• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimla sorunlar

hiç düşünme hemen bitir hemen diyorum sadece sonrasında üzüleceğine şimdi üzül son pişmanlık fayda etmiyor çünkü insanlar gerçek yüzünü onr daha iyi gösteriyor bu sahne çook tanıdık :KK43:

Bugün tamamen bitti geldi verdim eşyalarını çok zor oldu ama verdim hepsini

canım konunu okumuştum tek söyliyebileceğim kurtulduğuna sevindim
umarım kıymetini bilen insanlarla karşılaşırsın

Şimdi koca bir boslujteyim sanki sence canım arkadaşım ne zaman geçerbu durum aağlamaklı yapidayim ilk gün diye mi ki bilemedim

Bugün tamamen bitti geldi verdim eşyalarını çok zor oldu ama verdim hepsini
bence bugün hayatını kurtardın üzülürsün ağlarsın ama sonra keşke önce yapsaydım diye ağlamaktan daha iyi emin ol tanımıyorum ama hep mutlu olursun umarım hayatını dolu dolu hak ettiğin gibi yaşa :)

Şimdi koca bir boslujteyim sanki sence canım arkadaşım ne zaman geçerbu durum aağlamaklı yapidayim ilk gün diye mi ki bilemedim
herşey unutulur herşey geçer sen üzülme hep dimdik sağlam dur ki sana bunu yaşatanlar bakıp utansın yeter ki sen güçlü ol

herşey unutulur herşey geçer sen üzülme hep dimdik sağlam dur ki sana bunu yaşatanlar bakıp utansın yeter ki sen güçlü ol

Onlara göre ben sevdigime sahip cikmayip suçlu olan kisiyim olsun varsın öyle bilsinler uyutsalar beni bir ay uyandirmasalar zormus Allah kimseye yadatmasin

şu an sen çok doğru ve güçlü durdun bunu yapamadığı için hem okuduklarımda hem çevremde hayat boyu mutsuz olan gençlik yıllarını bir adama veya onun ailesine harcayan o kadar çok kız var ki
şöyle düşün belki yararlı olur her gün ağlıyacağıma bir gün bir ay üç ay ağlıyacağım
şimdi zor geliyor ama evlenince olacakları yaşayacağın olumsuzlukları düşün balayınızın ertesine evine damlayacak görümceni düşün şimdi onu kafana takıyorsun birde ömür boyu onunla dip dibe olduğunu exin ona gıkını bile çıkarmayıp birde seni suçlaığını

Onlara göre ben sevdigime sahip cikmayip suçlu olan kisiyim olsun varsın öyle bilsinler uyutsalar beni bir ay uyandirmasalar zormus Allah kimseye yadatmasin
sevdiğin sana ne kadar sahip çıkmış onu sorgulasınlar böyle sevgi varsın olmasın aman de gül geç kendin için yaşa başkaları için değil

şu an sen çok doğru ve güçlü durdun bunu yapamadığı için hem okuduklarımda hem çevremde hayat boyu mutsuz olan gençlik yıllarını bir adama veya onun ailesine harcayan o kadar çok kız var ki
şöyle düşün belki yararlı olur her gün ağlıyacağıma bir gün bir ay üç ay ağlıyacağım
şimdi zor geliyor ama evlenince olacakları yaşayacağın olumsuzlukları düşün balayınızın ertesine evine damlayacak görümceni düşün şimdi onu kafana takıyorsun birde ömür boyu onunla dip dibe olduğunu exin ona gıkını bile çıkarmayıp birde seni suçlaığını

Çok kırdı gorumcem beni belki uzuntusundrn yaptı ama çok kırdı içim rahat etmedim saygısızlık benim onu sevdigime rol yaptığımı söyledi ben rol yapmış olaydım o yüzükleri het gel al dediğinde yalvarmazdim ki ben çok mücadele ettim millet içinde tokat atmaya kalktı aglatti neler yaşadım ama onu hiç birakmadim suçlu ben oldum.

Çok kırdı gorumcem beni belki uzuntusundrn yaptı ama çok kırdı içim rahat etmedim saygısızlık benim onu sevdigime rol yaptığımı söyledi ben rol yapmış olaydım o yüzükleri het gel al dediğinde yalvarmazdim ki ben çok mücadele ettim millet içinde tokat atmaya kalktı aglatti neler yaşadım ama onu hiç birakmadim suçlu ben oldum.
boş ver canım o insanları kurtulduğun için aklından çıkması için bol bol dua et hatta adak ada :D
öyle insanlar insanın ömrünü yer bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar

sevdiğin sana ne kadar sahip çıkmış onu sorgulasınlar böyle sevgi varsın olmasın aman de gül geç kendin için yaşa başkaları için değil

Bak bu sözün çok güzel o bana sahip çıktı mı ki insan es adayının başını bağlayıp her kizdiginde yüzük atmazdi. Bana millet içinde vurmaya kalkmazdi bana hakaretler edip paramparça etmezdi hep sustum yalvardim

boş ver canım o insanları kurtulduğun için aklından çıkması için bol bol dua et hatta adak ada :D
öyle insanlar insanın ömrünü yer bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar

Ben yine kötü bir şey demeyeceğim mutlu olur inşallah kötü insanlarla karşılasmaz üzülürüm mutsuz olursa. Musmutlu yuvası olur inşallah ta iyiki ayrilmisim eskiden der.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
bak işte kendini rahat rahat sergiliyor saklamak yok..evlenince en az 3 katına çıkar ona göre akıllı davran yolun başınsayken kurtul o dadm seni sevmiyor..seven erkek evlilik hazırlığı modunu iyi bilirim..kızın bir dediğini ikiletmezler

bak işte kendini rahat rahat sergiliyor saklamak yok..evlenince en az 3 katına çıkar ona göre akıllı davran yolun başınsayken kurtul o dadm seni sevmiyor..seven erkek evlilik hazırlığı modunu iyi bilirim..kızın bir dediğini ikiletmezler

Haklısın canım arkadaşım zaten bugün verdim herseyin bitti hakkımızda ne işe o hayırlı olsun çok üzülüyorum şu anda ama yapacak bir şey yok. .

Haklısın canım arkadaşım zaten bugün verdim herseyin bitti hakkımızda ne işe o hayırlı olsun çok üzülüyorum şu anda ama yapacak bir şey yok. .
Bu kadar güçlü olduğun için seni tebrik ediyorum..Ben de böyle güçlü olmayı dilerdim..Umarım hersey daha iyi ve daha güzel olur hayatında :)

Bitirmene sevindim inş geri dönmezsin annene bağırabilen bi adamı sevemezsin..sürekli bunu düşün..o ilerde sana da çocuklarına da bağırır belki döverdi bile..Allah korumuş iyi kızmışsın ki kurtulmuşsun..

bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi

burdaki bizim kararimiz yanlis anlamadiysam, o ve senin kararindan bahsediyor heralde???
ben ortada senin onunla aldigin bir karar göremedim!
sana söz hakki vermeyen, seni insan yerine koymayan bu sahisla daha ne kadar ileriye gitmeyi düsünebilirdin ki?
üstelik ne bir damat adayinin ne de bir damadin bir anneye söylemeyecegi seyleri söylemis... birakmakla iyi yapmissin..
en saglikli karar budur.. Allah karsisina onun gibi birini çikarir insAllah... dinsizin hakkindan imansiz gelsin...

Aynen helal olsun
Nişanlılık bunun için değil mi zaten, evleneceğin adamı tanımak için. Adam kendini gayet iyi tanıtıyor, gözlerini kapatma.
Tamam onu seviyorsun da, kendini, aileni sevmiyor musun? Gayette saygısız, evlendikten sonra da emin ol daha beter olacak. Keşke dememek için bir fırsatın var.

Back
X