Nişanlısı askere gidecek olanlar ve kendinden korkanlar

ASKERLİK DÜŞECEK Mİ?

• 2013 YILININ SONUNDA DÜŞER

OY: 2 66,7%
  • 2014 MART AYINDA SEÇİMLERDEN ÖNCE DÜŞER

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Amin canım benim iyi dileklerin için çoook teşekkürler...seninde gözün aydın darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına

rica ederiimm..bende teşekkür ediyorum..cümlesnin başına herkese gidip gelmek nasip etsin ALLAH IM

ahh kızlar ahh benimde askerim daha gidecek ( ağustosta nişanlanıyoruz kasımda gidiyoo dönünce inşallah yuvamızı kurucaz allahtan kısa dönem yapacak kısada olsa uzunda olsa çok zor geçicek biliyorum (

canım benim gerçekten çok zor bi durum Allah hepimize sabır versin ama emin ol oldukça şanslısın kısa dönem yapcağı için inşallah herşey gönlünce eksiksiz olur...

çok dua ediyorum canımmm inşallah benimkide ankaraya düşer hergün onu görmeye gideri aslında doğuda askerlik şuan batıdan daha kolay diyorlar...benimde sevgilim 4 yıl erteletti ama şimdi diyorumki keşke gidip daha önceden yapsaymış ama demekki hayırlısı böyleymiş..gerçekten çok zor oluyor sizde o gitmeden nişan yaparsınız kafası rahat bi şekilde gider yapar gelir. bence sevdiceğine söyle kısa dönem yapcayacaksa okula ağırlık versin ve biran önce bitirip kısa dönem yapsın...

canım benim gerçekten çok zor bi durum Allah hepimize sabır versin ama emin ol oldukça şanslısın kısa dönem yapcağı için inşallah herşey gönlünce eksiksiz olur...

aminn canım hepimize inş :) yahu birde yedek subaylık çıkarsa o zaman napıcaz bilmiyorum :S

yedek subay olduğunda değişen ne oluyor canım ben hiç bilmiyorum o konuyu? :S ama ne olursa olsun hayırlısı çıksın ve olsun kuzum...

canım yedek subaylık olursa 5 ay yerine 12 ay yapıyor subay olarak ve o 12 ay boyunca maaş alıyor ama dediğim gibi 5 ay değil 12 ay ( ve bunu sistem seçiyor kimsenin elinde değil yani eğer 4 yıllık mezun ise

canım yedek subaylık olursa 5 ay yerine 12 ay yapıyor subay olarak ve o 12 ay boyunca maaş alıyor ama dediğim gibi 5 ay değil 12 ay ( ve bunu sistem seçiyor kimsenin elinde değil yani eğer 4 yıllık mezun ise

ama o zamanda rahat olursunuz canım...belki istediği gibi yanına gelebilir en azından bi havası var yedek subay hiç içini karartma sizin için en hayırlı olan neyse o olsun...benimde bir çok yakınım akrabalarımdan 5 ay askerlik yapanlar oldu hiç birine yedek subaylık çıkmadı

canım benim güzel dileklerin için tşk ederim daha güzelleri seninle olsun :)) bu sistem zaten bu yıl değişti daha önceden mesela bu şekilde değildi yedek subaylık için sınav vardı ama bu sene yani ağustos kasım celbinde 4 yıllık ister aöf olsun ister örgün olsun sistem kendi seçiyo yaşa ve bölüme bakılmadan sistemsel bişey yani bu bu celpte 5 ay gidicek olan kimi kişiler sistem seçtiği için yedek subaylık çıktı diyo korkum bu hani ii yanı ne dersen ayda 2 bin küsür maaş alıcak yani düğün parası çıkar ) ama işte 12 ay.. (

oyyy canım ya kıyamam sana inşallah çıkmaz 12 ay...çıkarsada sevin düğüne kadar para biriktirir dediğin gibi...hiç üzme tatlı canını Rabbim gönlüne göre versin...ama gerçekten çok büyük şanssızlık olmuş kuzum bundan sonra okulu askerlik için bitirenler içinde çok büyük risk teşkil edyo bu durum... ama sen genede içini ferah tut her iki türlüde şanslısın

amin canım benim herkesin inşallah :) hakkımızda hayırlı olsan neyse zaten Rabbim onu verir diyorum :))

Kader arkadaşı buldum kendime:) canım benim de sevdiceğim şubatta askere gidecek bizde gitmeden nişan yapalım dedik sonradan vazgeçtik döndüğünde 1 ay sonra falan nişan olucak birkaç ay sonra da düğün Allah nasip ederse. Bizde Ankaradayız ama hiç umudumuz yok buraya çıkmasına keşke çıksa Ank. çevresi de olsa razıyız. Herkes çok zor beklemek diyo ama napalım bana yine döneceğini biliyorum ya onu beklemekte güzel olur öyle avutuyorum kendimi.. Allah bize sabır versin birbirimize destek olmaya çalışalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…