Nişanlısı normalde müsade ettiği birşeye artık yapamazsın gidemezsin diyenler..

Bu sevgiliden nişanlıdan ya da eşten “izin almak” kadar varoşluk emaresi bi durum olamaz. Koskoca kadının 15-20 dk geç kaldı diye hesap vermesi son derece mantıksız ve aşağılayıcı bi durum. Bunu “sahiplenilme” olarak görüp içten içe bu durumdan hoşlanıyor olmasaydın hakaret gibi gelir, bu cahil tuhaf duruma katlanmayı bir an bile düşünmezdin.

Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
Yokuspokus Yokuspokus @Dionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun. :sinirli:

Ay konuyu okudum ay, ay bunlar bana dense ayy ay yıkılmadık neremiz kalır diye düşünüyorum şu an. Bulamadım :))

Gayet birbirne baglı
Bağlı mı-bağımlı mı olduğunuz ayırımındasınız şu an

bırbırni seven
Köle-efendi ilişkisinde de sevgi vardır (Korkunun getirdiği bi hayranlık diyelim, umarım o tarafa doğru savrulmazsınız çünkü buradaki, şiddet görüp ama seviyorum diyen çoğu kadın bu halde.)

ara ara tartısan
Tartışma değil, kimin sözü daha çok geçecek yarışı imiş demek ki.

ama hep tatlıya baglanan
O anlık ikna edilmiş diyelim.

evet nişanlımın ara ara huysuzlukları
Huysuzluk değil, maçoluk(!) aksine bir huydur.

Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..

asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık

Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla..

Tehdit de var, neymiş tehdit unsuru onu öğrenseydiniz bari, naparmış, terk mi edermiş 15 dk için?
Bu adam yarın bir gün evlenseniz ve eskaza eve biraz geç girseniz iş çıkışı, olur ya hani trafiktir vb 20 dk bi gecikseniz, ya da arkadaşlarınızla iki gezmeye çıktınız kız kıza, eh bi 10 dkcık lafa daldınız geç geldiniz eve, o arkadaşları yasaklaması, işi arayıp sizi rezil etmesi senaryolarını geçiyorum. Napardı evli olsanız? Boşar mıydı? Döver miydi? Napardı?

Siz bu adamın bu kadar olacağını tahmin etmediniz mi hiç ya da hani bunu normal mi sayıyordunuz "Kıskanıyor, beni seviyor" diye. Ben açıkçası işin burasındayım şu an biraz.

Sakın taviz vermeyin. Siz devam edin sporunuza ve gerekirse siz tehdit edin. Bu şekilde devam ederse o sonuçlarına katlansın.

Bu sevgiliden nişanlıdan ya da eşten “izin almak” kadar varoşluk emaresi bi durum olamaz. Koskoca kadının 15-20 dk geç kaldı diye hesap vermesi son derece mantıksız ve aşağılayıcı bi durum. Bunu “sahiplenilme” olarak görüp içten içe bu durumdan hoşlanıyor olmasaydın hakaret gibi gelir, bu cahil tuhaf duruma katlanmayı bir an bile düşünmezdin.
İzin almak olarak ifade etmiş olmam yaşadığım ilişkinin ve eş adayı olarak seçtiğim kişiye karsı tasıgım sorumluluk saygı gibi kelimeleri içeriyor oysaki oda benden habersiz birşey yapmamıstır bugüne kadar bırbırmızıden ızın almak bu manada evlenınce hıc esınıze haber vermeden yada onun sıze haber bıle vermeden yaptıgı bırseye cogunluk zaten tepki gösterir burada kullanııgınız ^varoşluk^ kelimesi hos olmamis .. kotu kelimeler kisinin kendisine aittir benim bildigim .. yaziya cevaben..!

İzin almak olarak ifade etmiş olmam yaşadığım ilişkinin ve eş adayı olarak seçtiğim kişiye karsı tasıgım sorumluluk saygı gibi kelimeleri içeriyor oysaki oda benden habersiz birşey yapmamıstır bugüne kadar bırbırmızıden ızın almak bu manada evlenınce hıc esınıze haber vermeden yada onun sıze haber bıle vermeden yaptıgı bırseye cogunluk zaten tepki gösterir burada kullanııgınız ^varoşluk^ kelimesi hos olmamis .. kotu kelimeler kisinin kendisine aittir benim bildigim .. yaziya cevaben..!

Konu başlığını ve konunu okur musun çünkü kendi konundan haberin yok bence, müsade demissin bir kere başlıkta, 15 senedir birlikteyiz ben hiç müsade istemedim sevgilimden yani şimdiki eşimden şunu yapmayı düşünüyorum dedim tamam o da aynı şekilde yıllardır spor yapar salonda çalıştığı oldu evde çalıştığı oldu

Sorumluluk ve saygı mı, saygınlıktan çok uzak bi durumun içindesin. Evlenince eşe haber vermeden bişey yapmaktan bahseden kim? Senin yaşadığın durumla ne ilgisi var? Sen eve 15 dk geç geldin diye nişanlın spor hayatın bitmiştir diyor.

Neden izin alınır spor yapmak için ben anlayamıyorum. Ne biçim ilişkiler bunlar. Hem ne demek sonuçlarına katlanırsın demek. Ayrılmakla tehdit ediyor yani. Peki bu ilişkide seven taraf sadece siz misiniz? Demek o sevmiyor en küçük bir durumda bununla tehdit ettiğine göre. Bakın bu tavırlar hiç hoş değil. Ben erkeğim havası sezdim nişanlınızda. Ve inanın bana bu çok tehlikeli.

Madem öyle hadi bir deneme yapın. Ben spora gitmiyorum bundan sonra sen de maça deyin. Ne bileyim bana tuhaf geliyor koca koca insanların birbirinden izin alması. 6 yıllık evliliğim de böyle saçmalık yaşamadım. yok biz illa izin alacağız diyorsanız da lütfen o da sizden izin alsın. Maça gitmek yok dediğiniz zaman aynı sizin gibi otursun

Tabiki üzüldüm ve cok sasirdim acikcasi cunku bekledigim bir tepki degildi bu konuya cok uzulmesem zaten buraya emin ol yazip sizlerin fikirlerinide almak istemem bende iliskide sizin gibi düsünen bir insanim ayrica karsit dusuncede degilim zaten AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ

Tabiki üzüldüm ve cok sasirdim acikcasi cunku bekledigim bir tepki degildi bu konuya cok uzulmesem zaten buraya emin ol yazip sizlerin fikirlerinide almak istemem bende iliskide sizin gibi düsünen bir insanim ayrica karsit dusuncede degilim zaten AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ

Tamam bizler yazacağımızı yazdık gerisi polemiğe gidiyo peki sen ne yapacaksın

Spora devam etmeyi bu konuyu onunla yüzyüze konusmayi boyle dayatmalarla hayati birbirmize zehir etmenin sacma oldugunu birdaha ve tekrar tekrar anlatacagim anlamiyorsa boyle birseyden dolayi evlilik gibi ciddi bir konu tehlikeye giriyorsa iliski sonlandirilmakla tehdit ediliyorsam sonuclarina ben degil o katlanir bir insanin severek ve isteyerek kimse zorla vazgeciremez ben bu karardayim seven insan zaten bunu bekleyemez karsindakine saygi duymali diye dusunuyorum AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ

Spora devam etmeyi bu konuyu onunla yüzyüze konusmayi boyle dayatmalarla hayati birbirmize zehir etmenin sacma oldugunu birdaha ve tekrar tekrar anlatacagim anlamiyorsa boyle birseyden dolayi evlilik gibi ciddi bir konu tehlikeye giriyorsa iliski sonlandirilmakla tehdit ediliyorsam sonuclarina ben degil o katlanir bir insanin severek ve isteyerek kimse zorla vazgeciremez ben bu karardayim seven insan zaten bunu bekleyemez karsindakine saygi duymali diye dusunuyorum AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ

Doğru düşünüyorum bi daha öyle ağlamak falan yok sen kadınsın yahu içinde insan büyütüp can veriyosun azcık tepeden bakın şu erkeklere

sonuçlar neymiş. ne yapcan ulan demedin mi. napcakmış acaba. ayrıl gitsin böyle biriyle evlenilmez. resmen tehdit etmiş

nişanlın bence iğrenç bir insan, kendisi kim oluyor da böyle bir laf etmeye cesaret edebiliyor aklım almıyor doğrusu

sonucu neymiş en fazla nişanı atar sonra köpek gibi kapına da gelir merak etme. simdiden göster lafının arkasında durdugunu ki sonrasında da senin kararlı biri oldugunu anlasın

Ne kadar şanslısın dua et nişanlıyken göstermiş gerçek yüzünü. Benim boşanmakta olduğum eski eşim evlendiktem sonra evrim geçirdi ve bak şu an hamileyken boşanıyorum.

Evlenmeden önce bana böyle dayatmalarla gelecekti ki sokulmadık çukur bırakmazdım. Çok çok çok şanslısın, bu şansı değerlendir ve direk ayrıl. Bu işin ders vermesi olmaz, bu lafı edecek adamda bu potansiyel ömür boyu vardır ve yine yine ortaya çıkar, tiynet meselesi. Bugün kriz çıkarırsın, pısar, evlendikten sonra görürsün sen diye kinlenir. Adamda bu potansiyeli gördün, unutma.

Saygiyi cok yalnis anlamisin canim. Ben evli oldugum halde bile esime bir yere gidecigimi bildirmem, yani birak izin almayi.Hele sevgililik dönemde böyle birsey asla söz konusu bile olamazdi. Niye bir yere gittiginde, eve geldigin saati bildiriyorsun ona? Bu rapor vermek saygili olmak degildir, köle olmaktir.

Bu adam degismez. Simdi üstteki yazdiklarini okudumda, adam simdilik spor yapmana birsey demez artik. Köprüyü gecene kadar misali. Simdi bile sevdigin birseyden hic bir neden olmadan vazgecmeni istiyen insan, evlilikte beter olur. Arkadasina gidersin, eve 20 dakika gec geldin diye hayati dar eder sana. Yemegi geciktirdin diye burnundan getirir,..

Spor kadar basit insani bir ihtiyaca karsi gelen biri cok sig düsünüyordur ve degismez. Sadece cok yipranirsin. Herseyi binbir kavga ile hal etmek zorunda kalirsin. Gecmise bak ve parcalari birlestir. Bu sig düsünce tarzinin ilk örnegi degildir bu. Diyecegim o ki, ayril. Sevgi, ask bir müddet sonra tükenir. Yipranmis sinirler ile yarim kalmis hayaller ile kalirsin.

Bence neden bukadar büyük bi tepki verdiğini sor 20 dklık bi gecikme mi böyle sinirlenmesine sebep olmuş. İlerde bi hayatı paylaşıcaz birbirimizin ilgi alanlrına saygı duymalıyız de ama biraz zaman geçtiktwn sonra söyle bence, ben öyle yapıyorum yüzyüze konuştuğumuzda genellikle de istediğimi alıyorum :KK50:

Pardonda eve söylediğin saatten 15 dk geç gitmişsen nolmuş ki?? Ona nee?? Üstelik bunı bahane ederek hani suçlusun ya spor hayatın bitmiştir demiş.. noluyo ya??şimdiden karıştırma kendine .. ki evlenince dozı artacak.. sen hatalı oldukça ki hatan yok sevdiğin bişiyi elinden alacak .. sen spora gitmeye devam et ve ona açıklama yapma. Ne olacaksa olsun...

Back
X