- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Evlilik mi bu cocuk bakiciligi mi?Nişanlım esnaf ve ben çalışmıyorum izin vermiyor rest çekmeye çalıştım sözünden birara çıkıp öğretmenlik icin başvuru yapmaya gidecektim hemen babasını devreye sokuyor birşey olacağı zaman babasının arkasına sığınıyor babama söyledim sendeki babamızı arar buna karşıyız diye demişti o yuzden ben çalışmıyorum nisnalimda esnaf
Şunu hiç anlamadım.
Adam zaten çalışıyor,nasıl sigortası olmaz?
Esnaflar da sigortalı olmak zorunda.
Senin çalışmana neden izin vermiyor,kayınpedere şikayet etmek de neyin nesi?
Böyle garip bir adamla evlenmek için biraz daha düşünsen senin yararına olur.
Evet canım evimizi tuttuk hatta konu da açmıştım çok şükür evimizi de tuttuk diye ve evin fotoğraflarını da paylaşmıştım.Evi tutmuştunuz değil mi?
Döşemeye başladınız mı?
Eşyaları hangi parayla alacaksınız?
Babası neden tüm mal varlığını sizin nişanlınıza veriyor?
Nikahtan sonra tuttuğunuz evde beraber mi yaşayacaksınız?
Bir de kızın ailesi niye sesini çıkarmıyor ki?ben de bu kısma takıldım. konu sahibi senin çalışıp çalışmamandan kayınpedere ne? onu ne ilgilendirir? o mu karar verecek senin iş hayatına? nişanlına rest çekebiliyorsan kayınpederine de çek. herkes yerini bilsin.
Yani suan dugundüğüne kadar nikah yapmamak daha mantıklı değil miNikah olunca ne degisecek ki ayni eve de cikmayacaksiniz.
Akilli ol nikah yapma simdiden. Bir sorun olursa cekip gitmen kolay olur. Bir de mahkemeyle mi ugrasacaksin?
Nisanlini garantilemek icin ugrasiyorsan da terk edecek olan nikahtan sonra da gider. Erkekler hic usenmez mahkemeye falan.
Eger diyorsan ikimiz de terk etmeyiz, olumune bagliyiz, e o zaman nikaha ne gerek var? Gonul baginiz yeter dugune kadar.
Arkadaşım,bunları hesaplamak yerine kendi geleceğine yatırım neden yapmıyorsun?Evet canım evimizi tuttuk hatta konu da açmıştım çok şükür evimizi de tuttuk diye ve evin fotoğraflarını da paylaşmıştım.
Ocagim fırınım blender pike çaydanlık tencere baharatlık çk takımı çay bardağı su bardagi borcam küçük ev aletlerini olabildiğince almaya çalıştım ve suan büyük ev aletleri kaldı yalova zaten bu akşam yeni bir konu acayim diyorum baska eşyalarda vardı onları da belirleyip nelerim eksik olduğunu kadınlar kulübündeki bilgili ablalar kardeşler söylesinler almaya devam edeyim diye ve suan bir sorun ve yine bir kararsizlikla karşı karşıya kaldığım için böyle bir konu açtım.
Diğer büyük ev eşyalarını ekimden sonra alacağız inşallah çünkü 22 ekim cumartesi de büyük nişanım olacak saat 14:00 da bunun içind e bulunduğum ilçedeki kına nisan nişan sünnet düğünü bu tür şeylerin yapıldığı güzel bir park var kir düğünü gibi olan çok cok hoş bir yer orayı tuttuk ve 22 ocak pazar günü de hayırlısıyla inşaallah düğünümüz olacak düğün için kapalı büyük bir salon tuttuk nisana göre düğün daha kalabalık olur diye böyle yani.
Hayır nikahtan sonra ben hala babamın evinde oda kendi ailesiyle dugu ne kadar yaşamaya devam edecek.
Mal varlığını nisanlima verecek diye biliyorum çünkü büyük oğlu polis ikinci oglu nişanlım ve üçüncü oğlu da yeni liseyi bitirdi polis olan zaten kendini kurtarmış ona vermeye gerek yok diye düşündüm küçük kardeşi ise o kadar mal varlığını küçük çocuğa emanet edecektir diye düşünmüyorum ve nisanlima gelince altlarındaki araba nişanlım kayınpederin yanında destek olarak araba alındı ve babası yılbaşında yani ocak ayında emekli olacak diyordu böyle yani
Evet canım evimizi tuttuk hatta konu da açmıştım çok şükür evimizi de tuttuk diye ve evin fotoğraflarını da paylaşmıştım.
Ocagim fırınım blender pike çaydanlık tencere baharatlık çk takımı çay bardağı su bardagi borcam küçük ev aletlerini olabildiğince almaya çalıştım ve suan büyük ev aletleri kaldı yalova zaten bu akşam yeni bir konu acayim diyorum baska eşyalarda vardı onları da belirleyip nelerim eksik olduğunu kadınlar kulübündeki bilgili ablalar kardeşler söylesinler almaya devam edeyim diye ve suan bir sorun ve yine bir kararsizlikla karşı karşıya kaldığım için böyle bir konu açtım.
Diğer büyük ev eşyalarını ekimden sonra alacağız inşallah çünkü 22 ekim cumartesi de büyük nişanım olacak saat 14:00 da bunun içind e bulunduğum ilçedeki kına nisan nişan sünnet düğünü bu tür şeylerin yapıldığı güzel bir park var kir düğünü gibi olan çok cok hoş bir yer orayı tuttuk ve 22 ocak pazar günü de hayırlısıyla inşaallah düğünümüz olacak düğün için kapalı büyük bir salon tuttuk nisana göre düğün daha kalabalık olur diye böyle yani.
Hayır nikahtan sonra ben hala babamın evinde oda kendi ailesiyle dugu ne kadar yaşamaya devam edecek.
Mal varlığını nisanlima verecek diye biliyorum çünkü büyük oğlu polis ikinci oglu nişanlım ve üçüncü oğlu da yeni liseyi bitirdi polis olan zaten kendini kurtarmış ona vermeye gerek yok diye düşündüm küçük kardeşi ise o kadar mal varlığını küçük çocuğa emanet edecektir diye düşünmüyorum ve nisanlima gelince altlarındaki araba nişanlım kayınpederin yanında destek olarak araba alındı ve babası yılbaşında yani ocak ayında emekli olacak diyordu böyle yani
Sağol canım teşekkür ederim babasının pirimi dolduğu icin yatırmıyormuş o yuzden onun yoktu kaza yapmıştık hepimiz hastaneye kaldırıldık onların yoktu sadece benim vardı hepsinin olmadığını o sirada öğrenmiştim zaten babası emekli olduktan sonra mal varlığı ustu en devredince nişanlımin sigortasını o zaman yapacaklarmış demişlerdi ama öyle olur mu emin değilim dogrusuŞunu hiç anlamadım.
Adam zaten çalışıyor,nasıl sigortası olmaz?
Esnaflar da sigortalı olmak zorunda.
Senin çalışmana neden izin vermiyor,kayınpedere şikayet etmek de neyin nesi?
Böyle garip bir adamla evlenmek için biraz daha düşünsen senin yararına olur.
Babasının primi ile ne alaka?Sağol canım teşekkür ederim babasının pirimi dolduğu icin yatırmıyormuş o yuzden onun yoktu kaza yapmıştık hepimiz hastaneye kaldırıldık onların yoktu sadece benim vardı hepsinin olmadığını o sirada öğrenmiştim zaten babası emekli olduktan sonra mal varlığı ustu en devredince nişanlımin sigortasını o zaman yapacaklarmış demişlerdi ama öyle olur mu emin değilim dogrusu
Babasının primi ile ne alaka?
Sigorta kişiye özel olur.
Şu bitmeyen malvarlığı muhabbeti de çok çirkin.
İyi sabrediyorsun.
bir sonraki gün ssk girişi olsa dahil 90 gün dolmadan yararlanamazsınız
ayrıca 25 yaş üstü ise birde gss borcu çıkar o zaman hepten cayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?