Nişanlımla nikah kıydırmayı düşünüyoruz ama bağkur ve sigortası yok

Evlilik mi bu cocuk bakiciligi mi?

Mal varligi nisanliya gecerse sigortasizsa itiraz hakki dogar ama sigortali olursa calistim babamdan satin aldim olur.Her ikiside bana gore mal kacirmak ama olsun.

Sizi sigortali yapsin neden esten faydalaniyorsunuz kendinizden faydalanin.

ben de bu kısma takıldım. konu sahibi senin çalışıp çalışmamandan kayınpedere ne? onu ne ilgilendirir? o mu karar verecek senin iş hayatına? nişanlına rest çekebiliyorsan kayınpederine de çek. herkes yerini bilsin.

Evet canım evimizi tuttuk hatta konu da açmıştım çok şükür evimizi de tuttuk diye ve evin fotoğraflarını da paylaşmıştım.
Ocagim fırınım blender pike çaydanlık tencere baharatlık çk takımı çay bardağı su bardagi borcam küçük ev aletlerini olabildiğince almaya çalıştım ve suan büyük ev aletleri kaldı yalova zaten bu akşam yeni bir konu acayim diyorum baska eşyalarda vardı onları da belirleyip nelerim eksik olduğunu kadınlar kulübündeki bilgili ablalar kardeşler söylesinler almaya devam edeyim diye ve suan bir sorun ve yine bir kararsizlikla karşı karşıya kaldığım için böyle bir konu açtım.
Diğer büyük ev eşyalarını ekimden sonra alacağız inşallah çünkü 22 ekim cumartesi de büyük nişanım olacak saat 14:00 da bunun içind e bulunduğum ilçedeki kına nisan nişan sünnet düğünü bu tür şeylerin yapıldığı güzel bir park var kir düğünü gibi olan çok cok hoş bir yer orayı tuttuk ve 22 ocak pazar günü de hayırlısıyla inşaallah düğünümüz olacak düğün için kapalı büyük bir salon tuttuk nisana göre düğün daha kalabalık olur diye böyle yani.
Hayır nikahtan sonra ben hala babamın evinde oda kendi ailesiyle dugu ne kadar yaşamaya devam edecek.
Mal varlığını nisanlima verecek diye biliyorum çünkü büyük oğlu polis ikinci oglu nişanlım ve üçüncü oğlu da yeni liseyi bitirdi polis olan zaten kendini kurtarmış ona vermeye gerek yok diye düşündüm küçük kardeşi ise o kadar mal varlığını küçük çocuğa emanet edecektir diye düşünmüyorum ve nisanlima gelince altlarındaki araba nişanlım kayınpederin yanında destek olarak araba alındı ve babası yılbaşında yani ocak ayında emekli olacak diyordu böyle yani

Bir de kızın ailesi niye sesini çıkarmıyor ki?
Biri benim babama kızın çalışmayacak dese babamla annem "hösssst sen kimsin?" der.
Gerçekten nişanlı kişi de ailesi de çok üzecekler,ne kadar belli aslında.

Yani suan dugundüğüne kadar nikah yapmamak daha mantıklı değil mi

Arkadaşım,bunları hesaplamak yerine kendi geleceğine yatırım neden yapmıyorsun?
Ailen kızmıyor mu,bize ne sizin malınızdan,paranızdan diye?

Ailenin parasi mal varlığı ne yapacakları evli olsan dahi seni ilgilendirmesin. Eger ilgilendirirse ömür boyu kurtaramazsin kendini mal kavgasindan.. hic duymamazliga vur.

Sağol canım teşekkür ederim babasının pirimi dolduğu icin yatırmıyormuş o yuzden onun yoktu kaza yapmıştık hepimiz hastaneye kaldırıldık onların yoktu sadece benim vardı hepsinin olmadığını o sirada öğrenmiştim zaten babası emekli olduktan sonra mal varlığı ustu en devredince nişanlımin sigortasını o zaman yapacaklarmış demişlerdi ama öyle olur mu emin değilim dogrusu

Babasının primi ile ne alaka?
Sigorta kişiye özel olur.
Şu bitmeyen malvarlığı muhabbeti de çok çirkin.
İyi sabrediyorsun.

Babasının primi ile ne alaka?
Sigorta kişiye özel olur.
Şu bitmeyen malvarlığı muhabbeti de çok çirkin.
İyi sabrediyorsun.

Mal varlığı nedir acaba
Hic hoş degil gercekten..
Allah huzur mutluluk versin.. hayırlı es olabilmeyi, hayırlı esle karsilasmayi nasip etsin..

Böyle böyle yakın kendinizi....

Şimdi çalışmıyorsun, çalışmana nişanlın olacak adam izin vermediği gibi bir de çocuk gibi babama söylerim diyor...Babasının yanında çalışan kendi işi olmayan bir adam üstelik nişanlın, babasının mal varlığını çocuklarından birisine devretmesi ileride başınızı belaya sokar, bu düpedüz mal kaçırmaktır ve diğer kardeşler haklarını söke söke alırlar....

Nişanlının düğünü ertelemesi hakkında bile endişelerin var ve garantiye almak için erkenden nikah kıymak istiyorsun ...Kafanda hala soru işaretleri olan adamla....

Sana nikahtan sonra sigorta yapacağım diyor, buna bile inanmıyorsun ama erkenden evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi.....

Kız kardeşim olsaydın seni evi kitler bu adamla evlendirmezdim. Aklını başına topla, güvenmediğin bir adamla, üstelik senin çalışmana izin vermeyip seni, senin kişiliğini, senin tercihlerini yok sayan bu adamla evlenmek için ne bu acele...Hayat boyu ezilmek için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…