- 26 Eylül 2010
- 17.546
- 32.822
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslinda ona sunu demeliyim ben seni gercekteb saygi duyup izin degil haber vermek icin aramistim ama senin bu anlayissizlgi ve cirkinlesebilecegini gormus oldum isine gelmeyince cocugun elinden seker mi aliyorsun 32 yasinda bir bayanim ne istedigimi biliyorum bunlarida dedim acikcasi ama sen beni kaale almiyorsun bak sallamiyorsun bilr kizacagimi bile bile oyalanmissin iste ye getirdiSen haber vermişsin ama bak o hesap sormuş ondan.. canım kendimden biliyorum nişanlıyken aslında erkekler sinyalleri veriyo ama biz hep iyi niyetle yorumluyoruz.. senin haber vermenden 15 dk geç gittin diye hesap sorup sevdiğin bi şeyi elinden almaya kalkıyo.. sen peki spora gittin mi sonrasında.. gitmediysen işte sıkıntı orda..
Bide izin verdim tarzı konuşmasına müsade etme..
Bu yaşında kendine bunları yaptırma lütfen, sonu gerçekten gelmez.Ben aslinda ona sunu demeliyim ben seni gercekteb saygi duyup izin degil haber vermek icin aramistim ama senin bu anlayissizlgi ve cirkinlesebilecegini gormus oldum isine gelmeyince cocugun elinden seker mi aliyorsun 32 yasinda bir bayanim ne istedigimi biliyorum bunlarida dedim acikcasi ama sen beni kaale almiyorsun bak sallamiyorsun bilr kizacagimi bile bile oyalanmissin iste ye getirdi
İşte bunlar görene anlaya hep sinyal. Şu an güçlü ve net olarak özgürlüğünü ilan etmezsen hep öyle gidecek. ..bu arada ben eşimle öyle bir sorun yaşamadım çünkü izin istemem .hak verilmez alınır .Aslinda tamamen bencillik baska bisey degil
Benim dedigim olacak benim istedigim gibi olacak ben izin verirsen gidebilirsin evet git dedim ama sartlarim var sende bunlara uymadin tamam o zaman bu konu kapanmistir gbi bi tavir icerisinde bunun neresi saygi neresi benim istek ve arzularima cevap verme neresi anlayisli olmak ortaligi dahada germemek hani tavir cok yanlis bunu ama ezip gecmicm emin ol dedigini gibi donum noktasi bu olay benim icinhippotalamus
Ben de geldim,adam lazımmıAçıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
Yokuspokus @Dionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun.
![]()
Bu yaşında kendine bunları yaptırma lütfen, sonu gerçekten gelmez.
Benim eşim ki ohoo sorsan görsen çok modern bir adam ama, o bile fırsat versem beni fanusa kapatır.
İzin verme sen bir bireysin, insan, Allah'ın yarattığı herkesle eşit haklara sahip bir insan.
Tehdite izin verme, gözdağına da, çok lazımsa sen ver ona, sen güçlü ol.
Ben de 32 yaşımda evlendim, hala daha karışmaya kalkar bu kadar dik başlı olduğumu bildiği halde.
Korksam, üzülsem, güçsüz olsam ben bile kendi halime acırdım, o derece.
32 yaşındaymışsın cnm.. çocuk değilsin bi çok şeyi dışardan bakarak daha doğru ni şekilde göreceğine eminim.. insan içinde olunca anlamiyo yada iyi niyetle yaklaşıyor.. inş her şey senin için güzel olur.. ona inat git sporunu da yap. Bundan sonra da evw giriş çıkışını haber vermeAslinda tamamen bencillik baska bisey degil
Benim dedigim olacak benim istedigim gibi olacak ben izin verirsen gidebilirsin evet git dedim ama sartlarim var sende bunlara uymadin tamam o zaman bu konu kapanmistir gbi bi tavir icerisinde bunun neresi saygi neresi benim istek ve arzularima cevap verme neresi anlayisli olmak ortaligi dahada germemek hani tavir cok yanlis bunu ama ezip gecmicm emin ol dedigini gibi donum noktasi bu olay benim icinhippotalamus
Müsade istemeyeceksiniz beklemeyeceksiniz. Gerekirse kapıyı da sapını da gösterip yolunuza bakacaksınız.merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?
merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?