Nişanlınızı bekar arkaşı ile tatile gönderir misiniz?

Seyda455

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
3
0
86
Merhabalar nişanlım bayram tatılınde bekar bı arkdasıyla tatile gitmek istediğini söyledi bende istemediğimi söyledim aslında güvenıyorum heran ulasabılecegımı goruntulu konusacagımızı söyledi kendısı sürekli calısıyor hıc aktıvesı yok kıyamıyorum da ne yapacagımı bilemedm.

Sizi endişelendiren nedir? Mesela şöyle bir gittigini hayal edin, hangi sahneler geliyor gözünüzün önüne de kaygı duyuyorsunuz mesela?

Nişanlanmışsam güveniyorumdur o yüzden gönderirim

Başlıktaki "göndermek" sözcüğü sadece beni mi rahatsız etti? Göndermek göndermemek değil nişanlın bunu istiyor ve seninle inatlaşıyorsa sen gitmesini istemediğin halde bazı şeyler yanlıştır zaten.Temeli yanlış atılmıştır.

Bana bu tarz istekler masum gelmiyor, istemesi bile kırar düsündürürdü. Bir sürü insan icin problem değil, masumca düşünüyorsaniz gitsin.

Göndermem değil ama gitmesini istemem
Giderse soğurum.gerek yok çünkü böyle birşeye.senle gitsin yani.niye elin adamıyla tatile çıkıyor?bir de ilişkisi olmayan erkekler ilişkisi olan erkekleri yoldan çıkarabiliyor nedense gazı veriyor Yani...

Benim nişanlım gitmişti ben de sorun etmedim. Açıkçası gönderirim göndermem vs demek de doğru gelmiyor. Şuan evliyim ve hamileyim eşimle sosyal olarak çok aktifiz ama dört buçuk ayı geçtik artık eskisi gibi aktif olamıyorum. Geçen gün kendim söyledim ben artık eskisi gibi sana ayak uyduramam eğer arkadaşlarınla plan yapmak istersen ya da arkadaşlarından biri yaparsa falan sen de katıl diye. Çünkü eşim çok ince düşünceli hassas bi adam ve çok yoğun bi işi var buna rağmen her fırsatta beni düşünür ben de o mutlu olsun sıkılmasın ve bu kadar streste sıkışmasın nefes alma imkanı olsun istiyorum hepsi bu.
Yani arkadaşıyla plan yapınca ilk akıllarına gelen karı kız olacak adamla benim zaten isim olmaz

Nasil onun bizim hayatimiza yasaklar koymasini istemiyorsak bizde onun hayatina yasakla mudahale etmemeliyiz. Gitmek istiyorsa gider ben kuzenlermle gitmistim yazliga tatile nisanliyken. Oda ailesiyle gitti. Ha arksslariyla gitmek isteseydi de giderdi. Simdi aksamlaridisari cikmak istese yine cikar. Guven onemli...

Lütfen beni yanlış anlamasın kimse ama evlat edinmiyorsunuz sadece evleniyorsunuz. Birbirlerinin hayatını yok edip sadece ortak hayat kuranların evlilikleri bir incele derim. Bitmeye yada mutsuz ilerlemeye mahkumdurlar. Yaşamanıza bakın ve birbirinizin alanlarına saygı duyun. Zaten aklına aldatılmak geliyorsa temeli henüz sağlamlaşmamış ilişkinin. Onu güçlendirin bence

Bende gidecegim sen o arkadasinla git bende arkadasimla gideyim dedim kabul etmedi olmaz dedi. Sonuc olarak gidemedi :)

Bir yetişkinden bahsederken kullandığınız kelimenin "göndermek" olması dikkat çekici. Nişanlınıza annesi gibi davranıyor olabilir misiniz acaba?

Güveniyorsam gönderirim, güvenmiyorsam zaten göndermesem de o yapmak istediğini gizliden yapar. Yani güven önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…