nisanlimla sorunlar

Bende benzer sorunlarla nisanlimdan ayrıldım gercekten o karari vermek zor cok iyi anliyorum seni. Düğüne 1 ay kala salonlar tutulup düğün alisverisine baslamisken seninkine benzer sorunlar yaşadık ailem karari bana birakmisti her sekilde yanimda olduklarini soylediler ama mantigim bi türlü aileme yapilan saygisizliklari ve bana soz hakki taninmamasini kabul edemedi nisani attim cok diller döktü hersey senin istedigin gibi olucak seni birdaha uzmucem vs vs. Dayanamadim barıştım ama düğünü ertelemek sartiyla kendimize biraz zaman taniyalim dedim ama baktim ki zaman hicbirseye care olmuyor huylu huyundan vazgecmiyor değişen hicbirsey olmadi ailesi ayni vurdumduymaz kendisi ayni agresif insan... bitmesi en mantiklisiydi duygularimi kenara biraktim ve bitirdim nerdeyse 1 sene olucak cok üzüldüm yiprandim ama inan gecti bana ve aileme yapilan haksizliklari düşündüm hep. Simdi nasilsin dersen cok iyiyim Allah a şükürler olsun iyi ki evlenmemisim diyorum. Mutsuz bir evliligin ve mutsuz cocuklarin olsun istemiyosan yolun basinda vazgecmelisin. Yada düğünü ertelemeye calis. Ama suan su durumda evlilik hayatinin hatasi olabilir... Allah yardimcin olsun.
seni tebrik ederim, canin yansa da dogru kararlar almissin Allah in izniyle.. ve Rabbim korumus seni.. ayrilik tabiki zor ama ben de zamaninda nisan atmadigima pismanim, sonuc: 1yil sonra bosanma..

Canim konunu başından sonuna kadar okudum. Sen simdi buraya olumsuzluklari yazdin ama beynin sana surekli ama soyle de mutlu etti aslinda o kadar da kotu birisi degil gibi seyler soyluyordur surekli. Sizin aranizdaki sorun birlikte hareket etmemek. Nisanlin aradaki egitim farkini kendinde eksiklik gordugu icin sen bunu sorun etmesen bile o hep bir ustunluk mucadelesinde olmus anlasilan. Madem simdiye kadar o sana al yuzugunu git dedi bu seferde sen ona soyle. Bakalim o senin onu sevdigin kadar seni seviyor mu? Bakalim o senin onun ic8n yaptigin fedakarliklari yapabilecek mi? Bir mesajinda normal nisanlilik nasil olur diye sormuşun. Normalde sizin salona birlikte gidip bakmaniz ve ondan sonra da ailelerin onayini almaniz gerekirdi. Ben 4 aylik evliyim ve emin ol evlilik nisanliliktan cok farkli. Sen şu an kararini belirlemişin aslinda ama bu kararin hayatinda olusturacagi bosluktan korkuyorsun. Ama korkma derim cunku bu karari vermezsen ileride cok daha buyuk sorunlar sinyal veriyor. Goz gore gore lades olmuş olursun devam edersen.

Canim konunu başından sonuna kadar okudum. Sen simdi buraya olumsuzluklari yazdin ama beynin sana surekli ama soyle de mutlu etti aslinda o kadar da kotu birisi degil gibi seyler soyluyordur surekli. Sizin aranizdaki sorun birlikte hareket etmemek. Nisanlin aradaki egitim farkini kendinde eksiklik gordugu icin sen bunu sorun etmesen bile o hep bir ustunluk mucadelesinde olmus anlasilan. Madem simdiye kadar o sana al yuzugunu git dedi bu seferde sen ona soyle. Bakalim o senin onu sevdigin kadar seni seviyor mu? Bakalim o senin onun ic8n yaptigin fedakarliklari yapabilecek mi? Bir mesajinda normal nisanlilik nasil olur diye sormuşun. Normalde sizin salona birlikte gidip bakmaniz ve ondan sonra da ailelerin onayini almaniz gerekirdi. Ben 4 aylik evliyim ve emin ol evlilik nisanliliktan cok farkli. Sen şu an kararini belirlemişin aslinda ama bu kararin hayatinda olusturacagi bosluktan korkuyorsun. Ama korkma derim cunku bu karari vermezsen ileride cok daha buyuk sorunlar sinyal veriyor. Goz gore gore lades olmuş olursun devam edersen.

Evet canım o boşluk. Beni korkutan inşallah atlstirim bir de ben ona hiç bir zaman aradaki farkı his ettirmeyi ki kendim arada kaldım hep hasta oldum ama yine de degidmedi sonuç ki evlendek bundan farklı olmayacak yazık değil mi o kadar masrafa girecek onun için de zor olur evli iken boşanmak şimdi en azından böyle bitsib

Canim düğün salonuna sadece ikimiz gittik baktık sonra geldiğimiz de o akrabamla gidip tutacsgm baba dedi bende dedim ki baba sende gidip baksan dedim. Dışarıya ciktigimizda bana hasta misin sen seni bir yere kapstlsinlar kız tarafının ne işi var dedi

Şimdiden anneni babanı yok yere bu kadar eziyor, saygı yok korku yok.
Sen seviyorsun da bu herif seviyor diyemeyeceğim.

Bununla evlenirsen çok pişman olursun arkadaşım benden söylemesi.

Nisanlanmadan önce çok iyiydik melek gibiydi gözüm kapalı guvendim ona. Son zamanlarda iyice anneme gitmiyrsun gelmiyorsun diye kavgalar başladı aramızda sinsi sin den tutun bir sürü laf duydum halbuki annesi ole seve seve yasayacaktim aynı evde benim agzimdan annen sevmiyorum diye bir şey çıkmadı sevdim de saygida küsür etmedim neyi eksik ettim bilmiyorum ki

Aklını eksik bırakıyorsun canım.

En melek kv ile bile aynı evde yaşanan evlilikten nasıl bir hayır bekliyorsun anlamadım.

Ya bir de okuyorsun sen Allah aşkına.
Azıcık aklınızı başınıza toplayın yahu!

Koca diye ömür mü verilir?

Ama sen çok seviyorsun dimi hiç birimiz sevmedik sanki.

Önce kendini sev kendini.
Ancak o zaman değerli olursun.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
Nişanlınızın ne size, ne ailenize saygısı yok ! Kendini ne zannediyor ya çok sinirlendim. Sizi geçtim hadi, annenize sesini yükkseltmeye ve bu şekilde konuşmaya ne hakkı var ! Ve siz nasıl anneniz ile nasıl böyle konuşmasına izin veriyorsunuz ? Sanırım siz biraz fazla yüzlemişsiniz de bu hale getirmişsiniz. Benim annme böyle konuşacak varya ne yapmazdım ben o adamı ! Bu adam evlendikten sonra en ufak sorununuzu annenizden bileceğini söylemiş ve emin ol annenizi eve de sokmaz, sizi de göndermez. Bence hayatınızı karartmayın. Bende nişan attım sandığınız kadar korkulacak bir süreç değil. Evlendikten sonra hayatınızın her günü üzüleceğinize, ayrılıp kısa bir süresi üzülün bence çok daha iyi. Tabi karar sizin.

Tek emanetleri kaldı aklım tamamen bitirdi. Belki başkası olduğunda çok daha iyi anlasacsk belki karakter olarak uyusamadik ki bu olaylarda olunca bitme noktası oldu. O bitmesini istemiyor ama ben bu olaylardan sonra güven duyamam huzur gitti bir kez. Umarım ki çok mutlu olur kötü olsun istemem dedim ya ben yalvarrarark kendim bu duruma getirdin ill ayrılmak istediğinde yalvarmayip tamam diyebilseydim şimdi bunlar olmayacaktı Üzgünüm zor ama ilerisi karanlık

Tek emanetleri kaldı aklım tamamen bitirdi. Belki başkası olduğunda çok daha iyi anlasacsk belki karakter olarak uyusamadik ki bu olaylarda olunca bitme noktası oldu. O bitmesini istemiyor ama ben bu olaylardan sonra güven duyamam huzur gitti bir kez. Umarım ki çok mutlu olur kötü olsun istemem dedim ya ben yalvarrarark kendim bu duruma getirdin ill ayrılmak istediğinde yalvarmayip tamam diyebilseydim şimdi bunlar olmayacaktı Üzgünüm zor ama ilerisi karanlık
hayırlı olsun canım

canim benim kimsenin konusuna bu kadar yorum atmadim. sen cok iyi niyetli bi insana benziyosun belki biraz kendime benzettim. sen sevmeyi biliyosun. hak eden birini bundan daha cok sevip ustelik sevilebilirsin hak ediyosun bunu lutfen degerini bil.

canim benim kimsenin konusuna bu kadar yorum atmadim. sen cok iyi niyetli bi insana benziyosun belki biraz kendime benzettim. sen sevmeyi biliyosun. hak eden birini bundan daha cok sevip ustelik sevilebilirsin hak ediyosun bunu lutfen degerini bil.

Estağfurullah Allah razi olsun güzelim malesef iyi niyetli biriyim ve cok fazla değer veriyrm kimsenin hakkına girmek istemiyorum sonuçta bu yola evlenmek için çıktık ama gitmedi istediğimiz gibi ki inşallah o benim kadar acı çekmez ve anlasabildigi iyi birini bulur mutsuz olsuniistemem inan ki. Kısmet değilmiş demek ki. Kimse böyle olsun istemszdi

Canım hakkında hayırlısı olsun bence en doğru kararı veriyorsun ayrılarak.etrafımda nişanlılık döneminde ailesi ile nişanlısı arasında kalıp ve seviyorum herşeyine katlanırım diyerek nişanlısını seçen kişiler tanıyorum. Birisi evlendiği ilk yıl geri geldi baba evine.hamileydi çocuk için barıştı sonra yine çocuğuyla gelmek zorunda kaldı baba evine.bir diğeride 17 yıl olmasına rağmen keşke nişanlılıkta bitseydi diyor.kendine yazık etme daha çok sever sevilirsin.bu acılar geçmez gibi gelir ama bi bakarsın ki rüzgar misaliymişti dersin

Bende benzer sorunlarla nisanlimdan ayrıldım gercekten o karari vermek zor cok iyi anliyorum seni. Düğüne 1 ay kala salonlar tutulup düğün alisverisine baslamisken seninkine benzer sorunlar yaşadık ailem karari bana birakmisti her sekilde yanimda olduklarini soylediler ama mantigim bi türlü aileme yapilan saygisizliklari ve bana soz hakki taninmamasini kabul edemedi nisani attim cok diller döktü hersey senin istedigin gibi olucak seni birdaha uzmucem vs vs. Dayanamadim barıştım ama düğünü ertelemek sartiyla kendimize biraz zaman taniyalim dedim ama baktim ki zaman hicbirseye care olmuyor huylu huyundan vazgecmiyor değişen hicbirsey olmadi ailesi ayni vurdumduymaz kendisi ayni agresif insan... bitmesi en mantiklisiydi duygularimi kenara biraktim ve bitirdim nerdeyse 1 sene olucak cok üzüldüm yiprandim ama inan gecti bana ve aileme yapilan haksizliklari düşündüm hep. Simdi nasilsin dersen cok iyiyim Allah a şükürler olsun iyi ki evlenmemisim diyorum. Mutsuz bir evliligin ve mutsuz cocuklarin olsun istemiyosan yolun basinda vazgecmelisin. Yada düğünü ertelemeye calis. Ama suan su durumda evlilik hayatinin hatasi olabilir... Allah yardimcin olsun.
çok samimi bir arkadaşımın yaşadıklarının aynısı tıpatıp... Bravo diyorum ne kadar güzel vermişsiniz bu kararı.
Bende şu an o kadar çok pişmanım ki nişanlı iken keşke bitirseydim diye.Hep ben hep ailem alttan aldık. Bazen kendimi okyanusta tek başına kürek çekerek içinde bulunduğum kayığı bir yerelre götürüyor gibi hissediyordum çünkü tüm yük sanki bende idi..
Afff sonuç olarak iki ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı aldık demem o ki üzülmekten ağlamaktan hatta yalnız kalmaktan hiçbirşeyden korkma daha uzun vadeli mutsuzluktansa baştan peşinen mutsuz ol gün gelecek yorulacaksın dinlenmek için kenara çekildiğinde ise senden kötü kimse olmayacak her acı gelip geçiyor. Zaman hiç unutulmaz hiç geçmez dediğimiz acıları derinlere hapsedebiliyor belki zaman zaman sızlıyor ama acı ilk andaki gibi olmuyor. Bir karar alıp ardından da asla pişman olma yolunda daha nice güzellikler seni bekliyor olacak umudunu kaydetme çünkü o senin ışığın olacak allah hayır kapılarını açsın sana inşallah iyi geceler...

Daha yeni aradı konuştuk bana fedakâr olmadığımı söyledi ben ise fedakar olmasaydim kaç kez biraktiginda devam etmek için cabalamazdim dedim. Gelmeseydin kızım dedi bana. Yazıklar olsun diye suratına kapattım ben boşa caba harcamisim boşa

Back
X