Nişanlısı yada eşi kendinden küçük olan var mı?

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
Benim nişanlım benden 2 yaş küçük çıtır yani :1: ben 27 o 25 yaşında ilerde sorun olur mu bilemiyorum :5:
aramızda böyle olanlar var mı ? sizce yaşın bir önemi var mı?

Sanırım ilk cevap veren benim,dert edecek ve düşünecek hiçbişey yok yaşını bilerek nişanlandıysan şimdi neden kafana takılıyor anlamıiş değilim,sen takıntı yaparsan etrafındaki herkes bunu hisseder ve gerçekten yaş sorun olmaya başlar.ben de eşimden iki yaş büyüğüm ben 30 yaşındayım o 28 ee ne olmuş yani ben ondan iki yıl önce doğdum diye ne gibi bir sorun olabilir.ha şu var,genelde erkekler geç olgunlaşır denir ama bu kişiyle alakalı tam aksine benim eşim benden çok daha olgun o yüzden biz hiç bugüne kadar yaşla ilgili en ufak bir sorun yaşamadık çünkü böyle bir şeyin farkında bile değiliz.sadece sen bunu dert ediyorsun sorun değil ama nişanlın ya da ailesi tarafından bi pürüz varsa bilemem.ama bunlara takılacak insanlar küçük insanlardır.mutlu olmak yaşın denk olmasıyla alakalı değil ki bahsettiğimz sadece 2 yaş

benim eşim benden küçük
o yüzden hergün dövüyorum onu

ben çok takıntılıydım önceden benden birgün bile küçük olsa küçük küçüktür diyordum hatta bir arkadasımın eşi kendinden 4 yaş küçük ona çok gülmüştüm nişanlandıklarında kendinden 4 yaş küçük biriyle nasıl evleneceksin diye :1: gülünce başına geliyormuş gerçekten :)
nişanlım ilk çıkmaya başladığımızda yaşın önemi yok dedi ztn ama ailesi beni bir yaş büyük sanıyor galiba bugune kadar da kimse yaşımı sormadı sorsalar söylerdim :9: oğullarının ne dediği beni bağlamaz :49: zaten yaşımı belli etmiyorum çok şükür o yüzden de sorma ihtiyacı hissetmediler sanırım.
şimdilik bir sorun yok çok şükür ileride de olmaz umarım...

Sevgilim benden 1 yaş küçük :9:

Ben 23
O 22
:27:

Görenler ben 20 o 26 der :51:

Adamın çıtırını alacan bu devirde :38:

Son düzenleme:
benim eşim de benden 1 yaş küçük.ama çok şükür bir sorun yok.bazı hareketleri çocuksu gelse de biliyorum ki o benden 10 yaş da büyük olsa hep böyle olurdu:)) karakterleriniz tutuyorsa iki yaş sorun olur mu hiç.hem zengin olursunuz işte:8::8:

Karakterler uyuşuyorsa neden sorun olsun diyoruz hepimiz ama yengem dayımdan 7 ay büyük diye anneannemin söylemediği laf kalmıyor. zor susturuyoruz. ki 15 seneden fazla evliler. anneannem hala söylenir. Bu konuyu atlatırsan sorun olmaz bence. :34:

Tabi bence hala karakterleriniz uygunsa sorun olmaz. Mesela sevgilim benden 6 yaş büyük, zira anlaşamıyoruz çünkü çocuk gibi. Sokaktaysak koşturur, beni kucağına alıp havaya atar, ısırır ağlatır. Evdeysek evdeki kedinin peşinde düşer yüzüme bakmaz. Kısaca büyük olması da marifet sayılmıyor. Eğer siz uyuşuyorsanız gerisi boş. Anan seni erken doğurmuş dersin olur biter. :52:

benim arkadasim 2.evliligini yapti. kocasi kendinden 9 yas kucuk.2 yas soru olmaz. annem 74 babam 73 yasinda..47 sene once evlenmisler o halde..

benim eşim de benden 1 yaş küçük.ama çok şükür bir sorun yok.bazı hareketleri çocuksu gelse de biliyorum ki o benden 10 yaş da büyük olsa hep böyle olurdu:)) karakterleriniz tutuyorsa iki yaş sorun olur mu hiç.hem zengin olursunuz işte:8::8:

çok güzel ifade etmişsin bizdede durum tam olarak bu. eşim de benden 1 yaş küçük.

sözlüm benden 1 yaş küçük :)
çıtırr buldumm ne güzelll :1:

Son düzenleme:
25 yas citir degil ki hem aranizda sadece 2 yas fark var. Onu illede citirdan goruyorsaniz kendinizide citirdan gormeniz lazim... Citir benim bildigim en fazla 22 sine kadar olan insanlara denir cok cok genc anlaminda,,, bilmem yanlis mi biliyorum?

Back
X