- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle 4 yasindaki kizima bile karisamiyorum.azicik karissam,anne bu aralar isime fazla karisiyorsun beni rahat bırak diyor ve bildigi gibi devam ediyor hayatinaBırakın insan hayatı paylaşacağı eş adayına inanin 4 yaşındaki oğluma ben böyle rest çekemem..
Ufacık çocukların yaşam alanına müdahale etmiyoruz ki saygı duymayı,kendi kararlarını kendi alabilmesini,hayata karşı güçlü durabilmesini sağlamak adına..
Hali hazirda daha adı bile konmamış bir ilişki de bu neyin resti neyin peşkeşi?
Lütfen saygı-sevgi adı altında,kendinizi prangalatmayın..
Kesinlikle sizinle ayni dusuncedeyim ve cocugumuda bu dusunce yapisiyla büyütmek istiyorum acikcasi kesinlikle dar kafali zihniyet yapisina sahip biri degildir ama bu konuya sanirim icten ice takmis durumda kiskanclik kaynakli oldugunu dusunuyorum ve normal baktigi bisey sanki cocuk cezalandirir gbi artik gitmeni istemiyorum ve netim bu konuda gibi bi tavir acikcasi bende cok sasirdim ve inanin cok uZgunumBırakın insan hayatı paylaşacağı eş adayına inanin 4 yaşındaki oğluma ben böyle rest çekemem..
Ufacık çocukların yaşam alanına müdahale etmiyoruz ki saygı duymayı,kendi kararlarını kendi alabilmesini,hayata karşı güçlü durabilmesini sağlamak adına..
Hali hazirda daha adı bile konmamış bir ilişki de bu neyin resti neyin peşkeşi?
Lütfen saygı-sevgi adı altında,kendinizi prangalatmayın..
merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?
Ne güzel yazmışsın alkışlıyorumEvrenin işaret fişekleri mi desem, ilahi bi uyarı mı desem, sizi koruyup kollayan bi tesadüfler silsilesi mi desem yoksa görünen köy kılavuz istemez mi desem; nasıl tanımlasam bilemedim ama şu olay hayatınızın dönüm noktası olacak benden söylemesi.
Öyle anlayışlı olmak ya da olmamak meselesi ya da küçük çaplı özgüvensizlikten mütevellit kıskançlık hali falan değil bu.
Adam size açık açık "Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum" demeye getirmiş bu yaptıgıyla. Sevgililik hali sona erer ermez emir komuta bende, sen de seve seve itaat edeceksin demiş.
Daha ortada nikah yok ama paşamız havaya erken girmiş, o sonuçlarına katlanırsın lafının altı boş degil.
"Hayatı sana zindan ederim, işin içine aileler de girdi bi kere b.k ayrılırsın, ortada kalacak olan sensin bana bi sey olmaz. Seni kaybetmekten zerre korkum yok, sen korkacaksın bu saatten sonra. Bük boynunu yap dedigimi o yüzden." diyor özetle.
Bu noktada ipleri elinize alıp "hadi oradan" dediniz dediniz, diyemediniz sınırlarınızı başınıza geçirecek.
Kütük narin narin törpüyle oyulmaz konu sahibesi, madem yontmaya niyetlendiniz var gücünüzle girişeceksiniz.(Mecazi olarak tabi ki
)
Hic egilip bükülmeden "Hiçkimse bana tehditle hicbi sey yaptıramaz, deneyen sonuclarına katlanır. Bi daha sakın beni kafana göre degistirmeye, sevdigim seylerle arama girmeye calısma. Oldugum gibi sevemiyosan da yol yakınken ona göre hareket edelim." diyemezseniz bu isin sonu sizin hayrınıza degil. Öyle sevgi, sevkat, anlayıs dilenirseniz eyvah eyvah
![]()
Pardonda kavga çıkma sebebi eve söylediğin saatten 15 dk geç gitmek olmasa bu söylediğine inanıcam.. insanın canı çeker bişi eve girmeden bakkala gider gitti 15 dk.. nolmuş yani.. siz bence kendinizi kandırıyorsunuz .. ağlıyacağınıza ne olacaksa olsun demeliydiniz.. üstelik bence nişanı ertelemek istediğizi söyleyin..Kesinlikle sizinle ayni dusuncedeyim ve cocugumuda bu dusunce yapisiyla büyütmek istiyorum acikcasi kesinlikle dar kafali zihniyet yapisina sahip biri degildir ama bu konuya sanirim icten ice takmis durumda kiskanclik kaynakli oldugunu dusunuyorum ve normal baktigi bisey sanki cocuk cezalandirir gbi artik gitmeni istemiyorum ve netim bu konuda gibi bi tavir acikcasi bende cok sasirdim ve inanin cok uZgunum
Valla ayni dediginiz gibi oldu zaten spor cikisi süt almaya markete girdim gross market oldugu icin biraz kasa vs beklemece geciktim oylanadik sandi sanirim keyfiyen birde ben yine insan gibi aradim cktim ben askim bi sut aliyorum smdi gbi hberde ettim zaten oda dedi saat kac oldu hala disardamisin buarada saat 8.45 civariydi ! Hani 10 olsa ok merak eder belki dedim ama bu abartilacaj bir saat degildi inanin bence konuyu buyuttu tartisma bilerek cikartildi konu madem oyle sen bana soylediginden coktan sastin gitme bundan sonra bende kafamda rahat olsuna döndüPardonda kavga çıkma sebebi eve söylediğin saatten 15 dk geç gitmek olmasa bu söylediğine inanıcam.. insanın canı çeker bişi eve girmeden bakkala gider gitti 15 dk.. nolmuş yani.. siz bence kendinizi kandırıyorsunuz .. ağlıyacağınıza ne olacaksa olsun demeliydiniz.. üstelik bence nişanı ertelemek istediğizi söyleyin..
Neden ona hesap veriyorsun ki giriş çıkış saatlerini?? Bak haber verilir ama sen hesap veriyorsun..Valla ayni dediginiz gibi oldu zaten spor cikisi süt almaya markete girdim gross market oldugu icin biraz kasa vs beklemece geciktim oylanadik sandi sanirim keyfiyen birde ben yine insan gibi aradim cktim ben askim bi sut aliyorum smdi gbi hberde ettim zaten oda dedi saat kac oldu hala disardamisin buarada saat 8.45 civariydi ! Hani 10 olsa ok merak eder belki dedim ama bu abartilacaj bir saat degildi inanin bence konuyu buyuttu tartisma bilerek cikartildi konu madem oyle sen bana soylediginden coktan sastin gitme bundan sonra bende kafamda rahat olsuna döndü
Kesinlikle sizinle ayni dusuncedeyim ve cocugumuda bu dusunce yapisiyla büyütmek istiyorum acikcasi kesinlikle dar kafali zihniyet yapisina sahip biri degildir ama bu konuya sanirim icten ice takmis durumda kiskanclik kaynakli oldugunu dusunuyorum ve normal baktigi bisey sanki cocuk cezalandirir gbi artik gitmeni istemiyorum ve netim bu konuda gibi bi tavir acikcasi bende cok sasirdim ve inanin cok uZgunum
İzin almak olarak ifade etmiş olmam yaşadığım ilişkinin ve eş adayı olarak seçtiğim kişiye karsı tasıgım sorumluluk saygı gibi kelimeleri içeriyor oysaki oda benden habersiz birşey yapmamıstır bugüne kadar bırbırmızıden ızın almak bu manada evlenınce hıc esınıze haber vermeden yada onun sıze haber bıle vermeden yaptıgı bırseye cogunluk zaten tepki gösterir burada kullanııgınız ^varoşluk^ kelimesi hos olmamis .. kotu kelimeler kisinin kendisine aittir benim bildigim .. yaziya cevaben..!
Ne gibi hesap veriyorsun gecikecegimi bildirmek icin haber vermkti amacim cktigimda biraz gec gidecegim icin oda biz boyle konusmamisyik en gec su konustgumuz saatlerde evde olman gerekirdi hatta gilustuk bu konuda senle bak bundan kavga etmicez dmi soz veriyorsun dimi ileride gbi ben buna istinaden senin gecikmeyecegini dusunerek izin verdim gibilerine getirdi bu arada sözlendik biz isteme oldu va yuzuk kesildi evlilik teklifi vs hepsi muhtesem oldu benim korkum bu kdr ozunde anlayisli sevgi dolu bir insan nasil bu konuyu buyutup ustumde dis gecirmeye calisir benim tek derdim buNeden ona hesap veriyorsun ki giriş çıkış saatlerini?? Bak haber verilir ama sen hesap veriyorsun..
Saga solla ilgilenen bir insan degildir gozu disarda konusu ndan hic suphem olmadi surekli yanyana olmayi tercih eder sklikla mac bile beraber izleriz sklikla ben saygi duydugumdan gs li olmama ragmen ona vakit ayirip izlerim yanindaBu adamla biraz zor istediğin gibi büyütürsun... Orijinal deli. Cekici vucudun varsa onu kiskaniodur. Mac izliorum ayagina da milleti kesiodur kendi aksam ciktiginda.
Sen haber vermişsin ama bak o hesap sormuş ondan.. canım kendimden biliyorum nişanlıyken aslında erkekler sinyalleri veriyo ama biz hep iyi niyetle yorumluyoruz.. senin haber vermenden 15 dk geç gittin diye hesap sorup sevdiğin bi şeyi elinden almaya kalkıyo.. sen peki spora gittin mi sonrasında.. gitmediysen işte sıkıntı orda..Ne gibi hesap veriyorsun gecikecegimi bildirmek icin haber vermkti amacim cktigimda biraz gec gidecegim icin oda biz boyle konusmamisyik en gec su konustgumuz saatlerde evde olman gerekirdi hatta gilustuk bu konuda senle bak bundan kavga etmicez dmi soz veriyorsun dimi ileride gbi ben buna istinaden senin gecikmeyecegini dusunerek izin verdim gibilerine getirdi bu arada sözlendik biz isteme oldu va yuzuk kesildi evlilik teklifi vs hepsi muhtesem oldu benim korkum bu kdr ozunde anlayisli sevgi dolu bir insan nasil bu konuyu buyutup ustumde dis gecirmeye calisir benim tek derdim bu