• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gıdı gıdı şeklinde değil de biraz daha hafif yapılıyor hafif üflemeler eşliğinde o zaman duygu gülmekten çıkıp kendinden geçmeye dönüyor 😏
Sevişmeyi gerçekten çok merak ediyorum. Öpüşme hissi, oral, yalama, okşama falan. Kendinden geçme, inleme :olamaz::olamaz:. Komşu sexinden gelen inlemeler... Bu arada öncelerden yazdığım, aslında çoğu kişinin rahatsız olduğu ama bizim zevkle dinlediğimiz bir yorumumu alıntılayayım.

MYO'da okurken üc kız arkadaş kiralık bir evde kalıyoruz ve yan dairenin çifti benim odamın bitişiğinde sevişirken sanki sesler net olarak benim odamın içindeydi, duvar o kadar inceki 10 cm ötemde bambaşka bir dünya. Sesler başlar başlamaz üç kız duvarın dibine yanaşıp sessizce gülerek bi saat kadının inleme seslerini ve aralarındaki konuşmaları dinlerdik. Sonra da kendi aramızda onları taklit ederek gülüp eğlenirdik.Yirmili yaşlarda çok eğlenmiştik. Ablayı kapıda, asansörde görünce muzip bakışmalarımız oluyordu. Abla 32 dairelik apartmanda bize selam veren, halimizi soran, arada bir bize yemek de verien tek komşu o olunca çok anlayıslıydık. 🤣🤣
Bu ablaya muzip muzip baksak da o inlemelerin nasıl çıktığını merak ediyorduk. Hala da merak ediyorum, isteyerek mi, kontrol dışı mı? Sevişmeleri bitince üç kız kendi aramızda dakikalarca o sesleri çıkarıp konuşmaları taklit edip gülüşüyorduk.

1000346723.webp

Bu sırada konuyu izleyen üye olmayan ziyaretçiler 🤣

giphy.gif

Son düzenleme:
Bu kadar kısa zamanda bir insanı tanımanız mümkün değil. Hele cinsellik falan.
Yapacağınız şey gece mesajlaşıyorsanız hafif hafif lafı oralara çekmek “havalar da bi soğumadı, üstsüz yatmaktan da yoruldum vs gibi açarsanız o da devam ettirir herhalde? Aklıma bi bu geliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X