Herkese merhabalar,
Valla buraya anlatıcam diye stres üstüne stres çektim. Baştan yazayım, görev başarıldı, büyüklüğü yeterli ve iyi kalkıyor

. Akşam üzeri beni otele bıraktı (otelin çalışan lojmanında kalıyorum), akşam yemeğimi yiyip odama geçer, burdaki konuya devam ederim derken yemekhaneye girdiğimi gören birkaç arkadaş etrafımı sardı, sandalyelerini çekip anlat, anlat, hadi anlat

... Bi yandan yemek yiyorum bi yandan gülüyorum bi yandan bana vuruyorlar, boğulacaktım gülmekten. Fikri veren arkadaş sabah ek öneride bulundu; koşarken bazen öne geç, popona baktır mutlaka, çok tahrik edici olursun.

Bir de otelin kuaförü bitkisel özlü afrodizyak bir şeylerden birkaç damla sürdü boynuma ve koltuk altıma, bunlar da erkeklerin aklını alırmış

,, hafif de makyaj yaptı. Akşam da hesabını soruyorlar.
Sabah hamam kafeteryasında ikimiz için güzel bir tost ve taze meyve suyu karışımı hazırladım, eşofman ve tişörtümü giydim, o da dün verdiğim aynı eşofmanı giymiş geldi. Beraber belediye parkına gidip tostlarımızı yedik, meyve sularımızı içip yavaş tempo koşmaya başladık. Bazen önüne geçip popoma baktırdım, etkiliymiş gerçekten, daha koşarken eşofmandan kalkık pipisi belli oluyordu.

Benim gözüm onun pipisinde, onun gözü de benim popomda

. Tempo düşürüp yan yana yürüdüğümüzde de iyice sokuldum, birbirimize dokunduk bayağı, afrodizyak kokumdan da etkilendi diye düşünüyorum. Beş kilometre kadar koştuk,ama 1,5 saatte, biraz da tempo düşürerek dinlene dinlene. Bankta yan yana oturduk, iyice sokuldum, popomu yandan değdirdim, yapıştırdım resmen, o da sarılınca benim gözler orasına doğru kaydı, gerçekten sivri bir şey kalkmış eşofmanı delmeye çalışıyordu

. Kolumla da birkaç saniyeliğine numaradan su alcakmışım diye öbür tarafa uzanırken dokundum pipisine, kemik gibi bir sertlik hissettim

. Ben hedefime ulaştım, yeterince büyük, en az 13-14 cm dir diye kendimi rahatlattım. Hiç tepki vermedi, sıkıca bana sarıldı, seni seviyorum bile dedi

. Beni otele bıraktı, duş aldım, o da kendi evine gidip duş aldı. Öğleden sonra da tekrar buluşup arkadaşım olan kız kardeşinde yemek yedik. Üçümüz birlikte kirada arkadaşıyla birlikte kaldığı evi inceledik. ev güzeldi, çok eşyası var, biraz temizlik gerekiyor, ev uygun. Gerisi evle ilgili konuşmalar işte.
Ohhh bee anlattım işte. Bir seans arkadaşlarıma, bir seans da size.