Bizler olayın içinde olmadığımız için ayrıl veya devam et dememiz saçma olur ama kendimden örnek vereyim, eşimle yaklaşık 7 yıldır evliyiz nişanlılık döneminde ailesinden kaynaklı çook sorun yaşadık hatta bu kadar anası kuzusu olduğunu nasıl anlayamadım dediğim çok olmuştur bu yüzden nişan atmayı ilk yıllar boşanmayı çok düşündüm ama hep annem engel oldu merak etme seni anlayacak düzelecek dedi. Çok şükür eşim bana çok düşkün oldu şimdi kimseye tek laf ettirmez. Arkadaşların dediği gibi şimdi senin sorunum yok dediğin abisi annesi akşam evlerinde oturup konuşup nişanlını kendi taraflarına çekmeye baştan ipleri ellerine almaya çalışıyorlardır. Ama evlenince en çok zamanı seninle geçirecek ve o evden çıktığı için ailesine dışarıdan bakmaya başlayacak ama bunlar biraz zaman alıyor sabır gerektiriyor. Nabza göre şerbet verip sabırlı olursan sonunda kazanan sen olabilirsin ama evlilik kumar gibidir. Evlendikten sonra ailesine daha çok bağlananda oluyor tam terside. Sana en iyi akılı annen verir çünkü annelerin sezgileri çok güçlüdür.