Nişanlının adını dövme yaptırma fikri? o cesaret etmiş, ben de yaptırayım mı?

Ay canım maşallah :)) Allah ayırmasın, bebeğinizi de size bağışlasın.. Çok mutlu oldum sizin adınıza.. Sanki 5 yıl sonram gibi geldiniz bana :))
İnşallah ben de böyle anlatırım :)

Evet çok iyi anlıyorum seni ben saatlerce sırıtmıştım hiç abartmıyorum :) ama sen yinede yaptırma o sana özel olsun sadece sen de yaptırırsan bir anlamı kalmaz :) mesela ben ikimizin isminin yazdığı kolyeden almıştım sen de öyle bir şey yaptırabilirsin mesela :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrılmadık ama canım.. Yüzüğümü de bugün takmaya başladım. Ona inanıyorum.. Bu şekilde de ikna etti beni.
Vazgeçtim şuan vallahi.. Evlenmek nasip olursa o zaman yaptırım.. Sizlerden akıl almaya geldim ya zaten buraya :))

Dini boyutunu pek bilmiyorum doğrusu, abdest geçiyor diye biliyorum sadece. İyice emin olmak istiyorum.. :)
Bende tam tersini biliyorum canım ve birçok yerdede böyle okudum abdest alınamıyor malesef ne gusul ne namaz:26:

Eğer yaptiracaksaniz yüzük parmaginiza adini yazdirin ya da bas harf ama gogus kol sirt bacak çok fena:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onun Özür dileme şekli bu sen neden illa karşılık veriyorsun aynı şekilde bence yapma böyle

Duygu sevindim araniz duzelmis aferin nisanlina :)

amaaan bence evlenince de yaptırma, bak deylayt ne guzel yazmıs

kısmet olursa cocuklarının adını yaptırırsın, hem onların sevgisi ömürlük

Öyleymdir
Güzel olabilir ama gereksiz
Dövme konusu açılınca biz şu şekilde oluyoruz bak : Böyle

Eğer o güveni verdiyse size sevgiliniz yaptırın bence ya.
Ben de yaptıracağım yazın olabilir mesela.. Bence cok anlamlı ve güzel bir şey. Bir ilişkiye 'ayrılırsak' diye devam edilmez ki. Ayrılacağınıza ve böylece dövmenin anlamsız kalacağına inanıyorsanız yaptırmayın.

Ayrılık konunu şimdi okudum,görmemiştim.

Bravo,uçlarda olduğunu biliyordum da bu kadar bilmiyordum.

Hep söyledim hala da söylüyorum,bir hatadan kurtulmuşken yeni bir hatanın kollarına attın kendini.

Ne oldu yani askere gitmeden nişan yapınca ?

Kızla görmüşsün,yüzük atmışsın geri takmışsın.Bu mu tavır ? Buna tükürdüğünü yalamak derler.

Şimdi de karşılıklı dövme..

İlginç.

40-50 yıllık çiftler bile ayrılıyor, hayatın ne getireceği belli değil...insan yeri gelince kardeşiyle bile küsüyor bir ömür. Dövmeleri çok severim, ama kişiye özel isim yazdırma fikrine şiddetle karşıyım. Sildirmek tam anlamıyla mümkün değil , deri tahriş olup iz kalıyor.

Ayrıca Duygucum, naçizane fikrim erkek arkadaşın yediği haltı örtbas edip sen yelkenleri suya indir diye böyle bir işe kalkışmış. Sen sen ol, ilişkinde sürekli "karşılık vermem gerek" hissiyatını bırak. O erkek arkadaşının kararı, sen buna karşılık vermek zorunda hissetme kendini. Bu ilişkiniz bi alışveriş yada bir oyun değil sürekli jestlere karşılık vermem gerek veya o şöyle davransın ben kızım o erkek biraz peşimde koşmalı gibi mantık içinde olma. Umarım tekrar üzmez seni

kesinlikle yaptırma derim. kimse, tenine ömür boyu işlenecek kadar kalıcı değil hayatta..

Biz sevdicekle cocuklarimiza koymak istedigimiz isimlerin dovmesini yaptirdik. Sen de ille de yaptirmak istiyorum dersen bu tarz bisey dusunebilirsin

Yaptırma canım sildirmesi çok zor..

Dövme yaparak karsilik vermenize gerek yok.önceki olay daha tam olarak netlesmeden sözünüzü unutup yüzügünü tekrar takmissiniz zaten onun amacida hatasinin üstünü örtmekmis bu jesti karsiliksiz degil yani rahat olun ama bu kadar cabukda tav olmayin.

Deilmi.

İyi fikir canım :)) Teşekkürler.

Bende tam tersini biliyorum canım ve birçok yerdede böyle okudum abdest alınamıyor malesef ne gusul ne namaz:26:

Vallahi neye inanacağımı şaşırdım canım.. Birçok yazı var bu konuda..

Eğer yaptiracaksaniz yüzük parmaginiza adini yazdirin ya da bas harf ama gogus kol sirt bacak çok fena:/

Bileğime düşünmüştüm.. Hoş bir fikir :)

Onun Özür dileme şekli bu sen neden illa karşılık veriyorsun aynı şekilde bence yapma böyle

Özendim biraz :)

Duygu sevindim araniz duzelmis aferin nisanlina :)

Teşekkürler canım :)) Sağ olasın.

amaaan bence evlenince de yaptırma, bak deylayt ne guzel yazmıs

kısmet olursa cocuklarının adını yaptırırsın, hem onların sevgisi ömürlük

İnşallah anne olmak nasip olursa çok isterim.. Bakalım.. :) Teşekkürler canım.

Öyleymdir
Güzel olabilir ama gereksiz
Dövme konusu açılınca biz şu şekilde oluyoruz bak : Böyle

Güldürdün canım :)))

Çok çok haklısın.. Güzel yorumun için çok teşekkürler. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…