Nişanlısı normalde müsade ettiği birşeye artık yapamazsın gidemezsin diyenler..

Benim eskisi de böyleydi.
Bir süre sonra hakarete başladı.
Bir süre sonra kendine zarar vermeye, duvara yumruk atmak falan gibi.
Bir süre sonra da beni darp etmeye ve tehdit etmeye. Orada dur dedim geç kalmış da olsam.

Adam baskıcı bir tip olduğunu daha nasıl anlatsın ...köprüden önce son cikistasin . Devam edeceğim dersen mutlaka hemen kendi kararlarını kendin aldığın bir durum yaratman yani spora gitmen lazım. Bu olay ilişkinin iplerini ona verip vermediğini gösterecek. .ayrıca bu kadar küçük bir mevzu için sizi silecekse zaten hiç olmamissinizdir. ..

Sen haber vermişsin ama bak o hesap sormuş ondan.. canım kendimden biliyorum nişanlıyken aslında erkekler sinyalleri veriyo ama biz hep iyi niyetle yorumluyoruz.. senin haber vermenden 15 dk geç gittin diye hesap sorup sevdiğin bi şeyi elinden almaya kalkıyo.. sen peki spora gittin mi sonrasında.. gitmediysen işte sıkıntı orda..

Bide izin verdim tarzı konuşmasına müsade etme..
Ben aslinda ona sunu demeliyim ben seni gercekteb saygi duyup izin degil haber vermek icin aramistim ama senin bu anlayissizlgi ve cirkinlesebilecegini gormus oldum isine gelmeyince cocugun elinden seker mi aliyorsun 32 yasinda bir bayanim ne istedigimi biliyorum bunlarida dedim acikcasi ama sen beni kaale almiyorsun bak sallamiyorsun bilr kizacagimi bile bile oyalanmissin iste ye getirdi

Aslinda tamamen bencillik baska bisey degil
Benim dedigim olacak benim istedigim gibi olacak ben izin verirsen gidebilirsin evet git dedim ama sartlarim var sende bunlara uymadin tamam o zaman bu konu kapanmistir gbi bi tavir icerisinde bunun neresi saygi neresi benim istek ve arzularima cevap verme neresi anlayisli olmak ortaligi dahada germemek hani tavir cok yanlis bunu ama ezip gecmicm emin ol dedigini gibi donum noktasi bu olay benim icin hippotalamus hippotalamus

Ben aslinda ona sunu demeliyim ben seni gercekteb saygi duyup izin degil haber vermek icin aramistim ama senin bu anlayissizlgi ve cirkinlesebilecegini gormus oldum isine gelmeyince cocugun elinden seker mi aliyorsun 32 yasinda bir bayanim ne istedigimi biliyorum bunlarida dedim acikcasi ama sen beni kaale almiyorsun bak sallamiyorsun bilr kizacagimi bile bile oyalanmissin iste ye getirdi
Bu yaşında kendine bunları yaptırma lütfen, sonu gerçekten gelmez.
Benim eşim ki ohoo sorsan görsen çok modern bir adam ama, o bile fırsat versem beni fanusa kapatır.
İzin verme sen bir bireysin, insan, Allah'ın yarattığı herkesle eşit haklara sahip bir insan.
Tehdite izin verme, gözdağına da, çok lazımsa sen ver ona, sen güçlü ol.
Ben de 32 yaşımda evlendim, hala daha karışmaya kalkar bu kadar dik başlı olduğumu bildiği halde.
Korksam, üzülsem, güçsüz olsam ben bile kendi halime acırdım, o derece.

Değil sevgilim, değil nişanlım KOCAM bile bana "yapamazsın, gidemezsin, yasak vb." diyemez, dedirtmem. Deseydi zaten kocam olmazdı çünkü eyvallah etmezdim.
Aşk, sevgi böyle bir şey değil. Afedersin de ne münasebet yani, ne sıfatla ne vasıfla?
Ben şahsen bu konuda son derece şeffafım; güvenmediğim insanı hayatımda tutmam, bana güvenmeyen, kendi özgüven probleminden dolayı beni kısıtlamaya kalkan insanı da hayatımda tutmam.
Sana değil çevreye güvenmiyorum safsatasına da zerre inanmıyorum. Benim eşim dünyanın dört bir yanına ister tek başına, ister erkek erkeğe tatile gidebilir asla sorun etmem çünkü kendisine güvenim, itimadım tam. Ha aynı anlayışı o da bana gösterir gayet tabii.
Ben olsam kendime özgüvensiz bir adamın kompleksleri yüzünden güdümlü bir hayatı yakıştırmayacagım için ayrılırdım çünkü nişanlın gerçek yüzünü göstermiş ve değişeceğini sanmam.

spora gidince noluyosa. üf ne saçma sapan bi dayatma. o kimmiş?? daha kocan bile değil kiiiii kocan olsa bile sen bir bireysin.

Benim dedigim olacak benim istedigim gibi olacak ben izin verirsen gidebilirsin evet git dedim ama sartlarim var sende bunlara uymadin tamam o zaman bu konu kapanmistir gbi bi tavir icerisinde bunun neresi saygi neresi benim istek ve arzularima cevap verme neresi anlayisli olmak ortaligi dahada germemek hani tavir cok yanlis bunu ama ezip gecmicm emin ol dedigini gibi donum noktasi bu olay benim icin hippotalamus hippotalamus
İşte bunlar görene anlaya hep sinyal. Şu an güçlü ve net olarak özgürlüğünü ilan etmezsen hep öyle gidecek. ..bu arada ben eşimle öyle bir sorun yaşamadım çünkü izin istemem .hak verilmez alınır .

Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
Yokuspokus Yokuspokus @Dionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun. :sinirli:
Ben de geldim,adam lazımmı:sinirli::sinirli::sinirli:
Ya daha dün,baktım hava güzel,eşim de sabah erken başka işleri için çıkmıştı,aklıma esti,aldım çocukları yeni açılan bir alışveriş merkezine gittim,oradan mesaj attım eşime,"eve dönersen bizi merak etme,geziyoruz"bu kadar....
Koskoca kadın olmuşum,eşime hesap vermiyorum,nişanlıya vereceğim,oooldu:işsiz:

Bence dinlemeyecek bir insansan evlenme bu tip erkekler evlenince herseye karisiyor kisitliyor sana göre değilse kisitlanmak hiç evlenme onunla katlanirim diyorsan kendini çoğu şeyden ali koyman gerekecek gibi görünüyor düzelir deme emin ol daha fazlası olur

Bu yaşında kendine bunları yaptırma lütfen, sonu gerçekten gelmez.
Benim eşim ki ohoo sorsan görsen çok modern bir adam ama, o bile fırsat versem beni fanusa kapatır.
İzin verme sen bir bireysin, insan, Allah'ın yarattığı herkesle eşit haklara sahip bir insan.
Tehdite izin verme, gözdağına da, çok lazımsa sen ver ona, sen güçlü ol.
Ben de 32 yaşımda evlendim, hala daha karışmaya kalkar bu kadar dik başlı olduğumu bildiği halde.
Korksam, üzülsem, güçsüz olsam ben bile kendi halime acırdım, o derece.

Kendinehasım ya ben böyle konular okuyunca, diyorum ben mi fazla özgürüm şu Nilin reklamı vardı ya "Ben özgürümm" deyip dağlara daşlara geziyordu, heh ya ben öyleyim adam da elleşmiyor "Deli bu, yazık günahtır gezsin istediği gibi" diye, ya da azcık hanımköylü mü benimki? Bilemedim.

Konu sahibi, bakın yaşıt sayılırız ve çocuk gibi sizi 15 dakikanın hesabını vermek durumunda bırakıyor nişanlınız. Bu saygısızlıktan öte, düpedüz bir hakarettir. Sizin aklınıza, sizin şahsınıza, sizin cinsiyetinize tümüyle büyük bir hakaret.
Nişanlınız "Öfkeleniyor"... Bu eş gibi görmekten değil, kendini sizin sahibiniz olarak görmekten ileri gelen bir şey. Çünkü sözü geçmedi, siz o 15 dk içinde Allah korusun bir kazaya maruz kalıp hastaneye kaldırılmış olsanız, telefonda işiteceğiniz ilk cümle öfkeli bir "Seni bekliyorum burada değil mi neredesinnn?!!" olurdu muhtemelen. "Seni merak ettim" değil.
Bu doğru sevgi değil işte. Çok özür dileyerek söylüyorum, bu eşya gibi görmedir, bir eşyayı sever gibi sevmedir.

32 yaşındaymışsın cnm.. çocuk değilsin bi çok şeyi dışardan bakarak daha doğru ni şekilde göreceğine eminim.. insan içinde olunca anlamiyo yada iyi niyetle yaklaşıyor.. inş her şey senin için güzel olur.. ona inat git sporunu da yap. Bundan sonra da evw giriş çıkışını haber verme
.ama bunları normal bi şekilde yap.. sinirl değil..

Her halde ayrilmak anlaminda tehdit ediyo. Eger onun dediyini yaparsaniz dugunden sonra da boşanmakla tehdit eder ...

Bu tipler evlenince bakkala bile çıkarmaz.
Diyemediniz mi sen kimsin de bunun kararını verebiliyorsun diye ..
Nerede yetişiyor bu türler ya valla nefretlik

merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?
Müsade istemeyeceksiniz beklemeyeceksiniz. Gerekirse kapıyı da sapını da gösterip yolunuza bakacaksınız.

Rengini belli etmiş.
Valla bence taviz tavizi doğurur. Bugün spora gitmezsin, yarın Ayşe'ye bulusmazsin, ertesi gün iş arkadaşın Mehmet'le öğle yemeği yemezsin...
Yapacak tek şey bu tarz kısıtlamalara gelemeyeceğini kesin bir dille anlatmak.

merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?

Eskiden sesini çıkarmadığı konuda rest çekmeler vs. Günahını almayayım ama, bana nişanlandığınız için nasıl olsa artık ayrılmazsınız diye gerçek yüzünü göstermeye başlamış gibi geldi. Eğer öyleyse, evlendiğiniz zamanki halini düşünemiyorum. Böyle devam ederse sakın evlenmeyin. Hiçbir şey sizden önemli değil.

Size çok saygısızca davranmış. Evlendiğinizde sporu size tamamen yasaklar. Siz de evde oturup onun maçtan eve dönmesini beklersiniz. Umarım sınırlarınızı belirler, ipleri nişanlınızın elinden alırsınız.

Anlamadim spora neden karisirlar.. sanki seni yiycekler.. korkulari yeni birileryle tanisrsin filan.. korkunun ecele faydasi yok halbuki istesen facebook instagramdan bile bulursun birilerini.. anlamiycam bu zihniyeti

Back
X