Nişanlının adını dövme yaptırma fikri? o cesaret etmiş, ben de yaptırayım mı?

Bende tam tersini biliyorum canım ve birçok yerdede böyle okudum abdest alınamıyor malesef ne gusul ne namaz:26:

Yanlış biliyorsun canım ben gidip diyanete sormuştum bu konuyu dövmenin tek günahı yaparken acı verdiği için vücuduna bile bile acı çektirmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence sen farklı bişey yap...orjinal olsun..taklit olmasın :))

Duygu sana bişey diyeyim mi?
Akın seni aldattı ve şuan vicdan rahatlatıyor..
Çok ama çok çok çok hızlı gidiyorsun..

Kısa bir zaman içinde bu nişanlanmaya karar verdik, bu hızımız hata gibi görülebilir, ama iyi bir insan genel olarak. Şimdiye kadar ilk defa böyle bi sorun yaşadık ama ona güveniyorum ve inanıyorum.. Kendini affettirmek için birçok şey yaptı. Onunki de hataydı ama ben de belki mantıklı davranamıyorum bu tarz anlarda.. Belki yanına gitmeliydim. Bi problem yaşadık ama düzeltmek için çok şey yaptı.. Bu dövme de onlardan birisi.

Sizin sonunuz pek hayırlı görünmüyor yaptırmayın bence

Neden canım?

Ben biraz özendim dövme işine aslında :)
Halt yediğinden emin de değiliz, belki abarttım.. Hatası var, evet.. ama ikna etti beni. Çok teşekkürler canım.

kesinlikle yaptırma derim. kimse, tenine ömür boyu işlenecek kadar kalıcı değil hayatta..

Çoğunluk yaptırma dedi zaten.. Bebeğim olduktan sonra yaparım artık. :)

Biz sevdicekle cocuklarimiza koymak istedigimiz isimlerin dovmesini yaptirdik. Sen de ille de yaptirmak istiyorum dersen bu tarz bisey dusunebilirsin

Çok güzel bir fikir ama daha sonra isimleri değiştirirsek sıkıntı olabilir :)

Yaptırma canım sildirmesi çok zor..

Genişçe düşündüm. Sağ ol canım :) Bakalım..

Özendim ben biraz.. Anlatmayla olmuyor pek canım.. Konunun içinde olmak farklı, dışarıdan duyması farklı.. Beni ikna etti.

Deilmi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen lütfen muhalefet olma.

Son düzenleme:

Aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım. :)

Bence sen farklı bişey yap...orjinal olsun..taklit olmasın :))

Ne gibi mesela? :)

Duygu sana bişey diyeyim mi?
Akın seni aldattı ve şuan vicdan rahatlatıyor..
Çok ama çok çok çok hızlı gidiyorsun..

Öyle söyleme lütfen canım.. O kadar gurursuz değilim ben, göz yummam değil mi?
Eski nişanlımı severken ayrıldım.. Almanya'ya gidecektim.. Birçok kız istemezdi ayrılmayı, önüme birçok kapı açılacaktı ama ondan ayrıldım da Akın'dan mı ayrılmayacağım? Bunun acısını çektirdim ona.. İkna etti beni.. Yine de Allah bilir.. Eğer öyleyse Allah bi gün daha geçirmeyi nasip etmesin onunla.
Umarım ben haklıyımdır.. :/

Rica ederim canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AA noluo ? Hayrdir .daha gecen okaddar sorunun varken nasisin iyimisin DİE halini hatrini sordum derdin ne benle smdi? Sayin duygu

Son düzenleme:
AA noluo ? Hayrdir .daha gecen okaddar sorunun varken nasisin iyimisin DİE halini hatrini sordum derdin ne benle smdi? Sayin duygu

Sordun, teşekkür ederim..
Derdim niye seninle olsun canım? Kiminle derdim varmış burada benim?
Ben senden pek hoşlanmıyorum doğrusu, samimi de bulmuyorum. Rica ediyorum doğruca.. Lütfen yorum yapma. İyi akşamlar.

Sordun, teşekkür ederim..
Derdim niye seninle olsun canım? Kiminle derdim varmış burada benim?
Ben senden pek hoşlanmıyorum doğrusu, samimi de bulmuyorum. Rica ediyorum doğruca.. Lütfen yorum yapma. İyi akşamlar.

Ay burda herkes seni çok samimi buluoda :d sanki .aldatiliosun geri geliosun burda bize sevgilinin savunuosun filan.savunacan ne anlation ihanetini madem:d garip bi insansin. Senin hareketlerin mi samimiyetsiz benimkimi çok belli:) sevgilinde anlamis olmali. Bye bye :)

Bence bu hatayı yapma :s
dövme çok istiyorsan ,onu sana hatırlatan başka birşey çizdir ama isim olmasın açkk açık

Ne gibi mesela? :)

Nebiliym bence dövme bi kıza yakışmıyo..daha zarif bişey tercih edebilirsin...yani ikinizin baş harfleriyle oluşan bir ikon çizip onun kolyesini falan yaptırabilirsin....ya da bir yarısı sende diğer yarısı onda olacak kıymetli bi aksesuarda olabilir...net bişi gelmiyo aklıma...

ben dövmeyi seven biri değilim ama senin açından bakıyorum olaya.. Onun yaptığı şeyin aynısını yapmak jest değildir ki.. Bence de yaptırma boşver. Şimdi ben sevgilime hediye saat alsam, o da bana aynısını alsa bi anlamı olur mu.. ? Ayrılırsanız sildirme işine falan hiç girmiyorum hele.
Siz de yaratıcı birşey bulup ona öle bir sürpriz yapın, onun yaptığını taklit etmeyin.. Son olarak ta, Allah tamamını erdirsin kardeşim. Dövmeler, çiçekler, böcekler her şey gelip geçici..

Gelin ata binmis ya nasip demis
Bu yuzden bence nisanlinizin adini dovme yaptirmayin
Bunun guven verme yolu oldugu dusunceniz de bana gore dogru degil
Bu iliskiye guvenmenin gostergesi degil cilginliginizin gostergesi de olabilir:)

Guven vermek parmaga takilan alyansla, vucuda yapilan dovme ile olmaz... Karakterli bir insansan guvenilirsindir, karsida ki insan guvenmiyorsa da o onun paranoyasidir...
Ikinci olarakta evet jest guzel, fakat bence jestler karsiliksiz oldugunda daha da guzel ve anlamli oluyor...
Aaa bu sefer sen odedin hesabi, bir daha ki benim gibi olmaz ki iliski, icinden gelmis yapmis...
Yarin bir gun sizin icinizden onu iyi hissettirecek bir sey gelir yaparsiniz...
Bir de once ki konunuzu hemen hemen hatirliyorum, uzun suren ciddi bir iliskiniz bitmisti, tabi ki ayni kefeye koymuyorum ama gene de bu islerin ne kadar pamuk ipligine bagli olduguna tanik oldunuz...
Bu guzel jeste gulumseyerek cevap vermeniz onun icin en guzel karsilik olur merak etmeyin

Bence bu hatayı yapma :s
dövme çok istiyorsan ,onu sana hatırlatan başka birşey çizdir ama isim olmasın açkk açık
vazgeçtim canım çok teşekkürler :))

Çok haklısın canım, teşekkür ederim :)

Haklısın canım. Ben zaten baska bisey mi yapayım diye de sordum aynı zamanda. Dövme için biraz özendim doğrusu :) Çok çok teşekkürler. :)

Gelin ata binmis ya nasip demis
Bu yuzden bence nisanlinizin adini dovme yaptirmayin
Bunun guven verme yolu oldugu dusunceniz de bana gore dogru degil
Bu iliskiye guvenmenin gostergesi degil cilginliginizin gostergesi de olabilir:)

Haklısın canım.. Erteliyorum.. İnşallah evlenince yaptırırım artık..

Bence gereksiz ama senin kararın.

Erteledim.. Teşekkürler.

Aslında dövmeyi bi karşılık gibi değil de özendiğim için düşündüm.. :) Çok haklısın. Teşekkür ederim :))
Şimdilik erteliyorum.. Çok teşekkürler.

Hayır, saçma. Hele sizin ilişkide daha da yersiz

Siz 3 gün önce nişan atan çift değil misiniz? Hem de güvensizlikten? Güvensizlikle, yüzük atıp tekrar takmalarla sallanan bir ilişkiye dövme çok fazla. Sonunuz belli değil, herşey çok uçlarda yaşanıyor sizin ilişkide zira.

Kolye fikri cok hosuma gitti simdi isim kolyeler moda zaten cok da hos duruyor hem ismini boynunuzda tasirsiniz hem de jestine karsilik gibi olur :)

Canım başka birşey yaptıracaksan ona birşey diyemem de isim evlenince bile riskli.
İnsanlar birkaç çocuktan ve onca seneden sonra bile ayrılabiliyorlar. İyi düşünmek lazım

Hakkın var canım.. Ben özendim biraz. Zaten dövme yaptırmak da istiyordum..

İkna etti beni.. Gönlümü aldı. Normalde biz çk mutluyuz.. Mükemmel bi evlilik teklifi, dövme yaptırması, bana 5 kuruş para harcatmaması, gecenin bi saatinde benim ayak işlerimi yapması, vicdanlı olması... Birçok artısı var.. Ki her şeyi yaşayan benim.. Belki o gün ben abarttım.. Tamam hatası var ama ikna etti.. Özendiğim için istedim.. Karşımda ağladı.. Bizim ilişkimiz basit bi ilişki değil yani. Şuan için erteledim.. Teşekkürler canım yorum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…