- 9 Ağustos 2016
- 4.761
- 7.010
- 158
- 37
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
Çok ısrar ediyorsa kartı al ama para çekme nasılsa para çekmediğini anlayacaktır hesap hareketleri sms olarak geliyor çünkü. Dediğin gibi onun parasını harcamak için henüz erken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne güzelErkek arkadasimdan gayet aliyorumda odetiyorumda her seyi.sunu aldim al hesap nosu havale yap diyorum geciyorum.nasil alıştırırsan ole gidiyor.ilk esime hic 1 sey ödetmedim sevgiliyken adam naailsa baban zengin senin diyip yillarca sirtini dayadi bize.
Simdi erkek arkadasimin hayatinda gitmedigi restoranlara otellere rezervasyon yapip gidiyoruz haberin olsun diyorum.
hanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
Ben katılıyorum bu yoruma. Ex eş te bende benzer şeyler görünce akıllandım. Aman ben kullanıyormuş gibi olmayayım dedikçe kullandığını iddia ederler zaten. Fazla düşünceli olmayın...Erkek arkadasimdan gayet aliyorumda odetiyorumda her seyi.sunu aldim al hesap nosu havale yap diyorum geciyorum.nasil alıştırırsan ole gidiyor.ilk esime hic 1 sey ödetmedim sevgiliyken adam naailsa baban zengin senin diyip yillarca sirtini dayadi bize.
Simdi erkek arkadasimin hayatinda gitmedigi restoranlara otellere rezervasyon yapip gidiyoruz haberin olsun diyorum.
Buna da katılıyorumBen al derim. Egolarını besler onun parasını harcaman. Ben eşimle öğrenciyken onun bursunu bile ben harciyordum. Hic pişman değilim. Simdi atandım hala aramızda para konusu sorun olmuyor çok şükür
hanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
Buna da katılıyorum
Hoşlarına gidiyor ve daha sahiplenici oluyorlar bu durumda cidden. Evliliğe hazırlık bu da bir tür aslında. Nasıl devam edeceğini görürsünüz.
Biz sevgiliye bir dönem para yetmedigini anlayınca çantamı para koyardı ben de harcamasını neden harcamiyorsun derdi daha sonra ben alıştım param olmadiginda istedim nisanliyken de onun parasını olmadığında ben verirdim o verirdi hiç bunun hesabını yapmadık evlendik işi bıraktım bn söylemeden para verir kendi kredi kartinin birini direk verdi zaten hiç sorun yapma nasıl alıştırır san öyle gidiyor cunku.
Hatta bak şimdi hatırladım ona ciğer tava ismarlayacagim demiştim sevgiliyken ve çalışıyordum ama eve veriyorsun maaşının hepsini haftalık 50 lira alıyordum şaka gibi yol param da için de tabiki
Gittik 50 TL'den fazla tutsa param yok o derece bende çok fazla birşey almadım genelde kola içersin ayran aldım gbi tam 48 TL tuttu ben verirken görmüş son param olduğunu eve gittiğimde cuzdanimda 100 lira vardı ne zaman koyduğunu sorduğumda benzinlikte tuvalete gittiğinde koymuştum dedi bir kaç ay sonra bende gururluyum tabi hep biriktirip veririm diyordum ki hepsini veremedim tabiki rezil ben![]()
Nişanlı değil misiniz biriktirin eşinize sürpriz yapıp evinizin bir eksiğini alın o zaman başınızakalkamaz dahanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
Bence herkes hayatındaki kişiye göre konuşuyor. Konu sahibi de karşısındakinin yakınlığını ve karakterini anlamıştır, ona göre davranmalı. Benim sevgilim bana hayatımdaki herkesten daha yakın, babam bilmez iç halimi ama o herşeyi bilir. Yüzüme vurulacak şeyler de duydu ama yıllardır vurduğunu görmedim. O yüzden güvenirim. Sen-ben lafı etmez hiç, ben dersem bozulur biz diye düzeltir. Böyle bir adam oldğu için bir ihtiyacım olsa söylerim. O alıştırdı buna beni. Ama ex eşte çok çekinirdim . O da öyle alıştırmıştı. Onurluluk sanırdım bunu bide. Alakası yok ama yahu, her ilişki kendine özgü, terimler de o ilişkiye göre şekil değiştiriyor...Bu kadar güvensizlikle yaşamak zor degil mi? Nisanli ya hu. Yarin evlenecek. Daha ne kadar yakin olabilir insan?