- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Ekimyagmur
çocuk ailesine düşkün diye evlenme diyen arkadaslara çok şaşırdım .bu önyargı nedır anlamıyorum valla. ne beklıyorsunuz ,sizinle evlenınce annesını babasını bır tarafa atmasını mı ? ailesine düşkün bir adamdan asla zarar gelmez .cünkü aıle kavramına onem verır ,gelenek gorenek bılır, anne baba tanır .bunları bilen bır adam da iyi bır eş ve oteriter sahibi iyi bır aıle babası olur .ancak şu da var ki ;aileye düşkünlük ayrı bir olaydır,aradaki dengeyi kurmak ayrı .karşı taraf eger dengeyı kurabılıyor ise ,aılesine duskun adamdan asla zarar gelmez .
konu sahibi arkadasım ; sana tavsıyem daha evlenmeden önyargılı yaklaşmaman .nasıl başlarsan inan o öyle gider .
misal ,"nişanlım ailesıne cok düşkün ,bundan dolayı ben de onun ailesıne ısınamıyorum "diye kendını şartlandırırsan eger ,sonra dan ailesını sevmek ıcın ugrassanda sevemezsın .problemler sorunlarda hıc bıtmez .dedıgım gıbı nasıl baslarsan oyle gıdersın .karsı tarafa ılk etapta sen ne verırsen eger o oyle gıder .ama tam tersını düşünüp "nişanlımın ailesını sevıyorum " diye kendını şartlandırırsan onları seversın ve sevgını karsı tarafa vermısde olursun .çekim yasası gibi düşün .evrene ne verırsen onu alırsın
pozıtıf dusun kı pozıtıf olsun hersey "o ailesine cok düşkün, olur mu olmaz mı" dıye dusuncelerden sıyrılmanı tavsıye ederım .negatıf düşüncelerın hepsi negatıfe dönüşür .nişanlının hıc bır zararını kotulugunu gormeyıp de sırf aılesıne duskun dıye nısan atılmaz canım .atmamanı onerırım .
.
konu sahibi arkadasım ; sana tavsıyem daha evlenmeden önyargılı yaklaşmaman .nasıl başlarsan inan o öyle gider .
misal ,"nişanlım ailesıne cok düşkün ,bundan dolayı ben de onun ailesıne ısınamıyorum "diye kendını şartlandırırsan eger ,sonra dan ailesını sevmek ıcın ugrassanda sevemezsın .problemler sorunlarda hıc bıtmez .dedıgım gıbı nasıl baslarsan oyle gıdersın .karsı tarafa ılk etapta sen ne verırsen eger o oyle gıder .ama tam tersını düşünüp "nişanlımın ailesını sevıyorum " diye kendını şartlandırırsan onları seversın ve sevgını karsı tarafa vermısde olursun .çekim yasası gibi düşün .evrene ne verırsen onu alırsın

.
Son düzenleme: