Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Aycan Sevgi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
278
343
18
30
Merhaba.
Görücü usulü ile eş adayı ilişkili konularım vardı. 1,5 - 2 aydır birisi ile yaklaşık 10 kez diyelim görüştük ve birbirimizi uygun bulduk; yakın arkadaşlarımın tavsiyelerini de buradaki konularımda da verilen tavsiyeleri de dikkate aldım. İçimiz birbirimize ısındı, bir evlilik götürebileceğimizi düşündük ve aileler arasında söz - nişan yüzükleri taktık. Nişan yapmadan Kasım ayı başında düğün yapmaya karar verdik. Daha yeni yeni el ele tutuşuyoruz, yandan birbirimize dokunuyoruz . Kadınlar kulübü konularında da çok görüyorum, cinsel hayatı sorunlu çok çift var. Ortamımız ve yetişme tarzımız muhafazakar yani cinsellik yaşamak çok zor, zaten bunu istemem de ama bir ön görü oluşturabilir miyim? Önceden anlaşılabilinir mi, tedbir alınabilir mi, ne konuşulur, nasıl konuşulur, derdindeyim. Yardımcı olacaklara, yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerimle.

Nasıl tedbir alacaksın o işi yapmadan nasıl anlıcaksın konuşman lazım bir bir anlayasın

Nasıl tedbir alacaksın o işi yapmadan nasıl anlıcaksın konuşman lazım bir bir anlayasın
Ya işte nasıl konuşulur ki, olayı biliyor mu, cinselliğe nasıl bakıyor, erken boşalır mı, isteği iyi mi? Bu ve benzer sorulara cevap bulunabilir mi?

kasım ayı çok yakın bir tarih. cinsellik yaşamasanızda bence nişanlı çiftler bazı şeyleri açıkça konuşabilir. konuşamıyorsanızda bence evlenmeyin. açık açık açık sorun ne istiyorsanız o kadar samimiyetiniz yok mu el ele tutuşuyırmuşsunuz ara ara dokunmada varmış ve düğüne de çok az kalmış zaten

Biz düzünü yapabilelim yeter. Fantezi ve fetiş sonralardan düşünürüz. Allak korusuni bi yerimiz kırılır. Yıllardır beklediğimiz cinselliğimizi yaşamadan... . Sağ olun.

Biz düzünü yapabilelim yeter. Fantezi ve fetiş sonralardan düşünürüz. Allak korusuni bi yerimiz kırılır. Yıllardır beklediğimiz cinselliğimizi yaşamadan... . Sağ olun.
Yok yok ben o açıdan söylememiştim. Çok farklı fetişleri olan var yani ayak fetişi ya da işkence yapmayı sevenler falan. Herhangi bir fetişi ve fantezisi var mı diye bence öğrenmek gerekiyor

Evlenmek istiyorum ya. Daha iyi bir aday da olmayacak galiba, iyi insana benziyor. Konuşayım da yani ne sorayım?

Ya işte nasıl konuşulur ki, olayı biliyor mu, cinselliğe nasıl bakıyor, erken boşalır mı, isteği iyi mi? Bu ve benzer sorulara cevap bulunabilir mi?
Öncelikle hayırlı olsun, umarım mutlu olursunuz. Önceden bazı soruların sorulmasında fayda var ama siz ne kadar sorsanız da kimse erken boşalıyorum ya da hiç isteğim yok demez. Ne yazık ki yaşamadan emin olmanız zor.
Doğrudan da lafı dolandırmadan sorabilirsiniz, sonuçta evlilik yolundasınız ve çok az zaman kalmış.
Daha önce hiç cinsel anlamda birlikteliğim olmadı ve evlenmeden önce bunları konuşmanın bizi doğru yönlendireceğini düşünüyorum diyerek

Mental olarak o kadar yordu ki bu yorum beni. Hangi fetişte bir yerinizin kırılma ihtimali var? Yüksek cinsel bilginizle aydınlatır mısınız? Ben o kadar tecrübeli değilim de.

Deneme sürüşüne cikmadan bilemezsin.

Evet, böyle bir başlangıç yapılabilinir. En azından konu konuyu açar. Sağ olun.

Erkekler askerlik anısı ve cinsellik konusunda çok yalan söylüyorlar yaşamadan anlamayacaksın.

Konu sahibi umarım hayatınıza giren kişi iyi birisi çıkar. Ama hızlı ilerliyor gibisiniz. Yüzükler takılmış nişan olmadan direkt düğün olacak. 10 görüşmede kimse kimseyi yeterince tanıyamaz. Cinsellik konusuna gelecek olursak bir yakınlaşma, birliktelik olmadan anlamak zor. Çünkü libidosunun yüksek olduğunu söyleyip eyleme geçince aslında hiç de öyle olmadığını gördüğüm birisi vardı. "Cinsellikte beklentilerin nelerdir, neleri seversin, fantezilerin var mıdır ?" Gibi sorular sorabilirsin. Ama vereceği cevap yeterli olmayacak ne yazıkki. En azından yakınlaşırken, sarılırken öpüşme falan olsa, ağzı kokuyor mu temiz titiz biri mi, haftada kaç gün duş alıyor,beden temizliğine dikkat eder mi, bunları da bilmek lazım.

Sence evliliğin yüzde kaçı cinsellik de. Karşılıklı olarak memnun olmamız önemli mi yoksa senin için bir görev mi bu de. Utanarak sorduğunu söylersin belli ki zaten utanacaksın. Çok fazla şey okuyorum bu konuyla ilgili görüşlerini merak ettim de

Evlenmek istiyorum ya. Daha iyi bir aday da olmayacak galiba, iyi insana benziyor. Konuşayım da yani ne sorayım?
kuzum daha iyisi çıkmaz diye evlenilir mi Allah aşkına. bi heyecan var mı içinde mesela gerçekten aradığın aşk o mu yada sevgisi saygısı sana ve ailene gösterdiği tutum davranış nasıl. işinde gücünde istikrarlı mı. gibi gibi herşeyi ölç biç tart. diğer konuda da neyi merak ediyorsan sor yani. sonuçta evleneceksiniz fantazilerini hayallerini balayını eğer gidecekseniz tabi. aç bi konu sen gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…