Nişanlısına Söylemelimiyim 😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tulay35_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
25
-4
1
25
Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısı dumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum

Yapan kurtulur, söyleyen kurtulamaz.

Ben bu işlere bulaşıp da aferin alanına çok denk gelmedim. Nişanlısının affetme olasılığı var, bunu hiç küçümsemeyin. Erkekler çok kıymetli nedense çünkü. Sahte hesap açıp konuşmaları atın diyeceğim ama o adamdan kurtulamama ihtimaliniz var.

Peki sen ne diye görüştün adamla nişanlısı oldugu halde kusura bakma sende ayip etmişsin

Benim başıma böyle bir olay gelse bilmek isterim ama herkes böyle düşünmüyor maalesef, söylesenizde yollarına devam eden kişiler var..

Hatta size bile suç atabilir nişanlımda gözün var yuvamı yıkmak istiyorsun vs gibi çünkü bu tür olaylarıda çok gördüm o yüzden karışmayın bence şu aşamada.

Haysiyetsiz bi adammış. Söyle nişanlısına o da terkeder inşallah.
Cesaret edemiyorum açıkçası yuva bozmak gerçekten istemem ama kendimi kadının yerine koyuyorum ...

Peki sen ne diye görüştün adamla nişanlısı oldugu halde kusura bakma sende ayip etmişsin
Başta bilmiyordum 1 hafta içinde gerçekleşti öğrenmem ve teklif etmesi zaten

Etliye sütlüye karışma..yapacak sey yok herif büyük ihtimal eski sevgilim kafayı bana takti kiskancindan yapti falan diyip kadini sana dolduracak ve kadindan nisanlimda gözun var bilmem ne asla ayiramicaksin biziii iftiraci kelimeleri girla olcak en iyi 3 maymunu oyna zaten bu iğrenç herifin foyasi cikacak bir gun ortaya ...haa mesajları tarihiyle ekran resmi yapip kıza atarim dersen bilemem ..Ben once kendimi garantiye almayi tercih ederdim..herifin size karsi bir duygusu yok cinsellik ve kacak ask yasama disinda oyuzden size kinlenip zarar verebilir ...

Bende öyle süşünüyorum ama sizede danışmak istedim

Haklsıınız

Ne olursa olsun Çıkın onun hayatından ve bir daha görüşmeyin. İrtibatı hersekilde kesin. Ulaşırsa. Önüne bak sevdiğine evleneceğin insana bak. Günümüz çağı öyle riskli ki gerçekten kiminle konuşması gerektiğine çok ama çok dikkat etmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…