- 1 Ekim 2023
- 5.425
- 21.192
- 278
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
Bi şey sorucam buraya foto ekleyemiyor muyuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne fotosu kızBi şey sorucam buraya foto ekleyemiyor muyuz?
Öğrenmek istediğim birkaç şey var; erken boşalma, fazla mast alışkanlığı, libidosu, bencil olup olmadığı, kadın cinselliğinden anlıyor mu... Yazdıklarını dikkate alıcam, Allah korusun nişan bozulma durumunda sıkıntı olabilir. Bakalım, konuşarak da halledebiliriz inşallah. O da beni merak ediyordur aslında.Kendini kotu hissedeceksen ya da bir sekilde Allah korusun nişan bozulursa sorun yasayacaksan hic girisme bence buna.
Cevre muhafakazar diyorsun, kucuk bir yerde yasiyorsun. Nişanlın iyi biridir ama kimseye guven olmaz. Agzinin tadinin kaçmasını istemem.
Ancak olasi en kotu senaryoda bile sorun yasamam diyorsan dene.
Ne fotosu kız![]()
Kız nasıl ekleniyo sana atayım sen ekle sen kırmızısın belki yaparsınEkle çünkü ben anlamadım :)
5 yıldır ilçede bir otelde çalışıyorum, otelin çalışan lojmanında kalıyorum. Nişanlım da ilçede kalıyor ve bir başka otelde şoför olarak çalışıyor. Nişanlımın ailesi köyde yaşamaya devam ediyor, benim ailem dağda-yaylada göçebe yörük. Kışın köye dönüyorlar. Fotoğraf tabii ki atın ama bu bilgileri konuyu okuyarak kendiniz de görün lütfen.Hahahaaha ya kpattığı konusunda alıntı olmuyor. Foto çektim eklemek için. Otelde çalışan nişanlısı. Kendisi köyde oturuyor. Onu ekleyip soracaktım :)
“Bir otelde şoför olarak çalışıyormuş, misafirleri hava alanından getirip götürüyormuş, tur düzenlenince minibüs kullanıyormuş, otelin getir götür işlerini yapıyormuş.”
İşin içinde bi olabilir diyorsunBende yorum yapmicam çünkü hikaye bana da geçmedi :) zaten bi anda her konuda aktif olanlara temkimliyimdir![]()
Uyarınız için teşekkürler. Daha dikkatli olurum.Üstüme vazife değil ama, minik bir tavsiye: İş arkadaşlarınla o muhabbetlere çok girme aranızdaki sınır açısından da problem olur, o ona o ötekine anlatır en kötü buraları okuyan varsa aa bu bizim filanca diyip ifşa olursun birbirlerine anlatırlar nişanlına kadar gider bir şekilde.
Ailene ya da akrabalarına da mesela gidebilir.
Yeni favımİşin içinde bi olabilir diyorsun![]()
O konuda bunları konuştuk zaten. Son sayfalarına bakabilirsiniz. Tasvip etmesek de çadır hayatının gerçekliği diye bağladık.Donya bunları atmamı istedi
Evet hemi de nasıl davşan![]()
@Lyanna Mormont
Darısı başımızaaa , kızz nerdesin sen sabahtan beri yavAddige
Öyleydi zaten, kendi büyük, eli, ayağı büyük başka yerler minnak olamazdı ve olmadı. Nerde bu asılsız iddiayı ortaya atan zerrin? Tinder'da mahsur kaldı o
Ufak tefek adam deme sinir geliyor![]()
Ahshdh disaridan takip edenler varsa bunlar kafayi yedi diyordur kesin.
@Red Phoenix acaba zerrine ozelden çük fotolari gitti de onlarla meşgul oldugu icin mi bakamiyor buraya ahsbd
Film mi Kadınları anlama klavuzu yoksa kitap mı?
BDSM, işkence, kırbaç, iğne batırma falan sevmiyorum, gerçekten korkutucu geliyor.
BDSM, işkence, kırbaç, iğne batırma falan sevmiyorum, gerçekten korkutucu geliyor.
Hiç cinsel yaşantım olmayınca izlediklerimden ürküyorum ve neden bu acıyı? çekiyorlar diye sorguluyorum. Galiba bundan gerçekten zevk alıyorlar. Misyoner, kadın üstte ve doggy şimdilik standart olsun da gerisini sonra düşünürüz.Hiç sevişmemiş biri bunlardan hoşlanıp hoşlanmayacağını bilemez ki, ben de tahmin etmezdim eskiden böyle bir insan çıkacağımı.Hatta sevişenler bile anlayamaz deneyip yaşamadan![]()