Merhaba kizlar. Nisanliyim temmuzda dugunum olacak Insallah. Bugun bulusduk. Benim bir kuzenim var nisanlimla da aralari iyi onceden tanisiyorlar. Bugun nisanlimin whats appina girdim merak iste. Hani whats appa girince son mesaj gorunuyor ya. Kuzenim 2ne de kirginim yazmis. Bende dayanamadim baktim benle annemi yazmis kirginim diye. Arada bir mesele olmusdu o yuzden oldugunu dusundum. Nisanlim hall olur diye cevap atmis. Teline baktigimi anladi bunun hakkinda ona bir sey soyleme dedi. Aklima takildi ne oluyor neden kirgin diye. Eve gelince kuzenime yazdim. H.nin haberi yok mesajinizi gordum neden kirginsin ben sene ne yaptimki diye mesaj atdim. Kuzenim hemen nisanlimi aramis sen niye ortaligi karistiyorsun falan diye. Oda beni aradi. Sen benim telefonu neden karistiyorsun ben sana soyleme demistim. Ama bunu kotu niyetle yapmamistim sadece sebebini ogrenmek istedim. Nisanlim sen bir daha telefonuma dokunma. Sana son defa soyluyorum diye basladi sert konusmaya. Bende sinirlendim telefonu kapadim. Yaninda olunca birsey demiyo kuzenim 2 laf etdi diye beni azarliyor. Bende artik baska kiz bulursun yazdim. Oda kimseyi ilgilendirmez kimi istersem bulurum beni istemeyenede yalvarmam yazmis. Tamam telefonunu karistirdim dogru deyil ama oda asiri tepki gostermedi mi sizce? Zaten bu sozlerden sonra bir daha telefonuna dokunmam. Ama cok kalbimi kirdi sozleri ne yapmam gerek sizce. Bekleyeyim mi yoksa arayayim mi? Ne yapacagimi sasirdim.