• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten fetis sahibi olan insanlar bunu kolay kolay soylemiyor. 2 yıldır birlikte oldugum adam daha birkac ay once soyledi anca. Ciddi bir fetisi varsa zamanla ogrenebilir ancak.

Hele normal bulmuyorum diye girerse lafa hic soylemez karsi taraf.
aynen aşko, kocamda var baştan ıyy diye bakıyom diye bitürlü açılamamış bana, gerçe şimdi alıştım artık.

Ben de sevgilimin ayak fetişi olduğunu yeni öğrendim bir anda kendisi kabul etmese de fetiş değil kadın bedeninin her yeri öpülesi dese de 🤣 ufak çaplı bir şok geçirdim
benim kocada öyle başladı, heryerine bayılıyom vb. şuan aşırı değil, tadını çıkarıyom desem yeri, masaj vb.

Öff ayak hic hazzetmedigim bir organ. Niye ayagimi emcuklesin adam ya.
Forumda ne yazsam basima geliyor diye cok yazmak da istemiyorum ahshd

Valla neyse ki kabul edebileceğim bir sey cikti da adami mutlu edebildim :D
herkez merak etmiş kız, neymiş bu fetiş? sürpriz bişe galiba. emcüklelsin ya seviyosa kafasına geldim, biz onları emcüklüyozya oda ayak parmaklarımı emcüklesin modundayım. yorgun günden sonra masajda fena gelmiyo hani, alıştım ben uzatır oldum :D

benim kocada öyle başladı, heryerine bayılıyom vb. şuan aşırı değil, tadını çıkarıyom desem yeri, masaj vb.
Sndjdnd aslında belliydi mesela ayaklarıma oje sürdüğüm zaman ne güzelsin her yerine bakıyorsun diyordu ya da kucağına alıp oynuyordu ama öpme gibi bir şey olmadı seks esnasında pozisyon değiştirince birden öpmeye başladı ayağımı güldüm yani napim sldkdksksj şok oldum pek seksi gelmedi hoşuma gitmedi açıkçası o da hayır benim fetişim yok diyo

Sndjdnd aslında belliydi mesela ayaklarıma oje sürdüğüm zaman ne güzelsin her yerine bakıyorsun diyordu ya da kucağına alıp oynuyordu ama öpme gibi bir şey olmadı seks esnasında pozisyon değiştirince birden öpmeye başladı ayağımı güldüm yani napim sldkdksksj şok oldum pek seksi gelmedi hoşuma gitmedi açıkçası o da hayır benim fetişim yok diyo
seks esnasında o anın büyüsüyle şırı tepki vermezsin diye yapmıştır, fetiş olmasada belki tahrik oluyodur sadece, gözlemle, aşırı değilse keyfini çıkar, tüm gün yorulduğun zaman, tüm gün yüksek topuklarda yorulursan fln. köle vb. boyuta varmıyosa, keyif verdiği anlar olmuyoda değil. aman aman bi tahrik olmuyosun ama onun mutluluğunu, tahrik olduğunu görünce ana bırakıyosun işte. ben bu moddayım şuan.

Zerrin iffet lokallerin vip konsamatrisidir

Birde Tülay diye kankası var evli ve bacaksız biriyle çıkıyor

Ama Zerrin hem bekar hem lükslü hemde saf biriyle çıkıyor ama sanırım onunda çükü kısa
Yalnız ekistıradan oryantel zanaatkarlığım, hayat koçluğum ve sahte psikologluğum da var onları unutmayalım litfen 🤗 Şarkı da söyleyebiliyorum

Ya işte nasıl konuşulur ki, olayı biliyor mu, cinselliğe nasıl bakıyor, erken boşalır mı, isteği iyi mi? Bu ve benzer sorulara cevap bulunabilir mi?
Cinsellik konusunda kötü yanlarını söyleyen erkek görülmemiştir. Anlattırmaya kalksan kendi haklarında destansı hikayeler yazarlar ki internette ki yorumlarını okuyoruz. Yok efendim günde 3-5 posta atmalar falan 😅

‎Osmanlı döneminde kapalıçarşı içerisine "Zıbıkçılar Çarşısı" isminde bir bölüm açılmış.Burda zıbıkçılık mesleğini yapan ustalar müşterilerinin isteklerine göre özel işçilikle tahtanın yontularak şekil verilmesi ile zıbık yani dildo (adını erkek cinsel organından alıyor) üretiyorlarmış. Bu arada ilk üretim nedeni histeri hastalığına çözüm olması.Arabi, Kürdi ve Türki olarak 3 farklı boyutta yapılmaktaymış. Şimdi hikayeye gelelim; Engin Ardıç, zıbıklar zıbıkçılar adlı yazısında anlatır; haremdeki cariyeler bakarlar ki padişahın koynuna girmek için aylarca sıra beklemeleri gerekiyor, biz de yaptırıverelim şu meretten diyerek içlerinden birini kapalıçarşı'daki meşhur bir zıbıkçıya gönderirler.Kızcağız, zıbıkçıya derdini anlatır, siparişi için tarif vermeye başlar, eni kürdî, boyu arabi, lâtafeti (güzellik,hoşluk) türkî olsun diye. Devamını anlatmıyım 🤭 Erkeğinizin cinsi de önemli yani. İç anadolu normaldir sanırım
Madem beğenildi devamını da yazıyım, zıbıkçı da durur mu yapıştırmış cevabı; hanım hanıııım öylesini bulsam ben kendi g.tüme so.arım diye dsdshs

Cinsellik konusunda kötü yanlarını söyleyen erkek görülmemiştir. Anlattırmaya kalksan kendi haklarında destansı hikayeler yazarlar ki internette ki yorumlarını okuyoruz. Yok efendim günde 3-5 posta atmalar falan 😅
En çok da kendini övenler fos çıkıyor zaten, işinde iyi olan anlatmaya gerek duymuyor

Ben de bir süre ilişkiye girmesem kanamam olurdu hatta söylemesi ayıp kapanırdı bildiğin bakireye dönüyorum yani uzun süre olmayınca.Türkiye şu olayın gereksiz olduğunu anlasa çağ atlayacak resmen.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont gördün mü bak demiştim sana artık bakireyim diye, bide Aycan Sevgi Aycan Sevgi aklıma gelmişken Lya'nın fılat calır yöntemini denemeyi unutma perşembe günü 🥰

Ayy ağdaya giriyorum yazmış çok tatlı 😍 Ne dedikodular dönüyodur şimdi orda bizim ağdacı abla öyleydi en azından erkekler falan dsdhsa
Müşterilerimizin yarısı otelin kalanları genelde bir kez görüyoruz, özellikle kaplıca kürü sevenler daha sık gelince onlarla da samimi oluyoruz ama çok dedikodu yapamıyoruz. Diğer yarısı ilçeden gelenler, onlarla tanışıyoruz ve az buçuk dedikodu ve espriler yapıyoruz, daha eğlenceli geçiyor ağda. Otelin müdire hanımı da kaymakamın eşi de iki ilçe hastanesinin doktor hanımı da benim müşterim ama hep birlikte çok eğleniyoruz. Masajımdan memnun kalanlar iyi bahşiş bırakıyor.

Son düzenleme:
Müşterilerimizin yarısı otelin kalanları genelde bir kez görüyoruz, özellikle kaplıca kürü sevenler daha sık gelince onlarla da samimi oluyoruz ama çok dedikodu yapamıyoruz. Diğer yarısı ilçeden gelenler, onlarla tanışıyoruz ve az buçuk dedikodu ve espriler yapıyoruz, daha eğlenceli geçiyor ağda. Otelin müdire hanımı da kaymakamın eşi de iki ilçe hastanesinin doktor hanımı da benim müşterim ama hep birlikte çok eğleniyoruz. Masjımdan memnun kalanlar iyi bahşiş bırakıyor.
Ayy ne güzeell kaymakamın eşi falan network ağı kurmuşsun, bişeye ihtiyacın olursa yanında olurlar 🥰

Usturuplu hanımlar aranıyor :spor:
Usturuplu hanım bulabildin mi benim için? Sen ve Addige Addige bana çok usturuplu geldiniz. Çevremde de usturuplu hanım yok. En usturuplusu adama tayt eşofman giydir, tahrik et, pipisinin olduğu yere bak; büyük mü, iyi kalkıyor mu anlarsın diyor o_Oo_O:kızgın::kızgın::olamaz::olamaz::KK53::KK53:. Olayı geliştirdik, bir de çaktırmadan dokunacağım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X