• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni bu mentiondan cikarin abshdb ben çük falan gormek istemiyorum. Zaten cogu estetik organlar degil, adamlara sehvetimizden yukseliyoruz. Tanimadigim adamin yamuk yumuk seyini istemiyorum ahshd

Benim hakkimi da zerrin alsin :D
Kadınlar o kadar uğraşıyor vajinoplasti labioplasti yaptırıyor keşke yamuk çüklü erkekler de estetik yapsaa

Telegram kullaniyorken tanimadigim bir adam cukunu yollamis. Cevap vermedim.
Devam eden monolog şöyle:

Kizdin mi?
Orda misin?
Gormedin mi?
Or.spu
Pardon bir an sinirlendim
Onlinesin?
Noldu dilin mi tutuldu
Bakacak misin

Sonra sinir etmek icin guldum, gordum de cevap vermeye deger bisi degil dedim.

Kufur etti engelledi beni :( cok kirildim ahshd
Ulaşamadığına mundar derler hesabı iğrenç pislik herif ya

Evlenmek istiyorum ya. Daha iyi bir aday da olmayacak galiba, iyi insana benziyor. Konuşayım da yani ne sorayım?
aslında anlaşılır biliyor musunuz? hissedersiniz istekli mi isteksiz mi en basiti bunu anlar insan
erken boşalma cart curt o kişi de muhtemelen hiç cinsellik yaşamamıştır nereden bilecek
adamın bakışlarından hareketlerinden bile anlarsınız en azından istekli mi isteksiz mi :)

Nişanlılık sürecinde bazı şeylerin anlaşılacağını düşünüyorum. Biz de muhafazakar bir çifttik sizi anlıyorum yakınlaşma yaşamadık görüşür konuşurduk alışverişe çıkardık cinsellik konularına hiç girmezdik. Ben bazı hareketlerinden sezmiştim erkekler istemese de ele verebiliyor en çok hissettiğim bir gün evlerine gitmiştim aile evinde kalıyor annesiyle oturduk konuştuk sonra onun odasında yazıcıdan benim öğrencilere fotokopi çıkarttık kapı açıktı kardeşi falan oradaydı gelip geçen oluyordu yani yine başbaşa ortam değil yazıcı odasında olduğu için mecbur oradaydık huzursuzlandı falan hızlı hareket etti oturduğu yerden kalkmadı farkında olmadan bakıyorlar farkedince hemen kendini toparlıyorlar falan bu tarz şeylerden anlaşılıyor. Aile yapınız muhafazakarsa konuya girmenizi tavsiye etmem bence siz de rahatsız olursunuz ama emin olun libidolu erkek kendini belli ediyor evlenmeye bir iki gün kala mesajla falan da seni beğeniyorum tarzı az sıcak yazışmalar başlıyor ben devam ettirmemiştim az kaldı evlenecek zaten gerek yok konuşmayalım demiştim o da sen güzel bir kızsın seni her şekilde beğenmem çok normal ikimiz de yetişkin buna kızmadın Di mi demişti hayır demiştim sadece konuşmayı sürdürmedim evlendikten sonra olan oluyor zaten 😄

Nişanlılık sürecinde bazı şeylerin anlaşılacağını düşünüyorum. Biz de muhafazakar bir çifttik sizi anlıyorum yakınlaşma yaşamadık görüşür konuşurduk alışverişe çıkardık cinsellik konularına hiç girmezdik. Ben bazı hareketlerinden sezmiştim erkekler istemese de ele verebiliyor en çok hissettiğim bir gün evlerine gitmiştim aile evinde kalıyor annesiyle oturduk konuştuk sonra onun odasında yazıcıdan benim öğrencilere fotokopi çıkarttık kapı açıktı kardeşi falan oradaydı gelip geçen oluyordu yani yine başbaşa ortam değil yazıcı odasında olduğu için mecbur oradaydık huzursuzlandı falan hızlı hareket etti oturduğu yerden kalkmadı farkında olmadan bakıyorlar farkedince hemen kendini toparlıyorlar falan bu tarz şeylerden anlaşılıyor. Aile yapınız muhafazakarsa konuya girmenizi tavsiye etmem bence siz de rahatsız olursunuz ama emin olun libidolu erkek kendini belli ediyor evlenmeye bir iki gün kala mesajla falan da seni beğeniyorum tarzı az sıcak yazışmalar başlıyor ben devam ettirmemiştim az kaldı evlenecek zaten gerek yok konuşmayalım demiştim o da sen güzel bir kızsın seni her şekilde beğenmem çok normal ikimiz de yetişkin buna kızmadın Di mi demişti hayır demiştim sadece konuşmayı sürdürmedim evlendikten sonra olan oluyor zaten 😄
Peki siz ne kadar süre tanıştınız? Yaşlarınız kaç ve cinsellik konuşmadan nasıl dayanıp sınır koydunuz onu çok merak ettim. Yani istekli olunsa bile erkek arkadaş cinsellik konusunu açınca nasıl hemen konuyu değiştiriyorsunuz? Bu benim için biraz zor oluyor da 🚬

Peki siz ne kadar süre tanıştınız? Yaşlarınız kaç ve cinsellik konuşmadan nasıl dayanıp sınır koydunuz onu çok merak ettim. Yani istekli olunsa bile erkek arkadaş cinsellik konusunu açınca nasıl hemen konuyu değiştiriyorsunuz? Bu benim için biraz zor oluyor da 🚬
Basladi bizim mesai ahahdhd

Gece msjlaşırken özledim seni diye gir. Keşke yanında olsaydım şu an vs muhabbetine çek konuyu. Sonra yanında olsam da istediğim kadar rahat olamıyorum utanıyorum eline bile dokunamıyorum kendimi kastığım için diyeceksin. Mesela sarılmak isterdim boynunu koklamak vs de. Sonra da, sonra da şey aman neyse deyip konuyu kapat. Tam böyle yaz ama iki kere sonra da… diye yazıp aman neyse de. Edepli biri gibi gösterecek bu seni çok önemli. Neyse işte libidolu azgın bir beyefendi asla burda konuyu kapatmama izin vermeyecektir. Sonra? diye sorması yakındır. Ordan sonrası buğulu.

29 yaşında evlendik çok da zor olmadı zaten inatçı dediğim dedik biriyim bir şeye yok deyince daha olur demeyeceğimi biliyor karakter olarak birini tanıyınca ona göre davranıyorsun o da öyle yaptı 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X