- 13 Nisan 2007
- 33.829
- 103.228
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Aynen sakin yapmaYani suan dugundüğüne kadar nikah yapmamak daha mantıklı değil mi
Ama sigortasının olmamasi evlenince bende yararlanamıyorum YÜCE RABBİM korusun hastalık ta felan ilaclilaçlar çok pahalı oluyor sigorta karşılamayınca o yuzden ben sigortalı olsun istiyorum kötü bir amacım zaten yok ki
Yazdıklarımızı okumuyorsun galiba???Ama sigortasının olmamasi evlenince bende yararlanamıyorum YÜCE RABBİM korusun hastalık ta felan ilaclilaçlar çok pahalı oluyor sigorta karşılamayınca o yuzden ben sigortalı olsun istiyorum kötü bir amacım zaten yok ki
bütün bunların nikahla ne alakası oldugunu henuz anlayamadımHanımlar nişanlımla nikah yaptırmayı düşünüyoruz ama şuan bile ellerimde ki bir durumdan dolayı ayda iki kere hastaneye gidip sürekli ilaç yazılıyor nisanlima sigortan yok aşkım nikah kıyıldığı zaman çok fazla ücret ödenir sigartani yaptırıp öyle nikah kıydıysak dedim nişanlım ise nikâhımız ne zaman kiyilirsa bir gun sonra hemen sigortami yaptırmaya gidecem dedi yaptırmaz diye düşünüyorum çünkü babası mal varlığını üstüne devrettiği zaman o zaman zaten sigortası yapılacak diye babası üstüne devredene kadar sigorta yapturmicam dedi ve nisanlimgil 3 erkek kardeş yani mal varlığını kesin nisanlima devredecek diye birşey de yok eğer olursa diğer kardeşleri hemen babasını caydırır diye düşünüyorum ben nasıl ikna edebilirim de biran önce sigortasını baslattirmaliyim
Can'ım o çok önemli ilaçlarınızda almaz bizim arkadaşın kocasının 2 trilyonluk malı var sigortasını ödemiyor kadın doğuma kadar hastaneye gitmedi doğumda zor gittilerHanımlar nişanlımla nikah yaptırmayı düşünüyoruz ama şuan bile ellerimde ki bir durumdan dolayı ayda iki kere hastaneye gidip sürekli ilaç yazılıyor nisanlima sigortan yok aşkım nikah kıyıldığı zaman çok fazla ücret ödenir sigartani yaptırıp öyle nikah kıydıysak dedim nişanlım ise nikâhımız ne zaman kiyilirsa bir gun sonra hemen sigortami yaptırmaya gidecem dedi yaptırmaz diye düşünüyorum çünkü babası mal varlığını üstüne devrettiği zaman o zaman zaten sigortası yapılacak diye babası üstüne devredene kadar sigorta yapturmicam dedi ve nisanlimgil 3 erkek kardeş yani mal varlığını kesin nisanlima devredecek diye birşey de yok eğer olursa diğer kardeşleri hemen babasını caydırır diye düşünüyorum ben nasıl ikna edebilirim de biran önce sigortasını baslattirmaliyim
Sana ssk yapsın onu ödesin şimdi Bağ-Kur'a ad varNişanlım esnaf ve ben çalışmıyorum izin vermiyor rest çekmeye çalıştım sözünden birara çıkıp öğretmenlik icin başvuru yapmaya gidecektim hemen babasını devreye sokuyor birşey olacağı zaman babasının arkasına sığınıyor babama söyledim sendeki babamızı arar buna karşıyız diye demişti o yuzden ben çalışmıyorum nisnalimda esnaf
Bir de kızın ailesi niye sesini çıkarmıyor ki?
Biri benim babama kızın çalışmayacak dese babamla annem "hösssst sen kimsin?" der.
Gerçekten nişanlı kişi de ailesi de çok üzecekler,ne kadar belli aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?