Yapan kurtulur, söyleyen kurtulamaz.Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısıdumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum
Peki sen ne diye görüştün adamla nişanlısı oldugu halde kusura bakma sende ayip etmişsinKızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısıdumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum
Haklısınız en iyisi hiç karışmamakKarışacaksanız en baştan karışsaydınız
Evlilik teklifi aldı diye söylemek bence gereksiz şu an
Yuva bozmakta istemiyorumRezil herif. Ben olsam söylerdim.
Cesaret edemiyorum açıkçası yuva bozmak gerçekten istemem ama kendimi kadının yerine koyuyorum ...Haysiyetsiz bi adammış. Söyle nişanlısına o da terkeder inşallah.
Anlayamadım ama ...Yapan kurtulur, söyleyen kurtulamaz.
Böyle yuva olmaz olsun.Cesaret edemiyorum açıkçası yuva bozmak gerçekten istemem ama kendimi kadının yerine koyuyorum ...
Başta bilmiyordum 1 hafta içinde gerçekleşti öğrenmem ve teklif etmesi zatenPeki sen ne diye görüştün adamla nişanlısı oldugu halde kusura bakma sende ayip etmişsin
Etliye sütlüye karışma..yapacak sey yok herif büyük ihtimal eski sevgilim kafayı bana takti kiskancindan yapti falan diyip kadini sana dolduracak ve kadindan nisanlimda gözun var bilmem ne asla ayiramicaksin biziii iftiraci kelimeleri girla olcak en iyi 3 maymunu oyna zaten bu iğrenç herifin foyasi cikacak bir gun ortaya ...haa mesajları tarihiyle ekran resmi yapip kıza atarim dersen bilemem ..Ben once kendimi garantiye almayi tercih ederdim..herifin size karsi bir duygusu yok cinsellik ve kacak ask yasama disinda oyuzden size kinlenip zarar verebilir ...Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısıdumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum
Bende öyle süşünüyorum ama sizede danışmak istedimBenim başıma böyle bir olay gelse bilmek isterim ama herkes böyle düşünmüyor maalesef, söylesenizde yollarına devam eden kişiler var..
Hatta size bile suç atabilir nişanlımda gözün var yuvamı yıkmak istiyorsun vs gibi çünkü bu tür olaylarıda çok gördüm o yüzden karışmayın bence şu aşamada.
HaklsıınızEtliye sütlüye karışma..yapacak sey yok herif büyük ihtimal eski sevgilim kafayı bana takti kiskancindan yapti falan diyip kadini sana dolduracak ve kadindan nisanlimda gözun var bilmem ne asla ayiramicaksin biziii iftiraci kelimeleri girla olcak en iyi 3 maymunu oyna zaten bu iğrenç herifin foyasi cikacak bir gun ortaya ...haa mesajları tarihiyle ekran resmi yapip kıza atarim dersen bilemem ..Ben once kendimi garantiye almayi tercih ederdim..herifin size karsi bir duygusu yok cinsellik ve kacak ask yasama disinda oyuzden size kinlenip zarar verebilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?