• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Çok ağır geliyor şuan o kadar hayal kurduğum evin özenerek aldığım eşyaların boşa gitmesi affetmek bir an bile aklıma gelmedi ama böyle de çok üzülüyorum
Bence sizde sıkıntı var şiddet gören kadın oturup eşyaya ,dizdiği eve bakıp üzülmez......Karakterine , benliğine ,bedenine zarar veren adamı tanıdığına,sevdiğine yaptığı hataya üzülür.Böyle birini aile içine soktuğu için kendine küfreder.Ama kurtulduğu için içten içe sevinir.....

Bazı aileler çok pasif kızlar, öyle düşünmeyin. Yukarıda anlattığım arkadaşımın ailesi de çok pasif. Erkek tarafı sülalece gelip kızı kötüleyip kötüleyip gidiyorlar bie şey demiyorlar hiç. Hatta annesi erkek kardeşi bu konuşmaya rast gelmesin diye evden göndermeye çalışıp gönderemeyince ayılıp bayılmıştı hastaneye gitmişti. Herkes süper korumacı müthiş aile değil. Düğüne iki hafta kalmış elaleme ne deriz diye düşünüyorlardır
Burda da daha yeni biri vardı ya, boşanma davasında şahit bile olmadılardı bizi bulaştırma diyolardı. Adam yıllarca kadını itip kakmış yatağına bile sokmamış, ailesinin yaptığı şey adam evi terk edince kızları iki çocukla yalnız kalmasın diye gelip yerleşmeleri oldu. Adam şükür dava açtı dilekçeleri döşendi, babasının aklı başına geldi şahit oldu.

Bazı aileler çok pasif kızlar, öyle düşünmeyin. Yukarıda anlattığım arkadaşımın ailesi de çok pasif. Erkek tarafı sülalece gelip kızı kötüleyip kötüleyip gidiyorlar bie şey demiyorlar hiç. Hatta annesi erkek kardeşi bu konuşmaya rast gelmesin diye evden göndermeye çalışıp gönderemeyince ayılıp bayılmıştı hastaneye gitmişti. Herkes süper korumacı müthiş aile değil. Düğüne iki hafta kalmış elaleme ne deriz diye düşünüyorlardır
Katılıyorum ya asla barıştırmam göndermem görüştürmem diyen aile görmedim
En eğitimlisi bile erkek işte sinirlenmiş olur o kadar diyor
Anne ne desin o da muhtemelen eşinden aynı muameleyi gördü bu zamana kadar çekti
Ülke kadınlarının özeti

Kesinlikle çok doğru o hep böyleydi zaten hızlı parlardı da ben de kendime inanamadım nasıl öyle davrandım anlamadım
Bak bu yorumun çok tehlikeli, o zaten hızlı parlar degil, o bir psikopat. Sen de Kendime inanamadım demeyeceksin, o adam benim canima ve malıma zarar verdi diyeceksin.

Derin bir oh çekip kurtulduğunuza sevineceğinize mıy mıy konuşuyorsunuz hala "neden üzgünüm bilmiyorum : ((( " gibi laflarla... Neden üzülüyorsunuz biz de anlamadık cidden : ((((
Bazı insanlar da böyle işte, koşa koşa gidiyor mahvına. Şimdi bu çocuktan ayrılsanız -ki tekrar yakınlaşacağınızdan eminim, sonra gene benzer olaylar yaşayacaksınız çünkü öz saygınız sıfır. İçinizin öfkeden kaynaması gerekirdi size yaşattıklarından sonra...

Kızlar merhaba. Ben dün akşam nişanlımla çok kötü bir olay yaşadım. 26 yaşındayım yıllardır görüşüyoruz zaten beraber büyüdük gibi bir şey. 7 aydır da nişanlıyız 2 hafta sonra da düğünümüz var normalde. Nişan sürecinde çok sıkıntı yaşadık çok kavgalar ettik ama stresli dönem normaldir dedik o bei alttan aldı ben onu. Ama dün artık son nokta oldu. Arkadaşları bizi evine çağırdı geç bir saatte. Benim de annem hastaydı ona çorba yapmam gerekiyordu ve iş yerimle ilgili bir problem vardı onu çözmem gerekiyordu saat biraz geç olacaktı. Bunu arkadaşına ilettik o da saatin sıkıntı olmadığını söyledi ben de işlerimi hallettim geldim. Nişanlım sinirliydi geç geldin falan bir sürü şey söyledi benim arabamla gidiyorduk arabamın da benzini bitmiş. Bu benzini bitince iyice sinirlendi hakaret etmeye başladı salak diyeceğim olmayacak falan dedi ilk başlarda sustum alttan aldım sonra ben de sinirlendim kendimi tutamadım bağırmaya aynı şekilde hakaret etmeye başladım. Beni arabada hırpalamaya başladı arabadan inmeye çalıştım saçımdan tutarak engel olmaya çalıştı valla anlatmaya utanıyorum rezil olay yani arabanın içinde o bana ben ona saldırdım ama fiziksel teması asla be başlatmadım benimkiler tamamen kendimi koruma amaçlıydı. Arabayı tuhaf şekillerde sürmeye başladı kaydıra kaydıra milletin önüne kırarak sürmeye başladı ben de kornaya basmaya başladım korkudan biri durdursun diye camı açıp imdat falan diye bağırdım. Sonunda arabayı durdurdu bana bağırmaya çağırmaya başladı ben de yüzüğü fırlattım bundan sonra seninlemişim yok dedim o da ağzını doldura doldura yüzüme tükürdü küfürler etti ben de aynı şekilde küfrü ona yönelttim sonra benim kolumu tuttu çevirdi kafamı arabaya vurdu arabamı tekmeledi farını kırdı ve gitti. Ailemin yanına gidip olayları eksilterek anlatmış beni kötü bilmeyin falan demiş. Arkadaşlar tabii ki nişan atıcam ama psikolojim çok bozuldu kendi yaptıklarıma da inanamıyorum kendimi suçluyorum ailesine yaptıkları masraflardan dolayı çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Çok arıyor musunuz bu adamları.Benim etrafımda hiç yok da böylesi

Kızlar merhaba. Ben dün akşam nişanlımla çok kötü bir olay yaşadım. 26 yaşındayım yıllardır görüşüyoruz zaten beraber büyüdük gibi bir şey. 7 aydır da nişanlıyız 2 hafta sonra da düğünümüz var normalde. Nişan sürecinde çok sıkıntı yaşadık çok kavgalar ettik ama stresli dönem normaldir dedik o bei alttan aldı ben onu. Ama dün artık son nokta oldu. Arkadaşları bizi evine çağırdı geç bir saatte. Benim de annem hastaydı ona çorba yapmam gerekiyordu ve iş yerimle ilgili bir problem vardı onu çözmem gerekiyordu saat biraz geç olacaktı. Bunu arkadaşına ilettik o da saatin sıkıntı olmadığını söyledi ben de işlerimi hallettim geldim. Nişanlım sinirliydi geç geldin falan bir sürü şey söyledi benim arabamla gidiyorduk arabamın da benzini bitmiş. Bu benzini bitince iyice sinirlendi hakaret etmeye başladı salak diyeceğim olmayacak falan dedi ilk başlarda sustum alttan aldım sonra ben de sinirlendim kendimi tutamadım bağırmaya aynı şekilde hakaret etmeye başladım. Beni arabada hırpalamaya başladı arabadan inmeye çalıştım saçımdan tutarak engel olmaya çalıştı valla anlatmaya utanıyorum rezil olay yani arabanın içinde o bana ben ona saldırdım ama fiziksel teması asla be başlatmadım benimkiler tamamen kendimi koruma amaçlıydı. Arabayı tuhaf şekillerde sürmeye başladı kaydıra kaydıra milletin önüne kırarak sürmeye başladı ben de kornaya basmaya başladım korkudan biri durdursun diye camı açıp imdat falan diye bağırdım. Sonunda arabayı durdurdu bana bağırmaya çağırmaya başladı ben de yüzüğü fırlattım bundan sonra seninlemişim yok dedim o da ağzını doldura doldura yüzüme tükürdü küfürler etti ben de aynı şekilde küfrü ona yönelttim sonra benim kolumu tuttu çevirdi kafamı arabaya vurdu arabamı tekmeledi farını kırdı ve gitti. Ailemin yanına gidip olayları eksilterek anlatmış beni kötü bilmeyin falan demiş. Arkadaşlar tabii ki nişan atıcam ama psikolojim çok bozuldu kendi yaptıklarıma da inanamıyorum kendimi suçluyorum ailesine yaptıkları masraflardan dolayı çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Dava da açarsın umarım araba masrafları darp raporu vs

Ailesinin yaptığı masraf kendi canınızdan daha mı kıymetli yani, bir yaşıma daha girdim.
Masraf için evlenin her gün bir araba dayak yiyin o zaman ne diyelim? Bunu şimdi yapanı evlenince hiç durduramazsınız.
Ödül vermiş gibi olursunuz o herife haberiniz olsun.

Merhaba hayır ayrıldım ama kendimi çok kötü hissediyorum çünkü evimize geldi özürler diledi ağladı pişman olduğunu bir daha yapmayacağını söyledi ama bir kere yapan bir daha yapar diyip kabul etmedim kendimi neden kötü hissediyorum anlamadım

Salak olduğun için🙄🙄
Kimse açikça yazamadı yazayim dedim. Bari zararını al adamdan.

Sakın barıştım deneme.bak çevremde böyle olup ağladı zirladi özürler diledi diye affedip evlenen ve sonu ölüm olan bir kişi var.bunu daha nişanlı iken hiç sonunu düşünmeden yapan sonra yine yapar.daha kötüsünü yapar.gelin köprüden çoktan geçmiştir çünkü.ya erkek mi yok Allah aşkına.yapma etme kardeşim.

verilmiş sadakanız varmış, net!
allah kurtarmış resmen sizi bu olayla düğüne ramak kala. nikahtan sonra bir ömür kurtulamazdınız bundan, muhtemelen de adınızı ya haberlerde duyardık ya anıt sayaç ta okurduk. Şuan hayal kırıklığı yaşadığınız için kötü hissetmeniz çok normal. Ayrıldığınız ve kararlı olduğunuz için de tebrik ederim.
Aman diyim...

Hepsini not al ve şikayette bulun böyle kolay bitmemeli bedelini ödesin.. böyle ruh hastaları nasıl giriyo hayatlarınıza kızlar ya allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

sevgi bu mu ? İncitmek kırmak dökmek mi? Hakaret etmek mi? Sevgi adı altında her türlü şiddeti uygulayan hatta hayattan kopartanların rabbim topunun kökünü kurutsun cezasını versin inşallah. Okurken kalbim sizladı ..

Back
X