası yaptıracaksınız bu durumda.
Nişanlınız ne iş yapıyo
Evet canım 22 ocak 2017 pazar günü için salonu temmuz ayında tuttuk yani biz burayı turalı 2 ay oldu ama hala uzaktaki akrabası icin onlar ne zaman gelirse düğün o zaman olur diye ertelemeye çalışma çabaları oluyor kaporasi yanarsa yansın diyorlar bizde o yuzden ertelemesinler diye salonu tuttuk ama şimdi yine ihtimale bıraktıkları icin bizde hemen nikahı kiydiralim ki düğünü ertelemeye çalışmasınlar diyeHani salonu tutmuştunuz 22 Ocak için?
Evet canım 22 ocak 2017 pazar günü için salonu temmuz ayında tuttuk yani biz burayı turalı 2 ay oldu ama hala uzaktaki akrabası icin onlar ne zaman gelirse düğün o zaman olur diye ertelemeye çalışma çabaları oluyor kaporasi yanarsa yansın diyorlar bizde o yuzden ertelemesinler diye salonu tuttuk ama şimdi yine ihtimale bıraktıkları icin bizde hemen nikahı kiydiralim ki düğünü ertelemeye çalışmasınlar diye
Evet böyle düşündükOcak ayındaki düğüne kadar beklemeyip ,illa macera arıyoruz diyorsanız .... hata yapıyorsun bergutay .
Madem kaçmadık , o zaman nikah kıyalım mı bulduğunuz son çıkış ?
Gereksiz .
Şunu hiç anlamadım.Nişanlım esnaf ve ben çalışmıyorum izin vermiyor rest çekmeye çalıştım sözünden birara çıkıp öğretmenlik icin başvuru yapmaya gidecektim hemen babasını devreye sokuyor birşey olacağı zaman babasının arkasına sığınıyor babama söyledim sendeki babamızı arar buna karşıyız diye demişti o yuzden ben çalışmıyorum nisnalimda esnaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?