Annesi parayı daha önce borçlara vermiş olabilir mi?
Nişanlınız içinden 2000 isteyince de fırsat bu fırsat böyle bir kılıf uydurmuş olabilir gibi geldi bana.
bence kadın sizin yakın zamanda evlenemeyeceğinizi düşünüyor o yüzden bu kadar rahat
ayrıca bu kadın fazla otoriter ne demek çocuğun kendi parasını sormadan harcamak
ben çok büyük sorun yapardım
bizim ailede çocukların parasına dokunulmaz annem ve babam ben çocukken her ay bankaya bir miktar yatırmış benim adıma bir süre sonra da evdeki hesap çarşıya uymamış ve o miktarın üstüne konmamış yıllar sonra babam o parayı çekip bana verdi bir kuruşuna bile dokunmadım ki benim kazancım bile değil olması gereken budur diye düşünüyorum
nişanlınız o paranın kendi parası olduğunu belirtip düğün zamanı yerine konması gerektiğini üstüne basa basa söylemeli
Neden kendi hesabınıza yatırmadınız ki?
evet ciddi anlamda otoriter...
söylemiş zaten nişanlım o bizim evimiz için biriktirdiğimiz para 2000tlyi de ben düşünüyorum gibilerinden... merak etme koyarım paranı yerine, sen şimdi madem gözden çıkarttın elin adamı için ihtiyacın hiç yok demek ki gibi bir moda girmiş.
Arabanın parası komple gitti mi ?
2 milyar abiye borç verdiniz geri kalanı kayinvalide alacaklilara mi verdi ?
Ayıp etmiş.
bu ders olmuştur
bir daha kendi hesap açsın oraya koysun
koskoca adam parasını isterse çöpe atar
annesinin yaptığına bak
araba satış döneminde nişanlım mesaide idi babası halletmişti, nişanlım kendi hesabına gönderecekler diye beklerken annesine göndermiş babası. o da ailem zaten lafı geçmesin şimdi para için güvenmiyormuşum gibi olmasın demişti bana.
madem oglunun parasina konacak bir anne degil, ozaman neden sorun yapiyosunuz? anne babalar evlatlarina (gucleri yetiyosa) yardimci olmak zorundadir bence. bugun abisine, yarin oburgun size. olurda sizin yarin oburgun paraya ihtiyaciniz olursada nisanliniz yine konusur annesiyle, ihtiyaci olani alir.
henuz evli degilsiniz, sizi ilgilendirmez o ailede kimin hangi parayi nasil harcadigi.
Bu ders olsun o zaman, para mevzuları ortalık karıştırmaya birebir, o yüzden hiç arada derede bırakmamak lazım. Kendi hesabınızda değerlendirin. Hatta borç verirken bile ödeme planını konuşmak lazım da, zor durumda olan kişiye de öyle denmez tabi, ama ihtiyaç halinde geri alamayacağınızı hesaba katacaksınız mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?